PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Info 2003 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=6436)

marac 03.11.2003. 23:16

Citiraj:

Originally posted by Jelc
To ti sve ovisi koja ti je po redu:D
Bila druga (prije te popio žujsko iz staklenke), nije to to a i boca je odvratna!

horza 03.11.2003. 23:23

i take it back... erase & rewind.
novi plan: u četvrtak sam u 5 na info-u. fakat je petkom preveć škvadre. a možda navratim (i zaglavim) i u petak :-)
nego... utorak i srijeda su b4b dani, kaj ne? dakle, tu samo odabrani.

Bl@de 03.11.2003. 23:26

Tocno.

Isus 03.11.2003. 23:28

Pa kaj ste očekivali od pive iz plastike?! :rambo: Doduše može bit da si ulovio lošu seriju. Žuja zna imat zajeb da ak ju predugo držižiš u frižideru postane katastrofalno loša. Znam iz vlastitog iskustva, al opet bolja od onog Karlovačkog smeća!:rambo:
Dobro kaj onda Ponedeljak il Subota, :confused:

horza 03.11.2003. 23:32

Citiraj:

Originally posted by Isus
Pa kaj ste očekivali od pive iz plastike?! :rambo: Doduše može bit da si ulovio lošu seriju. Žuja zna imat zajeb da ak ju predugo držižiš u frižideru postane katastrofalno loša. Znam iz vlastitog iskustva, al opet bolja od onog Karlovačkog smeća!:rambo:
Dobro kaj onda Ponedeljak il Subota, :confused:

evo sam nakon duuuge suše uspio nagovoriti koljege proizvođače na opijanje. završetak velikog posla, PC (President's Choice) iz getroa i udri brigu na veselje. Marac... trebam začina. Mitzek... da te očekujemo?

Bl@de 03.11.2003. 23:34

Gledajte sad decki Ponedjeljak ak mislite 10.11.2003 to znaci da vam jos nije otvoren sajam a ak mislite na 17.11.2003. onda vam je zatvoren. Sad neznam jel sam ja tu kaj fulao ili ...
Vidim da sam trebal staviti glasanje.

Isus 03.11.2003. 23:57

1 privitaka
Pa dobro onda bu subota, fino zagrijavanje za večer, i izbijanje mamurluka od petka navečer i PAUKA ( Crno perje, Undercode...)

Bl@de 04.11.2003. 00:46

Znaci deal je za subotu ujutro!?

Kova 04.11.2003. 09:05

Subotu ujutro !? Huh :) Ajde ok, ja se kao sada bunim, hehehe, kao da imam pametnijeg posla :)

I koliko nas na kraju ide ?! :)

tor 04.11.2003. 09:07

Citiraj:

Originally posted by Kova
Subotu ujutro !? Huh :) Ajde ok, ja se kao sada bunim, hehehe, kao da imam pametnijeg posla :)

I kaj na kraju subota? Onda OK...

Elven 04.11.2003. 09:36

decki moji dragi, ne bute se vi nis dogovorili do subote. Ja vam na zalost necu moc praviti drustvo, jer me MS salje u turisticki obilazak Splita (ili je tad Varazdin na rasporedu :confused: I don't know and I don't care). Ali sve kaj vam mogu rec je: lijepo se zabavite i iznervirajte djecu, onoliko koliko ce oni zivcirati vas. I spijte si jednu :beer: za sve nas kojih nece biti na Infu.

Dragutin 04.11.2003. 10:16

Citiraj:

Originally posted by Blade_chaos
Gledajte sad decki Ponedjeljak ak mislite 10.11.2003 to znaci da vam jos nije otvoren sajam a ak mislite na 17.11.2003. onda vam je zatvoren. Sad neznam jel sam ja tu kaj fulao ili ...
Vidim da sam trebal staviti glasanje.

BRAVO KUME ajmo organizirat referendum ili peticiju da iNfo radi za nas i ponedeljkom:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Elven 04.11.2003. 10:46

Citiraj:

Originally posted by Dragutin
BRAVO KUME ajmo organizirat referendum ili peticiju da iNfo radi za nas i ponedeljkom:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Sad znam na koga se odnosila ona opaska u sluzbenim pravilima foruma, da ne stavljamo pedeset :D :D :D :D :D :D :D :D :D ,nego samo :D jer je i to dosta jasno.
:D

Paske 04.11.2003. 11:02

* sigh *

Pas mater i cucku kaj neće kosti jest :beer:

Daklem ... odlučih ići na b4b dane da vidim kaj ima - ako još netko može dogovorimo se ....

Subota ujutro - krkam pivo nako čevapa s pijanim geekovima iz PCE foruma i RAK-om ( on je uber geek :D )

Elven - razmišljam o seksulanim deliktima i lokalnoj fauni zboj hrpe smajlija.

Dragutin 04.11.2003. 11:48

Citiraj:

Originally posted by Elven
Sad znam na koga se odnosila ona opaska u sluzbenim pravilima foruma, da ne stavljamo pedeset :D :D :D :D :D :D :D :D :D ,nego samo :D jer je i to dosta jasno.
:D

Već je jednom bila rasprava o pristojnim i nepristojnim količinama smaljića pa je bilo tako nekako da je na nekim forumima npr mOnitorovom ograničeno na maximalnih 10 komada.
Ja sam se ograničio na 9 tj. na 18% preporučenih u Pravilima, kojima sam htio naglasit svoje osječaje, s ovim završavam debatu koja bi se inače mogla pretvorit u točku 1 stavak 3 alineja 2 istog Pravilnika :D
BTW ako sam nekog uvrijedio "ja ču da se izvinem":D

Isus 04.11.2003. 11:52

Citiraj:

Originally posted by Kova

Kaknemaš ja to zovem ležabnjem u krevetu i trežnjenjem, dobro kad u subotu ujutro?Ak bu to pre rano neznam jel bum bio u stanju...:beer: *hiks*!

Bl@de 04.11.2003. 12:45

Ovak znaci zasad je definitivno subota jel vas najvise ili vam najboje pase za ici. Kaj se tice klinaca kad nas vide, nas nekin 20+, budu se odmah makli, a ak nebudu ... :D

Vrijeme bi bilo najbolje negdje u 11 h na juznom

Elven 04.11.2003. 12:51

Citiraj:

Već je jednom bila rasprava o pristojnim i nepristojnim količinama smaljića pa je bilo tako nekako da je na nekim forumima npr mOnitorovom ograničeno na maximalnih 10 komada.
Ja sam se ograničio na 9 tj. na 18% preporučenih u Pravilima, kojima sam htio naglasit svoje osječaje, s ovim završavam debatu koja bi se inače mogla pretvorit u točku 1 stavak 3 alineja 2 istog Pravilnika :D
BTW ako sam nekog uvrijedio "ja ču da se izvinem":D

Poštovani zastupniče Dragutin, smatram da ste dobro argumentirali i objasnili svoje ponašanje, pa vam ovaj eksces nećemo uzeti za zlo. Ali molio bih vas da se ubuduće suzdržavate i od 18% i ograničite svoje smajlije na količinu gigaherza na kojem kuca srce vašeg računala.

:)

Dragutin 04.11.2003. 19:40

Citiraj:

Originally posted by Elven
Poštovani zastupniče Dragutin, smatram da ste dobro argumentirali i objasnili svoje ponašanje, pa vam ovaj eksces nećemo uzeti za zlo. Ali molio bih vas da se ubuduće suzdržavate i od 18% i ograničite svoje smajlije na količinu gigaherza na kojem kuca srce vašeg računala.

:)

OMG , molim cijenjeni Forum da mi nađe 1/5 smilea obzirom da mi konfjuter pogoni iNtel 200 MXX

FYM&FYS

horza 04.11.2003. 20:25

Citiraj:

Originally posted by Paske
* sigh *

Pas mater i cucku kaj neće kosti jest :beer:

Daklem ... odlučih ići na b4b dane da vidim kaj ima - ako još netko može dogovorimo se ....

Subota ujutro - krkam pivo nako čevapa s pijanim geekovima iz PCE foruma i RAK-om ( on je uber geek :D )

Elven - razmišljam o seksulanim deliktima i lokalnoj fauni zboj hrpe smajlija.

ok... kak misliš ideš na b4b ? kaj to ne treba neki pass' ili neka skuplja ulaznica or somethin' ?

Dragutin 04.11.2003. 20:52

Do sada otkada su uvedeni poslovni dani na iNfu, ta prva dva dana, su skuplje ulaznice i prilikom kupnje treba "ispunit" Upitnik sa generalijama, firmom zaposlenja, funkcijom u firmi. DECIT
I ulazi se nutra, a gužve nema jer nema eskurzija.
:šmrc:

Paske 04.11.2003. 21:50

Citiraj:

Originally posted by Horza
ok... kak misliš ideš na b4b ? kaj to ne treba neki pass' ili neka skuplja ulaznica or somethin' ?
Tast mi je sys admin u Ericssonu - tak da mi barem jednu ulaznicu za b4b dane može nabaviti :D

Mislil sam ako još netko ima slićne predizpozicije - da se nađemo :beer:

Elven 05.11.2003. 16:04

Citiraj:

OMG , molim cijenjeni Forum da mi nađe 1/5 smilea obzirom da mi konfjuter pogoni iNtel 200 MXX

FYM&FYS

Vidim da poštujete naša uputsva. Kako vaš procesor ne zadovoljava minimalnim uvjetima, nemate pravo postavljanja smajlija u svoje poruke. Kako je vaša poruka bila smiley-free, to ću uzeti kao potvrdu da razumijete svoja ograničenja.

Elven "Forumski zastupnik" Wiseman. :beer:

Bl@de 05.11.2003. 16:37

Ovako za sada su
Ziher: ja, Kova, Isus.

Pa bi molio da se ostali izjasne o svom dolasku na info.

tor 05.11.2003. 18:59

Pa kad više???? U subotu? Ja dolazim svakakko, samo recite kad.:beer:

Isus 05.11.2003. 19:32

Koji će bit znak propznavanja?
Nekaj tipa Live long and prosper
znači:
kupi i OCaj?:D
Ne fakat kaj da ja dojdem s raspelom na ramenu i hrpom rimljana?

STRMX 05.11.2003. 19:52

uzmes komad letve zakucas neku tablu A4 formata i napises markerom nesto.... OC itd.:)

Bl@de 05.11.2003. 20:29

Inace pise post iznad.
Znacu u Subotu 15.11.2003 u 11h ispred juznog ulaza ZV pored prve ili druge prodajne kucice (one plave). Kaj se tice prepoznavanja, pa nebude sto jos ljudi tam cekalo!

Dakle vidis nekog pored kucica u 11.01h pitas pa ak te tip zbunjeno pogleda znas da nismo mi!:D

horza 06.11.2003. 06:05

Citiraj:

Originally posted by Paske
Tast mi je sys admin u Ericssonu - tak da mi barem jednu ulaznicu za b4b dane može nabaviti :D

Mislil sam ako još netko ima slićne predizpozicije - da se nađemo :beer:

pa ono... meni jedan uvaženi forumaš pokušava nabavit, tak da ono... javim.

Isus 09.11.2003. 02:36

Ja petak navečer i ustajanje

E ljudofi sorry kaj nisam došel na Info, al sam se u Petak napil ko životinja i došel sma doma oko pol 6 tak da nisma bio u stanju s edignut vu Subotu vu 10vuri, čul sam ja vekericu al sma se sam okrenul na drugu stanu i digel se na koncu oko pol 3!:beer: :beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:19.