![]() |
Citiraj:
|
ja si mislim isto to ubosti,ali kada dode placa! Ak kupim. kako da zanm koji je dobar stick a koji nije? :confused:
|
Citiraj:
|
ne. ne 6/42 :D
Ako imaš "vezu" u ve-milu pitaj da probaš :p |
Nisam siguran, ali neko mi je objašnjavao razliku između običnog kingmaxa i superkingmaxa. Navodno je obični kingmax bolji jer su na superkingmaxu na nečem štedjeli, a SUPER je samo marketinški dodatak.
Pogledal sam cjene i vidio da je običan kingmax skuplji od SuperRAM Kingmaxa. To sam čuo još sredinom ljeta i zato sam uzeo A-Data DDR450 koja radi na 2.5-3-3-8 Na DDR450 |
Znaci loto! a UPRAVO TO NE ZELIM! Znam ja sebe ja cu vecinom ulovit neko sranje! Znaci preostaje mi prodat lijevi bubreg za jedan corsair i drugi za drugi!:grrr::rambo::fuming::argue:
|
Citiraj:
vreca puna pi...ka i samo jedan ku...c ti stavis ruku i izvadis ku...c:( evo ja sam danas uzeo memoriju pa evo rez kingmax 433 256mb kupljena u ve-milu cas2 3 3 11 422mhz 2.9V odvrti pc mark (samo memory) test i aidu cas2.5 3 3 11 450 2.9V zanimljivo da od ovoga vise nece ni 1mhz cim stavim na 452 ploca pisti i nista od boota. :( |
ako nekome ne radi kak si je on to zamislio, ne znaci da je nuzno memorija..
moze biti ploca, bios ili, sto se cesto desi, ljudi stave da im se memorija asinhrono vrti na taktu vecem od FSB-a pa se onda cude da im ne radi na FSBu od 220mhz (a memorija bi se vrtila na 550mhz da moze)... ja sam neki dan umro od smijeha kada sam primio email gdje me je jedan tip popljuvao da sam izmislio rezultate za kingmax ddr433 jer njemu na ASROCK ploci to tak ne radi! |
Citiraj:
|
Evo konacno i mojih testova pa si pogledajte malo, nisam se htjeo zamarat s voltazom nego odmah na 2.9V pa da poslje nemoram dizat ak treba ali nije trebalo :D
Postavke su 2.5 - 3 - 3 - 11 |
evo i write...
|
I na koliko si ju stavio?
|
Citiraj:
|
Da li ti se jako grije NB i koji hladnjak je tamo?
|
Citiraj:
edit: sutra ću dobit (kažu neotključan) 2500+ pa ćemo vidjeti koliko tu procesor igra ulogu. |
Citiraj:
Dalje me koci sabirnica, dok ne napravim vddmod pa ce ici i preko 225 |
1 privitaka
Ja kupio u hg-šrotu. Ne pise da je superRam, ali na 400mhz vuce 2-3-2-5 bez beda! Evo AIDA na 2-3-2-7 i 400mhz. Čitannje.
|
1 privitaka
i pisanje!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW Uzeo sam Bartona (frajer u Nitelu se skoro, pa kleo da je ne zaključan tj 34 tjedan (iako ima i njih zaključanih). Platio unaprijed i vidio da je 45. tjedan. Majmun je mislio da 034 oznaka tjedna, a ona petica na kraju tamo radi šminke :D, kako se nisam imao srca svađat s budalom, a i teško da bih negdje našao ne zaključanog, uzeo sam ga) i RAM ne radi na 2-4-4-7 i 400. Još ću se malo igrat i vidjet. Trenutno radi na 180 2-3-3-6 (i proc je na 180) |
Po ovome šta čitam, ovaj kingmax i nije nešto, niko ga još nije vrtio na 433 (sve default), kolko vidim :(
|
Moj Kingmax superram 433 radi na 400MHz, normalna voltaža, sa postavkama 6-3-3-2.0, nisam još probao stavit na niže.
|
Citiraj:
Ako več kupuješ 433DDR sa nekim specifikacijama onda i očekuješ da taj RAM i radi na toliko. Od svih ovih postova se vidi da je SupeRAM jedno veliko govno ma koliko mi šutjeli o tome. Sve neke bjesne latencije i voltaže, a nikako da nekom proradi na specificiranoj voltaži, brzini i latencijama. |
na 2-3-2-5 su mi lošiji rezultati, kojih 30-80 mb/s!!! Sve sam pokusavao (5,6,7,8,9,10,11) i od svih tih postavki, najbolje sam dobio na 7!
Onaj recept u Kovinom članku je ispao istinit. QUOTE: "min t(RAS) = t(RCD) + CAS + 2 perioda (ZLATNA FORMULA) (u mom slučaju t(RCD) = 2, CAS= 2.0, dakle tRAS (minimalni) = 6)" |
Citiraj:
|
Da malo ste zabrijali. Ko kaže da ne radi na 2,5 na 433?:confused:
|
Ma mora raditi na 2.5 433...
Pa ja sam šatro Samsunga(PC 2700) vozio na 210...išao je i na 215, i to na 2.62v. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Drugi put pošalji nekog da ti kupuje jer ti očito nisi sretne ruke :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:03. |