![]() |
Evo, ja sam več pital, ali opet, ako neko ima da mi pošalje ako može
matijacc(at)net.hr |
mislim kada bi netko imaopozivnica za podjelit sigurno bi ih dobili, ali ocito je stanje takvo kakvo je pa treba trazit drugdje ili cekat, dok ih ne obnove
|
Ja ušo u beta program...
ima 20 programa i na 2mb ide superbrzo. Aj nek mi se javite na davor@losinj.com pa ću vam poslat invitatione. Niti ne znam koliko ih mogu poslati, niti kako :) |
Citiraj:
|
Tamo sam i išao.
I meni piše 0 za broj pozivnica Tako da mi nitko ne mora slat mail jer nemogu još slat pozivnice :( |
Kad skupite invitatione molim vas pošaljite na:
marin (dot) kovacic (majmunčić) skole (dot) hr Zahvaljujem :) |
i ja ušao u beta program nakon 1-2 mj čekanja, znači treba biti strpljiv
|
Može i meni jedna...?
matej.majstorovic(et)gmail.com Hvaja puno! :) P.S. Kaj se tiče dobivanja pozivnica za druge, treba se sakupit kao odredeni broj odgledanih sati na joostu kako bi dobio pozivnice. Tako me frend barem informirao. |
eto, poshto josh nisam dobio (nikave zamjerke:)) molit cu opet:
stripysays majmun yahoo com |
takoder ako netko ima koju pozivnicu viska
bcubic(at)gmail.com |
|
problem je kaj se nemre skinut programcek, jedino da netko stavi negdje na rapid ili ensto :D
a nekuzim kako upisat bilo sta, nemres upisat bilo sta kada te imaju u bazi sa pasoom i tako mozda da imamo program bi islo ali ovako neide vec sam probao :D |
Upravo uploadam na www.losinj.com/davor/ pa probaj za par min...
|
skidam pa cu pogledat kako ide, ako ce ic u svakom slucaju javim rezultate :D
EDIT: nazalost neradi smrc smrc pokusao sam i kreirat acc ali nece trazi me adresu na koju je poslana pozivnica, smrc smrc nadam se da ce netko ubrzo dobit pozivnice |
ja skinuo i instalirao ali se nemože spojiti
|
btw. kaj se ne trebaš pri pokretanju samog programa Joost prijaviti kao član (member)? pita te za username i pass pri prvom pokretanju tako da uzaludan pokušaj :D ;)
|
je, ali ja sam zaboravio koj sam točno username stavio, pa sam išao na create new i tako mi je normalno ulogiralo...
|
mene to nije ništa pitalo
|
da mogao si kreirat novi acc kada ti je na taj mail dosla pozivnica pa ti je proslo, da je i na moja mail dosla pozivnica mozda bi se uspio registrirat dva puta :D
|
Ne znam niti koj mail sam bio upisao jer uvijek imam 2...
Izgleda da sam slučajno pogodio mail :) Nemojte reć da nisam probao... |
je može tko poslat invite ak je ima na sharkri majmun točka gmail točka kom
|
@sharki da netko ima sigurno bi ti poslao :D
sta se tice joosta, hvala na nekoj nadi, nadam se da cu kad tad dobit pozivnicu, vec sam na nekih 20fouma trazio i na grupama ali ekipa trazi pare za to a to nedam tak nisko nisam bas pao |
Može i meni pozivnica na:
iamfranzi(A_T)gmail(D_O_T)com |
Ne znam zašto ste zapeli za taj joost. Meni je to obično smeće, barem za sada. Nema ništa zanimljivog i samo su iste epizode i serije
|
@LorD ClockaN ako ti je smece mi mozes posudit acc na dan dva, ja obozavam serije a ima i jos par stvari koje bi voli pogledat, a glupo mi je stalno okretat satelit, a imam flat pa mi nije problem
|
evo ak je istina ono gore da čim ga više gledaš da dobiš pozivnica bum ga ostavil da rošta cijeli noć pa javim ;) :)
|
Dam ti user i pass i uđeš u sve moje :)
Da su barem filmske serije, nego neke bedastoće |
molio bih ako moze i meni pozivnica
at "buky@proxima.hr" |
ajd jedna dobra dusa neka doturi i meni jedan na danij3l@gmail.com.
hvala. |
da li je itko s ove teme dobio invitation? naime, meni nitko nije poslao...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:22. |