![]() |
Njubaro. Ne moze se skidati od tamo jer moras biti registriran na sajtu.
|
Downloadajte odavdje > http://www.g2top.org/g2/index.php?ac...ar&directory=&
|
Možda se sada i može downloadati sa sitea.
|
Moze, sad radi.
|
A odakle da skinem cod2you/z_ps_097.iwd. Skinuo sam ovo gore sa zadnjeg linka (zzzz_C2Dmod_v8.iwd) i stavio u main, ali mi opet trazi ovaj prvi iwd.
|
Udji u multiplayer igru i u "multiplayer options" iskljuci ALLOW DOWNLOADS.
Nakon toga se ponovno spoji na server. |
Zahvaljujem.
Ja sam inace n00b za COD pa me nemojte tlaciti pljiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz:D. EDIT: Cvar com_maxfps=300 :stoopid: |
Nema na cemu.
Konzolu otvaras sa tipkom ispred "1" -> ~ upisi: /com_maxfps 125 |
Evo sad mi sve radi kako treba (bar mislim).
BTW Dobra su ova upozorenja za kampovanje i sl. U koje doba dana se igra na ovom serveru? Trenutno je prazan. |
Citiraj:
@Atha njubaro^^ |
super, nisam igrao COD2 već dugo duugoo..
i baš sam se zaželio, sa starom ekipom zaigrat... :) večeras vjerojatno dođem pucati, samo da pušku očistim :D |
Citiraj:
Rak je naknadno podesio prava za goste. Nu-hu-hu-be! :kafa: |
aj bum i ja došo ponekad, aj mi reci oces wfw 2 na 2 sada preko vikenda možda vi protiv nas, za ime klana i svega drugoga javi se na PM :D
|
Ajde da se malo pucamo veceras
|
Citiraj:
|
tebi
|
Citiraj:
|
Probao sam se logirati (netko od vas me i ubio :D). Mogao sam se kretati, pucati i sve (sve sam čuo i vidio na mapi), ali nisam imao grafiku. Bile su neki zeleno-ljubičasti kvadratići.
Na drugim serverima i u SP igra radi ok. Imam verziju 1.3 i onaj mod što piše da se treba skinuti. Zna li netko šta bi mogao biti uzrok tome? |
ja ima 1.0 verziju di se moze skinut 1.3 ako neko zna ??hvala.
|
Citiraj:
pogledaj post #28 @nikola8 Evo ti link |
Citiraj:
Sad radi, hvala. |
hvala milentije skinuo.stavim server u favorite i ne vidim ga he al sam se spojio preko konzole a sad me ne pusta jer nemam neku mapu jao
|
Kako vas nepusta kad su samo origigi mape gore u roaciji?!
|
jel se igra nesto drugo osim s&d? i hate it.
|
Citiraj:
|
Danas je bilo fino (iako sam bio OWNED by Buljo kao i svi ostali). S&D mi se svidja (naviko na CS-u) tako da mi to ne smeta. Dugo nisam igro COD tako da sam uzasno spor i trom. Bice bolje u vremenu koje dolazi.
BTW Ako nekako moze da ovo sto duze ostane neoriginal jer ipak ima i nas koji nemamo điđimiđi igre. |
Pozdrav svima evo ja se spojio na vaš server ali mi javlja "Only for high pinger players" i baci me na main može li pomoć?Hvala
|
@Milentije
A *** ga, kasnije su puno lošije prošli :D @Xenomorph Dal ti se skida šta, ili problemi s netom? Aj pingaj server iz dos-prompta. |
ne ideš preko modema online? ako da, zaboravi na cod2 sa modemom.. ;)
ja nisam stigao večeras, ali sutra ću svakako probati.. :) old times, here i come :D |
Evo veceras skoro server full,rokacina je odlicna bila,jos ih je ostalo gore.
Evo i SS http://img166.imageshack.us/img166/4...0001zm4.th.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:50. |