![]() |
Još uvijek mi je 220 kn za flat previše. Kakva je sada situacija u Zagorju, nije mi dostupan, ni iskon, niti metronet niti amiš :(
|
Wow čak 40 kn manje pa to je kool
|
Je u cijenu uračunat kišobran i balončić ili?
|
Decki, na svoju odgovornost se prebacite na FLAT, ja znam da hocu jer vjerujem svojim izvorima. Pojeftinjenje je dakle od 01.06.
|
bolje išta nego ništa, ne možemo biti pohlepni...
|
a izgleda da t-com jos uvijek privlaci najvise pozornosti kad su u pitanju bilo kakva snizenja...
http://img230.imageshack.us/img230/3508/ispox7.jpg |
Citiraj:
|
Kao recimo ja obicni smrtnik. Zivim u Borovju a nitko nije dofuro od njih optiku do stanice a skorom sam u centru grada i najbolji kvart sto se tice provlacenja ziva posto je sve puno zdenaca i provuku 100 metara za pola sata. Kod mene u kvart uvode vodatel ali ja ga ne zelim jer mi je preskup. Prvo em sto trebam prikljucak platiti 500kn em sto da imam 5mbita flat sa telkom i telefonom mi je racun 450kn. Istina je sto imam 5up i down ali upload mi ne igra nikakvu ulogu tako da sa pola megabita ja sasvim zadovoljan :) a da ne govorim rapid share mozes zaboraviti skidanje i mjenjanje ip adresa i em nemaju wlan u ponudi. A telka im nije nista posebno, bolja je moja satelitska na zgradi :)
|
Ja ne bih ništa vjerovao Athi. To je podmićeni strani agent iz Ri, spreman na sve samo da ostvari mjesečnu normu. Klonite ga se, opasan je :D
|
tnx. atha :)
|
mislim da cu ja šeti mjesec provesti na voljatelu... nije da ne vjerujem athi ali ako se planovi izjalove neda mi se da davati 270kn za flat :)
|
čekaj, a za nas sa 5GB i 1GB nema pojeftinjenja?!?!
nije valda da opet trebamo čekati Big Brother?! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ja ću čini se na svoju odgovornost prebaciti na iskon duo flat:chears: ,kad nitko tu još nema metronetškegronet da da utiske. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sada su i torrenti u banani i preko dana, 40kb max ide, ali nista ... ionako 6 mjesec nisam pretjerano doma, a za moje potrebe i optima flat je ok, pa cu ostati na njemu 6 mjesec i prebaciti se ondak vjerojatno u 7om mjesecu...
|
Ja san reka da je 200 kn ok. Ako je ovo točno i ako bude 220 kn, aj...
oprostit ću im tih 20 kn:D |
A baš sam ovih dana krenuo u akciju i spoznao bolnu istinu.
IskonDuo - nedostupno Amis2u1 - nedstupno Metronet - nedostupan (dostupan od kolovoza) Triple play - fkors nedostupno a sad, ako je ova informacija istinita (nhf atha, ne kažem da muljaš, ali već sam par puta naletio na priče o sniženjima pa sam malo skeptičan ipak :) ) onda mi to ne bi bilo loše. Mjesec dva na t-com flatu dok ne vidim da li se kaj promijenilo s ovim Metronetom... Ugl, tnx na infu, nadam se da se bude pokazao istinitim :) |
Citiraj:
|
kao i uvijek costa ima point :)
ali mislim da ću ostati na volja smart 512/160 sve dok mi se amis ili metronet ne ukaže :) sve je to lijepo..220kn i nije tako loše ali ipak..imam nekako nelagodan osjećaj kada pomislim da bi opet njima trebao davati novac :( ja to gledam: 220kn+70kn tel pretplate+impulsi (ako imate htnet telefon cca 80kn)=370kn kompaniji koja guši tržište :) |
Citiraj:
Mogu dobit flat za 200 kn (aj 219 ) i uzet ću ga, nudija mi ga T-com, Optima il Sotona osobno:D |
aj da ne moram tražit, recite mi tko je trenutno najpovoljniji što se tiče flata i telefona zajedno? nekako mi se sviđaju metronet i iskon duo
|
Evo vako, nazvao sam legu koji radi u t-comu i kao sto je atha rekao, to je istina, tako da slobodno prebacite pakete vi koji to mislite ... ja sam ipak na njegov nagovor prebacio se na t-com, a kod optime ako se ne spojim, nece mi naplatiti i to je to...
|
dok ne vidim ne vjerujem da ce ista pojeftiniti :fiju:
|
Bili ste nevjerni tome i tada > http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=46266
|
Ja stavljam na flat pa kaj bu bu :goood:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:29. |