![]() |
Citiraj:
|
i take it back... erase & rewind.
novi plan: u četvrtak sam u 5 na info-u. fakat je petkom preveć škvadre. a možda navratim (i zaglavim) i u petak :-) nego... utorak i srijeda su b4b dani, kaj ne? dakle, tu samo odabrani. |
Tocno.
|
Pa kaj ste očekivali od pive iz plastike?! :rambo: Doduše može bit da si ulovio lošu seriju. Žuja zna imat zajeb da ak ju predugo držižiš u frižideru postane katastrofalno loša. Znam iz vlastitog iskustva, al opet bolja od onog Karlovačkog smeća!:rambo:
Dobro kaj onda Ponedeljak il Subota, :confused: |
Citiraj:
|
Gledajte sad decki Ponedjeljak ak mislite 10.11.2003 to znaci da vam jos nije otvoren sajam a ak mislite na 17.11.2003. onda vam je zatvoren. Sad neznam jel sam ja tu kaj fulao ili ...
Vidim da sam trebal staviti glasanje. |
1 privitaka
Pa dobro onda bu subota, fino zagrijavanje za večer, i izbijanje mamurluka od petka navečer i PAUKA ( Crno perje, Undercode...)
|
Znaci deal je za subotu ujutro!?
|
Subotu ujutro !? Huh :) Ajde ok, ja se kao sada bunim, hehehe, kao da imam pametnijeg posla :)
I koliko nas na kraju ide ?! :) |
Citiraj:
|
decki moji dragi, ne bute se vi nis dogovorili do subote. Ja vam na zalost necu moc praviti drustvo, jer me MS salje u turisticki obilazak Splita (ili je tad Varazdin na rasporedu :confused: I don't know and I don't care). Ali sve kaj vam mogu rec je: lijepo se zabavite i iznervirajte djecu, onoliko koliko ce oni zivcirati vas. I spijte si jednu :beer: za sve nas kojih nece biti na Infu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad znam na koga se odnosila ona opaska u sluzbenim pravilima foruma, da ne stavljamo pedeset :D :D :D :D :D :D :D :D :D ,nego samo :D jer je i to dosta jasno. :D |
* sigh *
Pas mater i cucku kaj neće kosti jest :beer: Daklem ... odlučih ići na b4b dane da vidim kaj ima - ako još netko može dogovorimo se .... Subota ujutro - krkam pivo nako čevapa s pijanim geekovima iz PCE foruma i RAK-om ( on je uber geek :D ) Elven - razmišljam o seksulanim deliktima i lokalnoj fauni zboj hrpe smajlija. |
Citiraj:
Ja sam se ograničio na 9 tj. na 18% preporučenih u Pravilima, kojima sam htio naglasit svoje osječaje, s ovim završavam debatu koja bi se inače mogla pretvorit u točku 1 stavak 3 alineja 2 istog Pravilnika :D BTW ako sam nekog uvrijedio "ja ču da se izvinem":D |
Citiraj:
|
Ovak znaci zasad je definitivno subota jel vas najvise ili vam najboje pase za ici. Kaj se tice klinaca kad nas vide, nas nekin 20+, budu se odmah makli, a ak nebudu ... :D
Vrijeme bi bilo najbolje negdje u 11 h na juznom |
Citiraj:
:) |
Citiraj:
FYM&FYS |
Citiraj:
|
Do sada otkada su uvedeni poslovni dani na iNfu, ta prva dva dana, su skuplje ulaznice i prilikom kupnje treba "ispunit" Upitnik sa generalijama, firmom zaposlenja, funkcijom u firmi. DECIT
I ulazi se nutra, a gužve nema jer nema eskurzija. :šmrc: |
Citiraj:
Mislil sam ako još netko ima slićne predizpozicije - da se nađemo :beer: |
Citiraj:
Elven "Forumski zastupnik" Wiseman. :beer: |
Ovako za sada su
Ziher: ja, Kova, Isus. Pa bi molio da se ostali izjasne o svom dolasku na info. |
Pa kad više???? U subotu? Ja dolazim svakakko, samo recite kad.:beer:
|
Koji će bit znak propznavanja?
Nekaj tipa Live long and prosper znači: kupi i OCaj?:D Ne fakat kaj da ja dojdem s raspelom na ramenu i hrpom rimljana? |
uzmes komad letve zakucas neku tablu A4 formata i napises markerom nesto.... OC itd.:)
|
Inace pise post iznad.
Znacu u Subotu 15.11.2003 u 11h ispred juznog ulaza ZV pored prve ili druge prodajne kucice (one plave). Kaj se tice prepoznavanja, pa nebude sto jos ljudi tam cekalo! Dakle vidis nekog pored kucica u 11.01h pitas pa ak te tip zbunjeno pogleda znas da nismo mi!:D |
Citiraj:
|
Ja petak navečer i ustajanje
E ljudofi sorry kaj nisam došel na Info, al sam se u Petak napil ko životinja i došel sma doma oko pol 6 tak da nisma bio u stanju s edignut vu Subotu vu 10vuri, čul sam ja vekericu al sma se sam okrenul na drugu stanu i digel se na koncu oko pol 3!:beer: :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:19. |