![]() |
Dam ti sliku njegovog autograma koji se nalazi na kombiju od mog dobrog frenda (www.stuntfire.com). Kaže da se vozio sa njim u autu i frajer normalno priča sa mojim frendom i usputno non-stop drifta :)
Lik je neki biznisman i ima naočale, odijelo i aktovku, nebiš nikad rekao šta radi u slobodno vrijeme. |
Citiraj:
kažu u okolici pariza, mislim, divljanjem i snimanjem novog filmića... |
Citiraj:
|
Mislim da nije problem u 250 km/h nego u tome kako on to vozi i po kojoj cesti. I onda će ubojica ispast onaj ko ga malo oćeše retrovizorom a ovaj se razleti po cesti. Šteta motora kad ga razbije.
|
price da je ghost poginuo i uskrsnuo si kruzile vec jedno 10 puta :D
uglavnom kao sto rekoh na autocesti se vozi koliko oces po gradu ne i nema rasprave druge da mi se po gradu proveze 250 uzeo bi mu motor i vozacku dozivotno... |
To treba maljem u glavu steta metka moze se pametnije utrositi.
|
A nesh ti pizdarije. Da je sa autom to radio onda bi bilo loshe, al sa motorom i nije "vel'ka stvar".
Malo je brze vozio i sta sad... odma mediji prenapushu vijest i ostale stvari. I sa motorom je on najvise sam sebi opasnost, pogotovo na autocesti. |
Citiraj:
|
Nek je sebi opasnost, zaboli me ona stvar i da pogine. Ali da udari u neko auto i ubije dvoje, troje ljudi, e to je vec zalosno.
|
Citiraj:
To je normalna vožnja motorom po a-cesti (u biti polu a-cesti), osim onog kroz tunel. Amen |
Možda to nije samo po sebi loše, al kad klinac sa motorom to vidi na internetu i vidi kako odgovaraju ljudi koji imaju iskustva i kažu da to nije big deal i vidi kako je to kul i oće biti kul a sam nema iskustva i ne zna filtrirat loše od dobrih infosa i onda si prosipa mozak po asfaltu poreznih obveznika, te mozak suputnice (jer naravno mi žene padamo na bed bojeve sa mudima veličine manhattana i vozimo se s njima), ili ak to moji starci vide na telki onda me ne puste da sama idem izvan zgba autom. eto.
|
hm, imaš pravo...
nitko nije napisao, da to nije big deal. Djeco, ne pokušavajte ovo kod kuće! |
Citiraj:
Ma idiot! Citiraj:
|
Alkohol, oprema... Ovo je već druga dimenzija!
|
To, Lorde Lemilico, sigurno nije normalna vožnja. Nije nigdje ni blizu normalne vožnje.
Jako sam liberalan kada je u pitanju svjesno ugrožavanje vlastitog života. Što se mene tiče, svatko može raditi sa svojim životom što hoće. Ali kada je u pitanju ugrožavanje tuđeg života (i to ne samo u smislu uzrokovanja tuđe smrti nego i upropaštavanja tuđeg života time što budalu mora nositi na duši), tu imam nultu toleranciju. Ako netko hoće divljati, ima staze. Ima i pustopoljine. Ma kvragu, ima i dugu devetku pa nek si prosvira ludu glavu. |
Citiraj:
|
Najbolje da se ovo locka jer ovo ne vodi ničemu
|
Citiraj:
Jer TO radti neko tko se PROFESIONALNO bavi motorima nije neki klošar kojem tajo kupi motor sigurno,jer takvi to brzo razbiju jer su uglavnom smotane i ne sposobne seljačine!!I na kraju motor i služi za rasturanje i divljanje ako imaš to pod KONTROLOM!!! http://www.youtube.com/watch?v=151-HSmqQOU&NR Citiraj:
Kad je spustio na 200 imao sam osječaj da mogu sići:D I tko ne voli nek ne gleda ima netko tko to svaki dan RADI i očito je da zna nešto što mnogi ovdje samo sanjaju!! I mišljenje je ko šupak,svatko ga ima:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I na kraju će to završiti ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=QfKsP...elated&search= A nije niti R1 neki motor: http://www.youtube.com/watch?v=1lrS1...elated&search= |
Citiraj:
Te priče da će neko djete vidjeti nešto i onda to pokušati kopirati su po meni gluposti velikih razmjera: kao prvo da bi vozio taj motor moraš imati min. 16(18) godina, a onda si valjda dovoljno zreo da razlučiš što je "normalno" a što nije. Što se tiče "jurnjave" po autoputu, to je puno sigurnije od 2-3x sporije vožnje u gradu, i ako se trebaju gdje poštivati pravila to je onda gradska vožnja. |
Sory na OT, ali da ne otvaram novu temu kad se već priča o motorima.
Našao sam jedan test izdržljivosti. http://www.motoplus-web.com/index.ph...id=60&Itemid=2 |
Citiraj:
Al vjerojatno imaš 16 (18) godina pa se tako braniš. Kad bi postojao tutorial o odgajanju djece, prva stvar u uvodu bi bila "Djeca uče ono što doživljavaju." |
Tužno ali eto istinito, djeca od 16/18 godina bi to i napravila. Ima ih dosta koji žele biti face...Samo na sreću imaju Italscootere :D
|
@Teofil - postoji samo jedan sitan problem;a to je da Rossi ne živu u Švedskoj i Stockholu... :lol2:
@Sky - mislim da nisi u pravu;ja sam cijelo ljeto na traumi ležao,i nisam vidio da se netko preveć žalio osim urlikanja kad boli... :goood: Ali velika većina ekipe sjeda opet nazad na motore,ukoliko može naravno...a nagledao ih se svuda;po cesti,po pisti i po bolnici koji su po 5-ti put ošinuli... :lol2: Nazovimo to motoljubljem :D Ako si dovoljno hrabar,lood,blesav,pametan da paziš dovoljno (koji nisu sami sebe zakucali nit divljali) ili jednostavno prezaljubljen u iste;ili sve to skupa i zajedno - idesh opet na motor i ne kukaš nikome.. ;) @AMD - dobro da onaj lik nije gore prošao,fiju... :goood: Ali neka samo da Ghost Rider juri i leti i da se ne zabije u nikoga... :) A konacho i neznam više jeli živ ili šta... A za R1...a čuj,nije neki u odnosu na Veyrona,Zondu,CCX-a,LP640 ili šta ja znam šta;ali motor je zakooon...još recimo ovi nabrijani sa GR movies-a... GSX1000RR K5 ili Hayabusa Turboooo... :) : http://www.youtube.com/watch?v=5iNJMlFnZTo&NR E da,i ovaj članak za mašine je dobar...ma biće japanac kad se ozdravi;talijani su prelijepi ali japanci rulajuu... :) :goood: |
Jesu ovo svi djelovi Ghostridera?
ghostrider 1 2002 Getaway In Stockholm - The Final Ride.avi 700 MB ghostrider 2 2003 ghostrider goes wild.avi 697 MB Ghostrider 3 2004 Goes Crazy In Europe part1.avi 701 MB Ghostrider 3 2004 Goes Crazy In Europe part2.avi 699 MB ghostrider 4 2005 ghostrider goes undercover.avi 348 MB |
Neznam,ali moguće da jesu...nego ajde ti to fino na jedan dvd zapeci pa poshalji meni.. :p :)
|
Ghost Rider 1 The Final Ride 2002
Ghost Rider 2 Goes Wild Ghost Rider 3 Ghost Rider 4 Goes Undercover Meni je ovo u downloadu... |
Citiraj:
ali ne znam tocno pod kojim imenom, izasao oko Božića ! :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:53. |