![]() |
Evo sad se vratio iz vemila(ugodno odšetah 2 stanice) i kupih prehvaljeno fortron 350w napajanje :D(ima neki kult za ljude s tim,just wondering )
sad ono što me najviše zanima ,kak to da je napajanje bez ambalaže ?,jedino kaj dobih je vrećica i garancija,čoeče čak sam i codegen dobio s kutijom:lol2: |
Citiraj:
da si kupio npr BlueStrom koji je retail dobio bi kutiju a u biti bi dobio samo u plavo ofarbani i u kutiju upakirani THN-P koji je inače 200kn jeftiniji od BS :D |
Citiraj:
jer bar boja i kutija dobra :lol2: ak ju plaćaš 200 kn više :zdero2: |
Moja konfa je:
Asus a8n sli-deluxe Asus eax800 gto 2×transcend 512mb 400Mhz AMD Athlon 64 3200+ 2.01Ghz nekakav floppy x 2×dvd rom/prža WD 2000JD 200GB Jel bi mi bio dosta taj fortron 350W ak ja mislim još spajat nekakve stvarčice(tv karta i sl.)? Kaj mislite o FORTRON 400W? |
DA! To napajanje daje na 12V 18+16A koliko daje moj coolermster 450W, a on može puuuunno toga potjerati! Iskoristivost mu je jako velika i šteta je propustiti priliku i za 210KN ne kupiti napajanje koje će još jako dugo tjerati.
|
Molim odgovor, ako je moguče, dali bi meni to napajanje bilo dosta za konfu iz siga ali sa još gigom rama i agp x1950pro? Malo bih nadogradio, ali me napajanje gnjavi?
|
ako misliš na Fortron 350W PNF onda je odgovor da
|
Citiraj:
Hvala ljepo, spasil si me:respekt: |
E sad ja imam pitanje u vezi napjanja tog.... :D
Da li će moć gurat: AMD Athlon64 3800+ X2 AM2 2GB DDR2 800mhz Gigabyte M57SLI-S4 Geforce 7950GT ?? Ali ne želim sad da ga optereti u Idleu pa da bude glasan... :D...Heh |
Čuj ako 350W Delta
Citiraj:
|
Ok,hvala... :)
|
Ajde kad svi rješavaju dileme idem i ja :D
Ako bi u konfu iz siga stavio 2GB memorije i recimo 8800GTS 320MB i maybe tv karticu, i još ne piše imam 4 venta (mora bit noise u zvijeri:D) jel bi onda bilo dosta napajanje (Fortron 400w)??? |
Citiraj:
|
Taj Fortron 350W je stvarno jak, ali ipak nemojte sad pretjerati. Ako već uzimate 8800 seriju i stvarno malo ozbiljnije potrošače potrošit ćete puuno love da ih uopče kupite, pa potrošite onda i 549KN za jedan SILVERSTONE Element 500W.
|
Citiraj:
|
Slazem se , ako netko daje 2 i pol kile za grafu , onda se moze i do 500 za neko jace napajanje .
|
Ma dobro dečki logično razmišljate sve to stoji ali zašto bi dao 500kn više ako nemoram...
|
ako ideš na Fortrona onda uzmi 400W PNF
THN ti neće baš bit bajna kupovina no i ja kažem da ako već imaš para za 8800GTS onda fino pikni i nešto tipa Silverstone Element 500W, no i Fortron 400W PNF će ti biti dosta ali pitanje je di ćeš ga nać, jer u ve-milu je onaj 400W THN a to nemoj uzimat. Dakle onda bi ti preporućio ili Silverstone Element 500W ili CoolerMaster 430W extreme power |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Aha onda...Oke...Sam se bojim da će ga to opteretit i u Idleu pa će se ćut pun k****... :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ima u adm-u PNF-400W i kosta 305kn :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:00. |