![]() |
Max Payne i nastavak ako nisi odigrao :)
|
Preporuka igara by PCE
Evo osmislio sam da otvorim ovaj thread kako bi napisali preporuke igara koje su vrijedne igranja, vidio sam da ima sličnih tema, ali sam mislio da ih malo osvježimo i strpamo u jedan thread(ako se vi slažete)
Budući da su ljetne vrućine, najbolje je popodne upaliti neku igru, istopiti koji sat, dok sunce na zađe pa evo preporuka nekih igara po kategorijama(nadam se da ćete ih nadopunjavati): Auto simulacije: -GTR2 -Test Drive Unlimited -Colin McRae Rally: DiRT -Richard Burns Rally - vjerojatno najbolja rally simulacija izrađena do danas -NFS serijal - iako nije prava simulacija, privlači mnoge igrače željne brze zabave i modanja automobila Nogometne simulacije: -PES6 - prema mnogima najbolja simulacija nogometa danas -FIFA 2007 - vjerojatno nije najbolja simulacija, ali ima svoje vjerne igrače željne kratkotrajne zabave FPS: -COD2 - pucačina koju nije potrebno previše spominjati. Vrijeme radnje je WW2. Posebno je dobra njena multyplayer komponenta -The Chronichles of Riddick -Red Orchestra: Ostfront 41-45 -Chaser -Counter Strike Source -F.E.A.R RPG: -WoW-najpoznatiji i najigraniji MMORPG (*isključivo online igranje) -Diablo TPS: -Rainbow six: Vegas - vrlo zabavna pucačina sa elementima taktiziranja, ali ima vrlo visoke hardwareske zahtjeve RTS: -Company of Heroes - vjerojatno najbolji RTS današnjice. Odlikuje ga velika realnost i mogućnost taktiziranja -Command & Conquer: Tiberium Wars - vrlo dobar i zabavan RTS. Privukao je mnoge igrače željne brze zabave. Postoje čak i službena natjecanja -Warcraft 3 - jedan od najboljih RTSa u povijesti, mali hardwareski zahtjevi ... mogli bi i staviti komentar pored svake igre Moderatori, ako mislite da je ovaj thread nepotreban ili kopija prijašnjih threadova, slobodno ga izbrišite |
splinter cell bi isao u tbs.
|
da stavimo singleplayer i multiplayer kategoriju?
jer ipak postoje i ljudi bez adsl-a i jer neke igre jednostavno suxaju i sp a neke u mp :D mislim ovak nekak SP FPS f.e.a.r MP FPS cod2 counter strike source |
Citiraj:
NFS (nije baš simulacija, ali...) Nogometne: Fifa 07 RPG: Neverwinter Nights 2 Oblivion Guild Wars (multiplayer) |
Citiraj:
Trebao si samo nastaviti ovdje : Igre vrijedne igranja http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=60942 Ne slična nego ista istencita tema... |
Citiraj:
|
Pozdrav
Oprostite sto dizem temu,jer mi je potreban odgovor pogledajte komp 3 pod Moj Komp,trenutno taj koristim komp i,trebala bi mi preporuka igara koje se mogu pokrenuti pod tim racunalom(kasnije bude 512 mb ram) znaci x1650xt,celeron na 3.3ghz,256(uskoro 512),30gb ide hdd,15 inch crt itd. Hvala:) |
-Colin McRae rally 2
-Max Payne -No one lives forever -Worms Armageddon -Nfs Porsche Unleashed -Red Alert 2 & Yuri's revenge -Age of Empires 2 -Age of Mythology -Heroes of Might and Magic 3 -Quake 3 Arena -Unreal Tournament -Tony Hawks Pro skater 2 Mogao bi pokrenuti i novije, ali samo da imas vise rama, proc i grafa su dovoljni za vise. Mozda bi neki optimum bio 768mb-1gb rama |
Citiraj:
Ili barem svoj thread otvorit, nebi nitko zamjerio. Ali ne, dizat temu treba koja nema veze s tvojim pitanjem. |
sad baš u zadnje vrijeme nema baš nešto igara koje su vrijedne spomena.što starije to bolje.
jedino me se wolwerine dojmio (recimo) @ Blava da imaš gigu rama tu ti i cod 4 dela.mom frendu na x1600 pro radi ok |
Da se javim kao bivsi vlasnik te x1650... Grafa je podnijela cod4 MP na 70-tak fpsova na 1024 rezi sa sempronom 1.6 i gigom rama...
Samo ubaci jos min 512 rama i moci ces krizu igrat... |
@Blava: prouči malo ovo...
|
Citiraj:
thread otvarati hmmm...zar ovdje nije bolje nadovezati se na postojeci thread,nego vlastitit thread iako vec postoji?! kako nema veze,trazio sam preporuku igara za moje racunalo tj.igre koje ce podnijeti,ne vidim nista lose sto sam se nadovezao na postojecu temu hvala decki na odgovorima,u dogledno vrijeme cu nabaviti rama a za ovo system requirements lab,znam ali prije cu traziti preporuku sveznajucih clanova:D |
Fallout 3 me toliko oduševio da moram probati prva dva, a s obzirom da dosta ljudi kažu da je FO2 najbolji, njega preporučam.
|
kako to da nitko ne spominje mafiu ? :D Broken Sword ? :D
meni osobno najjaci singleplayer. jako rjetko mi se koji svidi, pogotovo u zadnje vrijeme. Evo citam ovaj topic u nadi da ce me netko razveselit nekom igrom, ali nazalost nista :D Sve puno rpg-ova, sto se meni ne sviđa. Nitko ne spominje avanture :( Ako cu igrat rpg, igrat cu ga na netu ffs. Iz tog razloga mi se nije svidio recimo fallout 3, koji je meni osobno prenaporan.. za koga se ja trudim i lutam tam po mraku, plaše me neki zombiji, i neki freaky pplz. A taj sp account necu na kraju moc ni prodat :D |
Diablo 2,guild wars(koji obožavam:P)neki nfs npr most wanted,starcraft,warcraft 3,gta san andreas,gta 4,heroes 3
|
NFS: Porsche Unleashed.
Igrica koju sam prošao minimalno 20 puta. Fenomenalna igrica, definitivno najbolji dio NFS serijala. Zanimljivo što nitko nije spomenuo Freelancer. Također jaaaako dobra stvar, prešao je oko 5 puta. Također sadrži i multiplayer komponentu gdje svakodnevno na stotine igrača igra na serverima sa ili bez modova. |
Definitivno Mafia...
|
Definitivno The Elder Scrolls. (koji god nastavak možeš pokrenuti) :D
Warcraft 3, ako nisi prešao - sad ti je prilika.. A ako jesi, DOTA nikad nije bila popularnija. :) Ako imaš viška vremena razmislit i o WOW-u! |
Najbolja browser igra po meni http://www.erepublik.com/en/referrer/webstartm
Link na temu na forumu http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=129924 A najbolja PC igra po meni Serijali warcrafta i starcraft , i klasicna pucacina CoD 2 |
sad sam si vrijeme kratil sa strongholdom.crusader i ekspanzijama..... nije lose makar je staro...
a od browser igara najbolja je ova: http://www.erepublik.com/en/referrer/gradjanin+phnx mislim,ista je ko i webova,ali ak se joina ko prek ovog linka,golde dobivam ja a ne on... :-p |
da wormsi su super, imas i duke nukem 3d :D , dobre su ti HAWX, Postal 2 :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Bit će da ne znaš igrat pa svako 2 min završiš mrtav? :D |
jel ko igrao Darkstar one?Fable,cs bilo koji,monkey island:D
|
Citiraj:
Zato oni služe kao mamci i živi zid :D Ali, multiplayer je meni bezveze. Jedan vodi i on sve rješava, a ostali ga samo prate i ništa posebno ne rade. Makar, mislim da bi igranje s poznatom ekipom, sa slušalicama i mikrofonima, bilo super. Samo još moram skupiti ekipu :) |
Citiraj:
Igram WorldofGoo i ono, igra je cist ok. Malo iritantna ako se iz par puta mora igrat ista mapa. Fora...ali puno igara bih prije ovog preporucio. Cak i stari leghendarni Death Rally:goood::goood: p.s. nemogu pokrenut rally? evo link:http://www.remedygames.com/games/death_rally.html Otvori mi se u dosu, ali kao da tipkovnica ne funkcionira... |
Citiraj:
Al definitivno nije loša igra, jedina mana joj je što nije Freelancer :D @Halos Piše na dnu stranice : Note: You may need a DOS-emulator in order to play the game on a modern PC. Možda pomogne. :respekt: |
Far Cry - Meni najbolja igra ikad.
COD4 - Odlično za napucavanje u MP promod Search&Destroy. Tko voli SP - Rainbow Six Vegas, Ghost Recon Advanced Warfighter 2, Crysis, FEAR2, pa u spada i novi Call of Juarez Bound in bood.... To su moji favoriti. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:41. |