![]() |
Citiraj:
flat+brzina(adsl pretplata)=140+79=219 i na to još telefonska pretplata od 73 = 292, i eto ti tvog flata za 140kn:D odi se baci u vodu neku:goood: |
Citiraj:
Moja preporuka ti je Metronet. :) |
Hebemu...u mom selu (Sv. Klara, Novi Zagreb) nit je Otima dostupna, nit Amis...bwlah...
|
Baš mi je pričo frajer iz Metroneta, kak ni tamo nema ničeg, samo uže područje Novog Zg... Npr. moj frend iz Sigeta ima Metronet... Tad mi je i bio to reko... Prošli tjedan... Bio sam prisutan frendovom uključenju u Metronet :D
|
Citiraj:
Edit: Tek sad vidio da je odgovoreno... |
trebam uzet sad adsl , al sam zbunjen i neznam koji
dakle zivit u trnju i metronet mi nije dostupan ak predem na optimu dali i dalje t-comu placam preplatu? evo Vi mi recite sta da radim, kome da se spojim na adsl? netreba mi flat rate ali brzina mora biti min 1Mbps |
Citiraj:
|
jedna opaska na tablicu: cijene koje si naveo za iskon vrijede za Iskon.DUO koji je dostupan u samo 5 gradova u hrvatskoj....
|
A i u kako kojem kvartu u Zagrebu. Recimo, na Vrbanima Iskon.DUO nije dostupan (iako na službenim stranicama piše da jest).
|
samo da vas pitam.. hoće biti skori update tablice... razmisljam o promjeni ovog glu*og t-coma...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
iskon.duo metronet ae ljudi pomozite u odabiru.. ja si mislim iskon ako budem htio dati 300 kn i optima za 200.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
zbilja nema smisla ponovno na t-com... nista dobrog od njih..znači na optimu cim budem u mogucnosti.. thx |
Dodao sam i H1.
|
Citiraj:
i kad bi recimo to došlo u osijek.. ako će doći... |
Citiraj:
|
Nema što, sudeći po tablici ima kod nas dosta povoljan Flat Rate. Ono što brine je dostupnost - moja šogorica u centru Zagreba može dobiti samo t-com ili iskon (ne duo opciju nego klasika adsl).
Ni Optima ni H1 ni Amis ni Metronet ni Iskon Duo :( Ima li netko novosti oko dostupnosti u centru Zg-a za bilo kojeg od ovih provajdera s jeftinijim adsl-om? |
dvoumim se između iskon duo i optime
što mi preporučujete obadvoje su 150 kn |
optima jer nije t-com
|
zašto nije http://www.voljatel.hr/ na popisu ?
ja se na početku 10 mjeseca selim u zg na stan (faks), pa sam provijerio dostupnost a to je: voljatel iskon t-com da uzmem t-com 1Mbit, 5GB za 140 kn mjesečno ili da uzmem voljatel 1Mbit, 10GB za 150 kn mjesečno ili da uzmem iskon 1Mbit, 5GB za 110 kn mjesečno (nije mi dostupan iskon duo) ??? neodlučan sam - jer se nadam da će t-com sniziti cijene na božić itd - o voljatelu nisam čuo previše dobrih stvari - a iskon je ipak t-com i nadam se da će mi iskon duo biti dostupan poslije (nemam optimu :() |
zato jer je voljatel reseller, odnosno koristi T-Comovu infrastrukturu i samo nudi pakete prometa...
a u tablici su navedeni svi operateri koji nude konekciju na Internet prek svoje infrastrukure i to flat rate paketi... |
Optima je ponudila brzinu ADSLa od 6144/640 kbps, pa se i to može dodati u tablicu.
|
Citiraj:
|
khm khm
Iskon, 2mbit, *kof* *kof* |
Zaboravio ^^... sad sam vidio da je to neka akcija. Dodat cu za par minuta, samo da tablicu prepravim.
EDIT: Ubacen i 2Mbps paket od Iskona. |
Ne znam da li su nedavno dizali cijene, ali na www.amis.hr pisu ove brzine i cijene:
a za flat treba dodati jos:
Skoro duplo vise nego u tablici, a meni je samo amis dostupan... sreco moja predji na drugoga! Edit: zvao sam ih da razjasnim razlike u cjenicima ovo je ponuda koju rade preko HTa a ovo ne rade preko HTa Plonk? Nego preko koga rade? Preko Gavrilovica? Anyway, tablica je OK ;) |
2u1 ti koriste paricu od t-coma samo od centrale tebi do doma, a ovaj "obični" ADSL koriste cijelu infrastrukturu od T-Coma te je zato i skuplji...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:56. |