![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Link :beer: :gringo: btw, tu sam zahvaljujuci Horzi. |
597 od 114000. Nije lose :) Hm heh :)
|
Ni moja stranica ne stoji loše - doduse trazena rijec nije 9500 nego overclockers :)
41/42 od 220 000 http://www.google.com/search?q=overc...&start=40&sa=N |
Po preporuci - Dr. Rak:)
|
danas sam malo googlao s opcijom "pretrazi web u hrvatskoj" sa razno-raznim kljucnim rijecima ala intel, abit, asus, fx5600, radeon 9600 i sl. i lagano se hihotao jer smo bome jaki.
o. |
Citiraj:
|
pa covjece idi spavati :-) ! ono gore sto si rekao, fakat dobro:beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tko je smislio ime? Ozren, ti?
|
Citiraj:
|
malo kasnim sa odgovorom, ali dok se ja sjetim za sigurno :D
Mislim da je to bilo prije dvije godine (to ne mislim, to znam, jer kad sam kupio komp sam trazio Ozrenov savjet i primjedbe) kad sam vidio u BUGu ili negdje link. Bio je neki TOP 50, ili neki "Most useful sites" ili tak neka rubrika. Na forum sam se uključio zbog nagradne igre (na kojoj nisam dobio ništa, osim dobre škvadre na forumu :beer: ) |
Evo u bugu stalno na nekom screenshotu pcekspertova stranica.Pa dečki stvarno ste poznati.Jel ima zarade?
|
na hg spotovoj stranici
|
rekomi fric0 - dok ste jos bili negdje u planu :) bilo je nekakvog govora da bi pisao njuze/etc ... dunno anymore
|
Citiraj:
a sad poznati... pa nismo nogometasi! p.s. uff dobro je jucer proslo! :) |
Citiraj:
Citiraj:
Ali neka, drago mi je zbog Prse i Sokote, BTW Srna je odlicno odigro, mali svaka cast :beer: |
nabaso sam ovdi sa iskonovog web imenika...
|
Daleke 06-11-2001
Nabasa sam i prije nemam pojma kako priko tržailice biče e da ozrene mogabi stavit i neke igre da se možemo i mi rvati igrat na našoj mreži pogotovo isus non stop je prijavljen jeli isus jeli ti imaš stalnu vezu ili mi se to ćini...:clap: :clap: Evo da nemislite da serem triba ubacit i marca Trenutno je 6 član(ova) i 4 gost(iju) na forumu. :: Najvise korisnika (41) je bilo aktivno 21-11-2003 u 05:29 PM. Doom, Isus, marac, masni, no name |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:20. |