![]() |
Kaj se mene tice more i u ponedjeljak samo treba onda opet svim pasat i to. Ak je tak bolje ok!
|
Onda u ponedeljak!
Ja mozem! |
Nemerem u ponedjeljak, pa taman da se Okean zmrzne :confused:
|
Citiraj:
Koj CCNA, to je za turu!! |
ajde paske, hladno je, mozda ce se smrznut :)
ja sam za pon :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ili ti je žena kao gost malo prošvrljala po forumu...pa te provalila:D :D :D :beer: |
Citiraj:
|
ok ljudovi... kaj sad? nekima ne paše pon, nekima čet, nekima ovo, nekima ono... ajde marac odluči.
ovaaaj... al ak tor ne dolazi nema ni mene :p |
Nazalost to je uvjek problem kad se dogovaramo.
|
Citiraj:
Posto mene najvjerovatnije ovaj tjedan neće biti počesto na forumu vi se sve lijepo dogovorite pa se vidimo u ponedjeljak.! |
Znaci, onda je deal u ponedjeljak u 17h pivnica desetka (cener) pored velesajma.
|
Može!
|
Ok narode vidimo se tamo!
|
veselim se našem skorašnjem susretu :beer:
|
Count me in :beer:
|
Pske dlz - ždrnj dlz - vdm s tm :beer:
|
mhhhhm
|
Citiraj:
|
Na pijaču se ide 22.12.03, sastanak je v Desetki (na prvoj strani je karta). Fešta počinje v 16 vur narafno da se može malo i zakasnit ali molim sve koji mogu da dodju u dogovoreno vrijeme.
AKo bu slučajno neko imal probleme na putu do Cenera bilo da se radi o prirodnim ili neprirodnim pojavama slobodno nek me zvrcne na 098/194-96-40 pa bum mu pomegel u zamjenu za plaćeno žujsko. Živelli! :beer: p.s: gibam ja u krpe da ozdravim prije pon. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nego da zakljucimo; ajde nek javi se netko ko ide iz smjera zapada s autom u desetku pa da me odpelja, nije da mi se neda pehaka iti ali konfor je konfor :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
E, kaje onda vidimo se sutra ili što?
|
ja dolazim. ako uspijem nazicat auto od staraca :D
|
ja dolazim. dolazi i costa. i još jedan kompić ak nije bed... ipak trebamo prevoz :-)
... jedino kaj me može spriječiti je zmajček... počela mi je prije ćuku vremena spominjat neki koncert sutra pa ono,... 83,26% sam siguran da dolazim |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:51. |