![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Po meni je ovo blaćenje naziva Ultra.
|
stigla je u VE-mil Gigabyte GF 8800 Ultra,768MB DDR3, =6.025,64kn
|
Da, gle stvarno... 6k kuna, pffffff! Malo je jeftina:lol2:
|
Nisam ni pratio ovo sve oko 8800ultra ali sad kad sam vidio da nema ni 1gb memorije puko sam se smijat, ajme budala iz nVidie :lol2:
|
Citiraj:
Ako je nesto DFP onda je to ova grafa. |
zvonac_1 koliko si sretan sa svojim konpom pošto namjeravam kupit praktički isti (MB, CPU, GPU i RAM). Si ga klokao?
Poz |
čuj nije osmerojezgreni,i nije 8800 ultra u sli-ju....ja zadovoljan....
prezadovoljan sam,naravno da je clockan,bez tog info.industrija nebi imala smisla:D |
krivo shvacate.
postoje PREskupi automobili, pa se svi prodaju. postoje PREskupi bicikli pa se svi prodaju. postoje PREskupi restorani pa tamo ljudi jedu. itd itd... isto tako postoje ljudi, koji ne kupuju u pevcu, vec placaju platinastim karticama, a ego ljece citajuci naslovnice: NAJbrza kartica na svijetu-8800ULTRA!!! i njegovo roblje mu to mora kupiti. i tocka. tako je oduvjek i tako ce biti. dok god je novac voda svih nas! ;) |
kako kaže moj ludi frend...ne bi ju kupio ni da mi netko pokloni..:D:D:D
|
zanimljivo
|
ultra, nice... ne zanima me da li je isplativo ili ne... naručujem ju za novu konfiguraciju umjesto GTX-a:amen:
|
mozda fakat da kupis dvije GTX umjesto ultre. ono, fakat se po testovima i pricanju po raznoraznim forumima jednostavno ne isplati. no, kako sam i sam rekao, ako nisu novci u pitanju, kupi si sli ultra varijantu. i imati ces garantirano najbrzi komp u okolici. i to duze vrijeme.
|
Zna li tko gdje se moze skinuti bios od ultre?ako je ilegalno,zanemarite post.:chears:
|
Citiraj:
http://www.mvktech.net/component/opt...tfolder/cat,4/ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:27. |