![]() |
ako već moram tipkati, onda koristim msn. tamo me nitko ne može naći ako ja to ne želim :p
inaće, msn sere nešto u zadnje vrijeme : stoopid |
kakve su one fore sa invisibility, a ja vidim ljude kojio stave invisibility na ICQ?
|
Vidiš ih samo ako ti pošalju poruku ili te stave na visible list, tj da ih uvijek vidiš. Mogu te isto tako staviti na invisible list tako da ih nikako nevidiš niti kada su online.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a zna netko nacin kako da se renamea kontakt u MSN-u?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
E pametno i mene živciraju pojednici koji mijenjaju nickove 28 puta dnevno :) |
koristim MSN, ICQ i mIRC
najvise ICQ...;) izmedu Skype-a i MSN-a...MSN |
imao sam MSN, mozda 2-3 kontakta ... MSN preko 80ak kontakata vec ima zato ... msn ... puno bolji i jednostavniji protokol....
|
Skype koristio 2-3 puta i vidio da ja nemam potrebe za tim i obrisao
MSN koristim vec skoro 2 godine i owna, vama kojima smetaju bilokakvi smaylici to sve lijepo ugasite u optionsima :) Kad mi se neda pisat a mislim dulje razgovarati tu je Ventrilo (ili Teamspeak) |
prie msn neg icq, nekak je ozbiljniji.... jedino me smeta kaj ljudi stavljaju skraćenice za smajlove bez npr / stave samo npr bok i onda kad žele reć npr bokte mazo bude : hello2 : te mazo i sl....
a icq više ne držim upaljenim tolko jer zašteka kad pukne veza.... prvo sve ok pol min onda požuti i onda ode procesor na 100%... sa skypeom neam iskustva... |
Citiraj:
|
Blablu opcija (add a nickname) ima MSN 8.0 na starijim verzijama nema toga..
|
Ma šta fali msn barem nemaš pop upova kao drugdje.Ustvari svakom je najbolji onaj na koji se navikne i stvar ukusa ja msn koristim non stop i icq sam ali uleta previše ,a ostali me ne zanimaju.
|
Skype imam radi faxa i jer je preko njega lakse pricati.
MSN mi je bolji. I ima custom smajlice. I brz je... i super je :D |
Citiraj:
sad moras isto registrirat .dll no njegovo ime se mjenja sa svakom verzijom: Citiraj:
p.s. nisam ja ni izbliza tako pametan :) >>>klik<<< |
koji se od tih programa može koristit za voice komunikaciju u LAN-u bez pristupa na net???
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:00. |