![]() |
ma to te ja pitam! Mene tek čeka u petak..... ne smijem past... evo sad u ovo doba učim..... a profesor mi je bivši ministar financija, pa ti njemu nauči!
Bit će ovako :argue: :fuming: :grrr: :grrr: i na kraju :rambo: :rambo: i onda :burn: |
skegro....:p :D :D :D :D :p
|
ne, prije njega. Nekakav Zoran Jašić.... :grrr: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo:
|
What ever meni su ministri pravosudja! Ivanisevic i Separovic! Pa suci ustavnog suda...:rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo:
|
ma ko ga jebe, samo da ja to položim! a ko će kome lizat čm.. u saboru, živo mi se jebe....
a moga bi ja nešto i poje... :p |
Ček, ček, ekipo, koji ste faks i gdje? Sin od Škegre ide sa mnom na faks...
|
Ajd mucni glavom, ak su moji bili ministri pravosudja i suci ustavnog suda, sigurno nije Gradjevina!
|
Jesus je izgleda na Pravu, a Sky na .... hmmm... filozofskom?
a ja na ekonomiji.... |
Citiraj:
:D :D :D |
Ma bilo mi je čudno, mislio sam da ste na istom faksu, jer znam profu Jašića, ali ova dvojca pravosudaca mi nisu baš s faksa poznati... Jel, Gabre, zeznute javne, a? Bemti, koju sam ja sreću imao da sam bio kod Jurkovića, stari je bio legenda...
A Škegro junior je čisto ok tip. Jedan od boljih što sam imao prilike upoznati. |
Ti si mi kolega?! koja godina-smjer? ja danas pisao pismeni iz javni, rezultati 15.12., čisto sam zadovoljan... a loše krenulo (zakasnio na ispit), i Jašić me ko malu budalu opra, ovaki, onaki, kako ćemo s takvima u Europu i slično?!?!!!!
|
Izgleda da je tako, kolega.:) 4. godina, smjer trgovina. Ajd javi se na PM sa brojem moba pa da odemo na :beer: raspravit to o napajanjima:D
Nije ti toliko ni loše, budi sretan da nisi kod manijaka Žderića, tip mi je poslao pol ekipe na ponovni upis predmeta. Koja konjina:rambo: |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:53. |