![]() |
Citiraj:
Upravo sad se povijest ponavlja. FX5600 je tad bio smece (dakle u vijeme kad jos nije bilo DX igara ni na pomolu) isto kao sto su sad 8600 grafe smece. Sa jedinom razlikom sto 8600 serija MOZDA bude dobra u DX10. Mozda. |
Da serija 5 je bila loša 5900 je malo osvjetlao obraz ali ATI-jeve 9000 su bolje radile od 4200-4600 a cijena je bila nešto kao danas!
|
Citiraj:
a nije bas isto. 4xxx serija je tada bila osjetno nadmocna na FX dok je jedini grijeh 8600xxx sto nije dovoljno jaca od 7600gt koliko su se neki nadali vec se radi o 5-10%. reci da kartica nije ispunila neka ocekivanja je u redu ali proglasiti je smecem (kao sto je FX serija potpuno sama zasluzila) je pretjerivanje. naravno u cjenovnom rangu u koji ih je nvidia sada stavila su prilicno neisplative ali to nece trajati dugo, maks koji mjesec. kad padnu ispod 900kn biti ce dobar izbor za vecinu ljudi. |
Ajde malo srece :D danas pet minuta prije nego sam krenuo sa kucistem doslovno iz vedra neba su mi upale neke dodatne pare, tako da sam narucio slijedecu u linksu, a sutra idem po nju:
VGA PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON X1950XT, 256MB DDR3, 2xDVI, TV out link: http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.806.204 I to je to, hvala svima na odgovorima, pomogli su mi puno u vezi odabira...:respekt: |
bravo:D
|
odlična grafa...:goood:
|
Citiraj:
Sad uopce nije vrijeme kupovine dx9, evo ati je najvio cak 9 modela dx10 kartica koje izlaze za 7 dana, svako ko u ovom trenutku kupi dx9 karticu je fulo totalno:D |
Ma trebace josh pola godine dok izadju poštene DX10 igre,pa ovo pa ono,uglavnom što je tako dobro na DX10?1
|
sa 256bita i karticom arhitekture kao x1950xt NE mozes fulati . l
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sto se tice directx-a...
Svaka njegova inacica je donijela nesto novo, i na neki nacin unaprijedila nase gaming iskustvo. Samo me brine da budem iskren cinjenica da ce uskoro poceti izlaziti "exclusive dx10" igre ili pak one za dx10 ali sa slabom podrskom za dx9. Kartice ce kostati u pocetku kao polovni fiat (sto i nije puno:D) a windows vista (kojeg ce dx10 i prodavati) ce i dalje biti "sumjiva roba" prosjecnom korisniku i raditi bojim se probleme tamo gdje je to vec prevazidjeno sa windows xp-om... Nagla i "kupi il se j**i" tranzicija s jedne generacije na drugu is what frightens me...:( |
Citiraj:
|
Za 1300 kuna dobijes X1950XT 256mb koja razvaljuje sve ove 1950pro,7950gti slicno,provjeri PRODAJU
|
Citiraj:
ja se to zapravo iskreno pitam? da se napraviti jako lijepa igra koja "koristi" directX 8 :) u ostalom da se napraviti i igra na directX9 koja savršeno radi i na osrednjim karticama a ne da moras pljunuti 1,5k kn za gpu :( recimo ako se ne varam flat out 2 je directX9 igra a svi koji su je igrali znaju da ne treba zvjerska grafa a igra prekrasno izgleda :) inace gpu koju si uzeo je odličan izbor iako bi ja vjerojatno otišao na jeftiniju stranu tj.na 7900gs :) |
Citiraj:
|
na mojoj excalibur 9600se je flat out radio perfektno.....***eno....nek i dalje rade takve igre:lol2:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:24. |