![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mene zanima oćel ići brže od 4 megabita,jer želim osjetit brzinu :D
|
|
Citiraj:
Citiraj:
|
nije mi dostupno i nece biti neko vrijeme ... tako da sam barem preko ljeta na t-com 1mbit i optima flatmax dok ne dodje nesto bolje ...
|
To je super fest. Samo me zanima nekaj. Mojoj mami na poslu je istekel ugovor i sad sam ja mislil dali mogu ovaj dsl od doma prebaciti njoj pa sebi staviti metronet taj? Jer njoj ne treba tak puno net.
A ako se ovo nebre, kaj bi onda trebal napraviti dok raskinem ugovora? Ja njimn nekaj platiti trebam za raskid? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ojpi...Krlezina ulica. ja cu jos malo ipak pricekat da vidim kako to funkcionira u praksi.Ako 10 godina švabama placam "najeftiniji net u Europi", onda se mogu strpjet jos par mjeseci.Ako bude sve ok s Metronetom, eto me... |
ovo zvuci jako primamljivo no nazalost nedostupno :stoopid:
|
Citiraj:
|
Jel se neko prijavio već a da su ga zvali.
Jedino me brine da sad ne moram čekat po mjesec dana da oni dođu to sredit. |
He, i meni dostupno ovo...Samo, da nebude ista stvar ko s t-comom...pisalo je da je dostupno i na kraju niš...
Znači 269kn 2m/bit flat rate i neograničeni tel. razgovori??? Ak je tak, ovo je hit ponuda! |
Citiraj:
|
(samo jedna napomena za leechere! Po dostupnim informacijama "flat rate" koji nudi metronet je u biti osakaceni (fair-usage) usluga - znaci zatvaranje portova, uskracivanje ftp-a itd itd)
copy paste sa jednog drugog foruma |
Citiraj:
|
mislim da ftp nema veze s leecherima tako ko p2p.ftp nebi smjeli blokirat...
|
Citiraj:
Mislim da taj lik koji je to rekao i nije svjestan toga što je rekao. :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sve to lijepo i krasno, al od kud ideja uopće da to rade??
nikad čuo....... |
To o zatvaranju portova se proširilo webom jer je netko na newsima napisao da su zatvoreni p2p i torrenti, ali je pričao o 8mbit down/up stalnoj vezi za poslovne korisnike, tak da to uopće ne mora biti vezano za metro2fast uslugu. Uostalom, valjda su svjesni da im to nitko neće uzeti ako bi bilo takvo stanje.
|
Citiraj:
Edit: zašto tako malu brzinu nude za nas obične korisnike |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nije dostupno...
PA NEMOGU VJEROVATI!!! amis nemrem. nemrem opty dsl..nemrem metronet...prekrasno! živim kod doma sportova u novoj cesti i nemrem nikaj imati! krasno edit: da bi stvari bile još bolje curi je dostupno!!!! |
preseli se kod nje xD
|
Citiraj:
:goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:11. |