PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Rocky Balboa VS Mirko "Crocop" Filipović (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=62865)

thedream 08.03.2007. 12:30

Frajeru prijavljen si moderatoru..na temu koja služi kao opuštanje, i u krajnjem slučaju sprdnju i Seagala,i Stallonea..i svega povezanom s takvim produkcijama..ti doletiš ko padobranac i izvrijeđaš sve na pasja kola..ja te čak ne bi banao za ovo..ja bi te zabio zbog spominjanja mame..:amen: :finger:

Jelc 08.03.2007. 12:37

Mat je tjedan dana na hlađenju.
Isto će proći i svi ostali koji nastave sa takvom spikom.

Hrconja 08.03.2007. 12:50

taj čovjek ima viška frustracija lol :)))))

thedream 08.03.2007. 12:52

Ma pusti ga..valjda nije zgodan kao Stallone:D :kafa: ..šef je riješio..show must go on..spikamo dalje..:fiju: :goood:

Sky 08.03.2007. 12:57

Još uvijek ostajem pri svome da je staviti Rockya u ring za CroCopom pri ultimate fight pravilima kao staviti ovcu u kavez sa gladnim T-Rexom. Jako gladnim T-Rexom. :D

Eh, da, vidim da nam je mat malo pukao...

Smartguy 08.03.2007. 14:15

Citiraj:

Autor mat (Post 668332)
interesantno da sam uvijek dvojio tko je maloumniji, ljudi koji stvarno gledaju takva sranja poput mirka seljaka filipovica (odnosno trose svoje vrijeme gledajuci debila kako se mlati s jos jednim debilom) ili ljudi koji misle da je 'Rocky' zaista film vrijedan gledanja (odnosno film u smislu definicije 'snimljeni igrani scenarij interesantan siroj publici'). sad mi je tek jasno da su to isti ljudi. no dobro je decki, ne nervirajte se, niste jedina retardirana djeca na svijetu, i ono sto je najbitnije - nemojte kriviti sebe! mame su vam krive sta su vas takve mutave na svijet izbacile

ovakvo nešto napisat i to još ti.... pa ovo je sve zahebancija. :stoopid:

Codiac 08.03.2007. 15:33

hmn ja mislim da bi mirko samarao rokija dok mu nebi dopizdilo i izasao bi iz ringa jer mu se vise nebi dalo tako da bi bilo nerijeseno :D

thedream 08.03.2007. 15:43

Morao sam kliknuti na Dream...bolje da nisam...:care: :care: :D ...thedream...nice one Codi..:fiju:

tor 08.03.2007. 16:07

Jesus, neki stvarno imaju problema. Velikih. Mislim na Mata, da ne bude zabune...

vlincx 08.03.2007. 17:12

Već kad ste stavili sve te velike glumce u igru ja mislim da bi ih hulk hogan pojeo za doručak i ispišo za večeru

Vuco 08.03.2007. 17:33

Glasao za Mirka, ipak je on naš :). Nije lagan izbor bio, Rocky može upiti toliko udaraca i sve, i ipak je on moj idol :D
Istina, ne treningu sam pobrao udarac nogom ala M. Filipović i mogu reći - opako, opako...Misliš da ide pod bubrege, spustiš ruku i dobiš za vrat. Da nije bilo zida, taj udarac bi me sravnio sa podom :D

Al iskreno, onda se moglo ubaciti i Bruce Lee-ja koji je jedini istukao Čak Norisa...

Težak izbor, težak...:beer:

tomasini_ 08.03.2007. 18:03

Citiraj:

Autor Sky (Post 667440)
Po kojim pravilima bi se borili, boks ili ultimate fight? :rolleyes:

Da ne govorimo da je Mirko -pravi- borac, dok je Sly Stallone -glumac-.

Kakav Sly Stallone, govorimo o Rocky-u.

Sky 08.03.2007. 18:12

Meni izgledaju isti :D

thedream 08.03.2007. 18:14

Good one,Sky..:D :D :care: ...

Ma rambo pojede rockya...ili čekaj,i to su iste osobe?!
Haha,a jesmo mala djeca..koja sprdnja..

Znaš šta ja brijem..da bi ih He-man satrao..a tek čovjek-oružje..pa ti misli..

tomasini_ 08.03.2007. 18:17

Citiraj:

Autor Sky (Post 668991)
Meni izgledaju isti :D

Da, samo što jedan od njih glumi.

Wind_Wisper 08.03.2007. 20:16

Ma dajte sve borbe od filipovica su namjestene!!!
Pri Rocky-u bar izgleda stvarno!
:kafa:

Blue Spirit 08.03.2007. 23:47

Uvjeren sam da ce Mirko "glatko" pobijediti te da Rocky -a ceka ovakva sudbina :lol2:

Mad_Duke 09.03.2007. 00:44

Citiraj:

Autor mat (Post 668332)
bla blu

Ja se ne slazem, meni Rocky bas izgleda kao pravi familijski covjek kojem osim brige za familiju jedina stvar koju voli je borba. On je underdog koji je jednostavno ono. pravi covjek i treba mu kip podignut.

Jos bi trebalo i Dolph Lundgrenu podignuti kip.

Ali za rocky mat. kako bi tebi bilo da sve izgubis kao on. :( Znas ti kako se on osjecao kad su mu rekli da ce mozda umrijeti zbog ozljede glave ;( zar nemas nimalo suosjecanja. On je nasa ponos. Za sve tri boje. Red white and blue :care:

vlincx 09.03.2007. 10:35

Kolko znam digli su mu Rocky kip na vrhu onih stepenica i mislim da su ga sad preselili u neki muzej

Hamm 10.03.2007. 11:32

Chuch Norris bi ih obojicu udavio vlasima svoje brade :D
@mat dijete drago..sto si ti progutao :D

Big Guy 10.03.2007. 11:50

@technix
http://www.googlefight.com/index.php...&word2=cro+cop
evo tko je pobjednik svijeta :)

definitivno bi Cro cop odnio pobjedu jer se bori sa rukama i nogama a Rocky noge koristi samo za plesanje oko protivnika
dok bi se Rocky pripremao za udarac već bi ga Mirko high ili low kickom spustio na pod :)

danij3l 10.03.2007. 12:50

Citiraj:

Autor technix (Post 667646)
hm.. evo odgovor iz prve ruke:

http://www.googlefight.com/index.php...op&word2=rocky

uz to, Rocky zna i vozit helikopter (sjetimo se misije u Afganistanu)
:D

nije istina :P
http://www.googlefight.com/index.php...ko&word2=rocky

Isus 24.03.2007. 15:16

Tako je Rocky nezna upravljat helikopterom to može samo John Rambo!

No Rocky je legneda on je usred SSSR razbio crvenu mašinu za ubijanje Ivana Drago, on jadan koji je mlatio svinjske polovice umjesto vreće jer jadan siromašan amer nema novca za razliku od bogatog rusa :)., on je vukao vreće s kamenjem nije imao "fensi" opremu,a opet ga je pobjedio za dobrobit slobodnog svijeta.

Nije se uplašio kad mu je Ivan Drago s jakm ruskim naglaskom rekao "Aj mast brejk ju".

Tako da bi borba Cro Cop - Rocky bila unaprijed odlučena, jer da stvar bude još gora Rocky je sin talijanskih imigranata.

No ipak cijelu oviu stvar bi Chuck Norris ( jedna, jeidni, neponovljiviji ) gledao s podsmjeshom je rbi ih objojcu skinuo s istim kružim a usput bi još, spaiso vod marinaca, pobio tri arapske terorističke organizacije, osvijio turniir u broilačkim vještinama. Stoga don't fuck with teh power of CHUCK NORRIS :D:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:31.