PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   pcekspert t-šrt (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=64147)

bego2 20.03.2007. 18:34

:D

ja bi onakvu kakvu ima onaj lik što ga je na tjeralici.:D

http://img113.imageshack.us/img113/1...owmaker3bf.jpg

bego2 20.03.2007. 20:59

Jel ima nade?:D

rendula 20.03.2007. 21:02

os kupit moju, xxl, samo 200kn? :D

tutix 21.03.2007. 00:04

Uuu ja bi isto, dođem po nju ak treba. E sad ako ide po kineskim mjerama onda i meni XL. Plaćam u naturi trgofkinjama u dućanu :).

Paske 21.03.2007. 09:00

Hm da .... prošlo je vremena ....

Ha ***iga - Beren i Flare samo WoW igraju, nema se vremena za fashion... Fashion Guru je u suzama - nema koga da hvali na brlijantnom dizajnu PCEX majica.

Mali od palube - aka Horza - aka Hobit - se prestao baviti računalima i sada popravlja veš mašine pod motom - nema te veš mašine koju ja ne mogu OC-at, umrežiti, staviti veći HDD i to sve u službi čišćeg pranja bijelog rublja. Čujem da su ga zvali iz Calgona - uz Calgon vaš HDD će trajati 1000 sati dulje MTBF. HDD dulje traje uz Calgon ...

I tako nema tko.

Kaj se tiće mod majica - niste nam ih dali dok sam ja bio mod, ne morate niti sada :P ( da ljubomora :D HAHA )

flare 21.03.2007. 09:48

Paske...:nono:... :D

...decki, kad cemo raditi majice (a hocemo, samo ne ovog casa) onda cemo to i objaviti na froumu pa ce te moci kupiti...

:chears:

Dngy 21.03.2007. 10:02

I jaaa bi majcu!!!

Bilo bi baš dobro....ono s prednje strane logo pcexpert-a i natpis a sa stražnje na leđima nick :lol2: i ispod još natpis MOPE 100+ demolition squad :lol2:

bego2 21.03.2007. 13:29

Citiraj:

Autor rendula (Post 680294)
os kupit moju, xxl, samo 200kn? :D

Preskup si.:)

Citiraj:

Autor flare (Post 680597)
Paske...:nono:... :D

...decki, kad cemo raditi majice (a hocemo, samo ne ovog casa) onda cemo to i objaviti na froumu pa ce te moci kupiti...

:chears:

A kad će to biti? ove godine?

flare 21.03.2007. 14:47

...ovog časa ti ne mogu reći točno kada će to biti...kao što sam rekla već prije :)

i kao što sam već prije rekla....kad ih bude za prodaju znat' će te ;)

IceFisherman 21.03.2007. 15:19

ja sam bil naručil kad su se delale te majce prve ali mi nigdar ni došla :(

speedy-3 21.03.2007. 15:36

Citiraj:

Autor IceFisherman (Post 680836)
ja sam bil naručil kad su se delale te majce prve ali mi nigdar ni došla :(

Postar sebi uzeo :D

bego2 21.03.2007. 17:01

Citiraj:

Autor flare (Post 680815)
...ovog časa ti ne mogu reći točno kada će to biti...kao što sam rekla već prije :)

i kao što sam već prije rekla....kad ih bude za prodaju znat' će te ;)

:stoopid:

Ti si žensko...:D

ih bit će al kad:(

:D:D:p

flare 21.03.2007. 18:52

huh...da, ja sam zensko :p

..ajde, ajde...sta cendrate sad...:D

LorD ClockaN 22.03.2007. 21:15

Šta se ne vidi po avataru i po nicku da je ženskog roda ?

aski 22.03.2007. 21:19

A šat znači flare ja stvarno ne znam :stoopid:
Kad budu te majice fino nek Horza stavi obavijest :D

Matth€w 22.03.2007. 21:27

Citiraj:

Autor aski (Post 682155)

Kaj nije to kao nešta tipa bljesak, tinjajuća vatra?

bego2 22.03.2007. 21:35

Citiraj:

Autor aski (Post 682155)
Kad budu te majice fino nek Horza stavi obavijest :D

na ovoj temi.:D:fiju:

flare 22.03.2007. 23:55

flare = baklja, vatra, bljesak i sve tome slicno :)

...kao sto rekoh...biti ce te obavijesteni o majicama :)...

:kafa: (bas mi je super ovaj smajlic)

thedream 23.03.2007. 12:52

zdravPo,evo i ja bi jednu..:D :stoopid: ...meni je glupson apsolutni favorit,ovo je prejako..:stoopid: :stoopid:

lord_nihilus 01.04.2007. 14:38

Ispričavam se na dizanju teme, ali jel bi mogao dobit neku malo veću sliku PC Ekspert loga? :D

Namjeravam dat nekome da mi izradi naljepnicu i naljepi na majicu. :D

Hvala!

LUKA MX 01.04.2007. 14:46

pa jel mozes vise komada.....damo ti mi pare koji smo zainteresirani i ti posaljes postom...

lord_nihilus 01.04.2007. 14:49

Gle, prvo moram nać nekoga ko će mi to napravit. :D

Ali ako nađem, nema problema.

Nisam iz Zagreba, ali ću tamo potražit neki dućan koji rade printove na majicama.

LUKA MX 01.04.2007. 14:52

ok...najbolje da pitas nekog na forumu gdje su oni printali one prijasnje majica..pa da tamo to uplatis....jer su one sipale mrak!!

lord_nihilus 01.04.2007. 14:54

Valjda će se javit neko i reć gdje su printali...

Chuby 01.04.2007. 15:22

Ohhhh
Odite npr u print studio i isprintaju vam sto god vam padne na pamet na majice (njihove). Dobijete i popust na kolicinu

lord_nihilus 01.04.2007. 15:41

Ali opet nam treba malo veća slika loga PC Eksperta.

horza 01.04.2007. 16:31

vou ljudi, jeste malo poludili? ili se na vas ne odnose zakoni u RH (i ostatku svijeta)?

kužim da želite majice, ali ovo o čemu pričate je totalno protuzakonito i ukoliko to napravite, PC Ekspert Portal d.o.o. može tužiti i vas i poduzeće koje vam otisne takve majice ili bilo što slično.

gle, radit ćemo majice u nekom trenutku. pokušat ćemo to čim prije. trenutno smo zatrpani poslom, ali nam je to na popisu stvari koje treba napraviti.

po pitanju korištenje PC Ekspert logo-a, bilo kakvih drugih zaštićenih znakova i naziva, tekstova i svega ostalog što je pod copyrightom poduzeća PC Ekspert Portal d.o.o., podsjećam da se NE SMIJE koristiti bez prethodne pismene dozvole od strane poduzeća PC Ekspert Portal d.o.o.
nadam se da sam bio dovoljno jasan. branding je stvar na koju su sve firme osjetljive, pa tako i mi. i to s razlogom. upravo zbog situacija poput ove. aj malo razmislite... mislite da se još nitko nije dosjetio takvog nečega? ili još bolje... otisnuti majice s logo-m google-a? to je protuzakonito.

WeD@ 01.04.2007. 16:44

Citiraj:

Autor mymoon (Post 680059)
joj. da. bila bi odlična fora da ne možeš birati natpis, pa kupiš majicu i eventualno biraš boju.
zamislite, npr. atha dobije paket doma, sav happy otvara i unutra njegova omiljena boja i natpis.

roza na kojoj piše ata. bez h. surprise. :D

ili nino mornarsku majicu sa masnom mrljom. hihi.

da ne nabrajam dalje. ovo gore su samo primjeri, nhf.

:goood:
joj, trebal iste to napravit, sad vise nije baza ....
ipak... :D

Paske 02.04.2007. 08:41

Citiraj:

Autor horza (Post 690003)
vou ljudi, jeste malo poludili? ili se na vas ne odnose zakoni u RH (i ostatku svijeta)?

kužim da želite majice, ali ovo o čemu pričate je totalno protuzakonito i ukoliko to napravite, PC Ekspert Portal d.o.o. može tužiti i vas i poduzeće koje vam otisne takve majice ili bilo što slično.

gle, radit ćemo majice u nekom trenutku. pokušat ćemo to čim prije. trenutno smo zatrpani poslom, ali nam je to na popisu stvari koje treba napraviti.

po pitanju korištenje PC Ekspert logo-a, bilo kakvih drugih zaštićenih znakova i naziva, tekstova i svega ostalog što je pod copyrightom poduzeća PC Ekspert Portal d.o.o., podsjećam da se NE SMIJE koristiti bez prethodne pismene dozvole od strane poduzeća PC Ekspert Portal d.o.o.
nadam se da sam bio dovoljno jasan. branding je stvar na koju su sve firme osjetljive, pa tako i mi. i to s razlogom. upravo zbog situacija poput ove. aj malo razmislite... mislite da se još nitko nije dosjetio takvog nečega? ili još bolje... otisnuti majice s logo-m google-a? to je protuzakonito.

Ali .... kad će majice :D

Moral sam :D

BTW :google: - sutra dižem tužbu !

( Je znam da se nesmije i sve mi je jasno, ali vas moram barem mako zezati ;) )

Hamm 02.04.2007. 13:18

horza je u pravu iako...tiskanjem pc ekspert loga na majcu "mi" ni na koji način nebi izravni ili posredno oštetili pc ekspert portal d.o.o.

jer korisnici ne bi pod tim logom zarađivali novac ili ga koristili za svoje proizvode.

ali sve u svemu imaš pravo..tiskanje majca na divljaka nema smisla..ali kada će te tiskati morate to staviti te naravno napraviti dovoljan broj xxl majci :)

lp

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:45.