![]() |
Meni osobno, ružnija je više nego dvaput. Preglednost... Čini mi se puno lošija nego prije, neznam jel zbog navike il... Don`t like.
|
ma uzasna je ono mi je bilo i preglednije i ljepse ovo bas fuj i ako me nesto zivcira onda je kad stave mutave menije na koje prvo moras klikat na "racunala" da otvori podmenu za ostatak pa onda jos i ako koji od tih iz podmenua ima svj podmenu ma uzhas jako lose sredeno i vec kad su pravili novi dizajn trebali su srediti web 2.0 style
ovo izgleda bas jadno i full im je navigacija troma trebali su ostaviti stari dizajn stvarno nije bilo potrebno mjenjat pogotovo ne u ovo |
i prošla i ova stranica su ima za tuki....
nema sortiranje po cijeni.... kao da gledam u ove glupe reklamne kataloge od kompova i komponenti.... ne znaš di je kaj, možda previše bijele voje.... ali to je uvijek na početku, kad se navikneš na sajt, onda je ok |
Neznam dal se prije moglo, ali sad se može gledati fino stanje reklamacije :)
Zapravo se tek sad vidi kako to sporo ide. Meni za moju karticu vele da je trebalo 5 dana da dođe iz Vrbana do Reklamacijskog centra di su je testirali :( I eto, prije 4 dana piše da je obavljena zamjena jer je neispravno i nitko me nije ništa zvao... Valjda će u ponedjeljak, jer ako im je trebalo 5 dana od Vrbana do tamo, onda valjda treba i toliko natrag. A nije da ne bih došao po to sam, di god to imali u Zagrebu... Ali baš ovo što jollyb veli, nema više sortiranje po cijeni. Možda to kasnije stave, ali to bi definitivno trebali staviti... |
Stavili su sortiranje... :)
|
Jel vama rade stranice od vemila? Meni cijeli dan "connecting to www.ve-mil.hr"...
|
Danas kad sam ujutro bil bilo je sve ok, a sad ne štima. Samo da vas pitam - jel je to samo kod mene ili i vi isto nemate web cjenika na stranici :stoopid: (tj. postoji samo za skinuti)????
|
The server at www.ve-mil.hr is taking too long to respond.
malo su se odužili :( a baš trebam nekaj pogledat...a ne da mi se do linksa... :( :D |
evo stranica je opet u pogonu....ali šta se tice cijenika opet samo ga mogu downloadati?!?!?
|
Lijevo ispod onog di biraš hardware malo dole imaš download cijenika, iznad načini plačanja..
|
ocito se nismo razumjeli - ja nemogu vidjeti online cjenik (downloadati ga mogu)
|
Novi Ve - Mil centar u Samoboru!
Da ne otvaram novu temu, i tako vam se ja šećem na dan norijade (onak, malo pripit :D ), Perkovčevom ulicom u Smbu, Samoborci i ostali članovi koji su malo bolje upoznati gradom Smb će znati koja je to, kad ugledam ja ono novi Ve - Mil centar :D :care: :goood:
Za one još malo bolje upućene nalazi se odma pored Pivnice Medvedgrad il'ti kako ga mi zovemo Mali medo :) Konačno da i Smb dobije malo bolji tech-centar! Sad me sam još zanima kad će to u funkciju, jer na njihovoj web stranici nema nikakvih informacija o datumu otvorenja. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:23. |