![]() |
Citiraj:
|
Toooooooooooo!
Ugradili mi fakin optiku danas! :chears: Jos ce mi samo u naredna 3 dana doci sa uredajem i sa mjernim instrumentima kako bi izmjerili signal i aktivirali uslugu. Ja im reko da zelim koristit uslugu tek od 1.10 jer sam ovaj mjesec na T-Scum flatu. Oni rekose dobro, stavit cemo te u stand by mode do 10-og mjeseca! :chears: Znaci od 1.10-og sam na 2/2 Mbit-a FLAT-u. Nego koji router da uzmem? Njega spojim na njihovu "kutiju" a on bezicno salje podatke mom i burazovom kompu. Mozda se nace i treci komp u igri. Tako da ce ih router sve opsluzivat. Jos bi htio da burazu mogu ogranicit 512/512 Kbit-a, a meni ostaje cistih 1.5/1.5 Mbit-a Je li ovaj OK? http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=1503051 :kafa: |
traffic shaping nije bas luk i voda
najlakse rjesenje je m0n0wall najbolje (i najskuplje) www.cisco.com :D best buy rjesenje Linksys WRT54GL + Tomato firmware Linksys WRT54GL (obavezno uzmi ovaj GL model) ima 4 LAN porta i WLAN AP |
Evo u petak mi ugradise optiku!
Bas sam skidao jedan torrent preko ADSL-a na 24KB/s / 24KB/s (D/U) Makimum mi je 106KB/s ako mi je upload slobodan ili max 5KB/s uploada. Upalim ja optiku nakon ugradenje a ono prasne na 255KB/s 255KB/s (D/U) :chears: Nikad vise nazad na ADSL! Ok nakon ugradnje pogledam svoju IP adresu u ZA i pokaze mi: 82.193.208.0 I net mask mi je 255.255.252.0 To znaci da imam na raspolaganju IP adrese, iz zadnje 2 grupe brojeva, je li? PS: NEMA dial upa!! Sto znaci da sam uredaj "drzi" tu adressu! Uglavnom nisam dobio nikakvu dokumentaciju za njega osim bijelu kutiju. Goglajuci sam skuzio da se radi o DRG 540 uredaju! Moze li mi itko pomoci ko ima iskustva sa njim? :kafa: |
sigurno si mislio na 255KB/s jer 255kbit kako si napisao je stvarno smjesno
|
Citiraj:
Uostalom gresku sam uocio na kraju sam , ali sam bio preljen kliknut edit... :fiju: Zurilo mi se van! :chears: Onda? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego..., moze li pomoc ovdje: http://forum.pcekspert.com/showthrea...688#post850688 :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:03. |