![]() |
Citiraj:
Tak da... Citiraj:
|
Citiraj:
Pa ja sam vrlo ugodno iznenađen :D Inaće ja jesam pjesnik - samo to dijelim sa vrlo uskim društvom i to vrlo rijetko. Martin nije boo debel - debeljuškast. Po kraj života defacto mumija, pa :D Sad cugat - ***iga oni koji cugaju kao on su ili pod ledinom ili na putu. Ja se tek polako trujem Jaggermeisterom ( u korizmi se odreko pive :D ) Psujem skoro ko Martin, samo ne u svakom društvu - za razliku od njega :D Inaće Kassad mi je omiljeni lik - ali je nažalost bilo zauzeto :D Knjige preporučam na Eng. - nekako mi je ljepše čitati u originalu. Puno se izgubi u prijevodu ... Čini mi se da mi ne gine nego 5. puta pročitati knjige :D Samo kaj mi fali PDA - 3 puta sam čitao na PDA i mogu reći da je zakon.Knjiga uvijek uz tebe - pa i na WC-u :D |
Šmrklivec prigorski-ti nisi još znal ni čitat kad sam ja čital SF:D
Simmons nije loš, ima dobrih priča, dvije zadnje knjige (Ilij i Olimp) isto nisu loše. Hyperion-prve dvije su ok. poslje se razvodnilo dozlaboga... |
Ha ko bi očekival da si ti čital bilo kaj osim Uradi Sam - moj računar :P
|
Citiraj:
Najbolji sf ... da barem snime neki film. |
E moj Paske, neki od nas čitaju cijelo vrijeme (i to knjige a ne na PDA:D )-za razliku od nekih koji dvije godine nisu izašli iz Azerotha i Outlanda:D
Oni koji me poznaju znaju da je redosljed: knjiga, komp, Žderanje, a ženi kak bog da:p Onda sve ostalo:) |
Ja spadam u mlađu generaciju - interaktivna generacija :D
|
Je, ziher-stari šišmiš od tri bane:D
|
Evo knjiga je kupljena :D,a kaj je sa EVE bonovima,vidim da na Crovortexu ih više nema ili se varam.Nisam baš za ostavit broj kreditne kartice po netu..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kaj se tiće kreditne - ja već par godina uredno kupujem svašta po netu. Od game bonova, preko hardwarea do samoh igara ( D2D ) i nikakvih problema.
Samo provijeri da ti je adresa https:// - to je neki opčeniti znak da ide preko SSL-a. Nego - sigurnije ti je dati broj na netu, nego trgovcu u dučanu koji ti može do tvog sigurnosnog broja i svega što poželiš :D . Na netu samo banka odobri lovu,a trgovac ne vidi podatke osim imena i prezimena ;) |
Evo da potvrdim Paske-a , kupovao prek Amazona, Steama ,Eve-a i GameServera i sve super :D
|
zakaj ja nemrem kreirati account? kaj nema više free 14 dana?
EDIT: našo :lol2: |
Još jedan nadobudni :D
Proporuka: Nemoj da te tutorial zastraši ! To mi je iskreno bio najteži dio EVE-a. Jednom kad tutorial savladaš - ostalo je mačji kašalj ^^ |
Citiraj:
|
LOL - onaj Try Out - link te nije zbunio :D
|
ja ga i dalje ne vidim nigdje na stranici :lol2:
|
Na "vrhu" stranice - Lijepa slika i text - BUY NOW / TRY NOW.
Ti clickni TRY NOW Kad klikneš prebaci te na https stranicu - code koji se traži je na slici desno od text boxa. |
|
da malo uzdignemo temu i meni se skida EVE, da i ja probam taj 14 day trial, a kasnije ko zna...
:D |
Moja malenkost je upala u vrlo dobar corp. koji je dio veće alijanse ( cca 500+ ljudi ).
Naravno da sam sav happy složio si brod, pimpo ga, potrošio GRO para i krenuo u 0.0 space ( tamo te slobodno napucavaju ko zeca - dog eat dog world ) ka dijelu koji kontrolira moja novostečena bratija. Na pola puta - dečki, mislim da tu netko campa sa 5 brodova ! Dečki mislim da sam mrtav. Dečki - vidimo se za tjedan dana kad sakupim za novi brod :D EvE je super igra, ali je PVP intenzivna. Topla je preporuka NE smucati se po low security dijelu svemira ako nemaš skillova i brod da te podrže. Zato za sve vas nove ljude - nemojte napuštati NPC korporacije - smišljene su zato da maksimalno štite nove ljude. Isto tako do 0.5 security space vas štiti policija od ostalih igrača - tamo vam nitko ništa neće ako ste u NPC corp ;) I za kraj jedna anegdota. Tako ja lijepo i veselo letim u kutiji šibica ( shuttle ) koji se satoji od kartona i užasno brzih motora. Kadli usred high sec svemira vidim crvenu točkicu ! Pristojno pitam u corp kanalu - kaj nije naš rat završen sa Privateers ? Odgovor je stigao u obliku eksplozije i cca 10 mil. ISK-a izgubljenih u cargo hold gdje sam imao knjige za učenje novih skillova. Drugi dan - EvE mail ! Dragi Martin ( u igri sam Martin Silenius ), Oprosti što sam ti uništio brod i knjige. Nažalost nisam znao da si novi igrač. Poslao sam ti ISK ( novac ) da kompenziram nastalu štetu. Naime veterani igre itekako cijene svježu krv. Korporacije ( gilde ) će veselu zeti bilo koga tko ima punu verziju ( pretplatnik ) i barem 1.5 mil skill pointova ( počinjete sa 800k ). Tako da i njubare kao ja mogu uživati u ratovima, minanju, proizvodnji - ma svemu ;) Svaki njup ima svoje mjesto koje veteran može, ali nema vremena popuniti. |
Citiraj:
Ja nikak cajta da nađem,a platio još metar dana....:D:D |
Ma EVE zahtijeva vremena koliko imaš, dok got dižeš skills nema bada, a za to ti treba 5 min max.
Skini EVE mon i posloži si skillove kak ti pašu - to ti dođe kao planer za skillove. Nakon toga se samo ulogiraš i ne trebaš misliti KOJI skill dizati - samo na EVE monpogledaš i deri miško ^^ I za kraj - EVE filmek na 300 traileru. http://www.dailymotion.com/relevance...eve-online-300 |
Citiraj:
evo konacno sam poceo, malo je komplicirana na pocetku ali se da :D nego jedno mi nije jasno ! kupim bon u crovortexu i kako ga iskoristit odnosno produzit acc ? :lol2: :chears: |
Na www.eve-online.com
Tamo fine na lijevioj strani nađeš MY ACCOUNT - tamo se ulogiraj. Naravno prvo treba kupiti igru - 20$, plativo i putem bona. |
Evo jedan mali, ali odličan filmić - wellcome to the universe.
Da - sav footage je ingame i rađen većinoma za vrijeme masovne koljaže :D http://eve-files.com/dl/103371 |
@Paske ovaj EVE Mon ne sljaka,barem meni.
Btw fakat je tesko sllozit fiting za brod,evo kupio Riftera pa stavio medium shield i nemam dosta "struje",kaj sad..neznam tocno kaj da kupim a da se ne zeznem,a pretrazivanje foruma od EVE je muka:D.Ja sam Minmatar a ti. |
EVE mon ne radi zadnjih dana, inace netreba ti jos medium shield, tj u pocetku nemoj ni rabit shiled riperer. Ovak stavi si sto vise armor plates i to sto deblje (to ti trosi minimalno struje) i small armor repairer. Shield se ionak lako popravlja armor ti je puno bitniji :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:12. |