![]() |
Jest. Samo, upitno je koliko (i dali) će pasti cijene slabijih proceva...22.7 se cilja većinom na izbacivanje novih i kresanje cijena quad-core proceva...
|
Citiraj:
|
i samo jos. dal Crucial ili Kingmax 1gb 667 keksove?
|
kingmax
EDIT: osim ako nemislis na Ballistix :D |
ne.:) thx. znači ta matična kaj mi je smartguy preporučio + 1gb kingmaxa 667mhz i sad proc ću jos vidjet vjerovatno E4300 ili E4400 ako pojeftini.
jel valja ta matična za ikakav overklok? http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.306.152 |
Citiraj:
|
200kn skuplje od kinga:(
nema sanse. :kafa: |
Vjerujem da će ti i Kingmax biti dovoljan, Cruciala sam naveo sam zato jer u zadnje vrijeme na Value seriji dolaze D9GKX čipovi, a čini se da su ovih dana dosta digli cijenu :(
|
očito da oće. kad ovaj 667 mhz se kolka ko lud sa 800mhz keksovima nisam klokao nikad pa neznam. dal 667 ili 800? nego ovo gore pitanje za matičnu.
|
Kingmax 667 i 800 dolaze sa istim Elipida čipovima, tako da možeš očekivati podjednak OC potencijal kod obiju memorija...
|
a E6300 za 750kn, pol nov? isplati se ili ne? samo kaj je garancija u Austiji.
|
Neisplativo, s obzirom da jnovi E4300 dođe 790kn, novi, box, sa garancijom (u RH) tri godine :)
|
Jel dobra ova ploča za oc što mi je smarty preporučio?
Edit: FSB tuning from 100MHz up to 400MHz at 1MHz increment bemti, to je dobro?:D http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.306.152 i dali su driveri za sata instalirani ili ih moram naknadno instalirat??? |
jo?:D
|
Čisto solidna ploča pogotovo ako se slaže sa procesorom koji ima veći množitelj (x8...) (e6400, e4300...)
|
A ovo za drivere neznaš?
|
Imao sam dotičnu ploču, nikakvi driveri ni SATA diskete nisu potrebne za instalaciju SATA diskova. Sve ide jednostavno i glatko :)
|
Pa što ne kažeš.:D
dok skupit para uzet tu ću tu ploču i e4300. pozz i puno ti hvala.;) |
@Razer - jel ima senzor za temp na chipsetu?
|
Čuj svaka ti ima taj neki senzor temperature matične ploče, ali to većinom nisu realne vrijednosti topline čipseta. Al ono, sjećam se da se SB dosta grijao, tako da si odma možeš uzeti i jednog plavog Zalmančeka ;)
|
Zato i pitam...southbridge je onaj na kojem je mali hladnjak na kojem ne pise asus?
|
Ne, southbridge je onaj donji, manji pasivac, na kojem ne piše ništa.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
no pa na taj sam i mislio. onaj sivi kraj pci utora.:)
|
Ispričavam se, moja greška, previdio sam ovo ''ne''.
|
Nemas beda.;):D
McG - 505:goood: :D |
Napajanje za tu ploču je 24 pin a moje je 20 pinsko. Kad većina ploča koje su 24 pinske rade na 20 pinska napajanja bu radila i ova asusica?
|
Ovisi o Chiefu, ako je 360W dovoljno za tvoju konfu, a vjerujem da je - matična će radit bez beda. Moje napajanje je 20 pinsko i piknuto je 24 pin ploču radi bez problema.
|
Thx. dobra ti konfa samo amd. puj:p:D
edit: i da zaboravio... :lol2:...sanjao sam da je e4300 pojeftinio na 350kn.:D:D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:02. |