![]() |
Citiraj:
|
ergonomija mi nije toliko bitna, jedino je bitno kako se ponasa u igrama, trenutno imam logitech SBF96, pa mislim da je taj trust-ov ipak bolji od njega
|
Citiraj:
mislim da stvarno trkeljaš bezveze po jako pristojnom mišu, odlične ergonomije, odlične kvalitete, 5 godišnje garancije, programabilnih tipki, i bočnog tilta. nisam neki gejmer, odigram cod2 na netu svako malo, i za to posluži i više nego odlično. Lag nisam primijetio nikakav, probleme da ima kod brzih pokreta također nisam primijetio. Dapače, radi to jako dobro. a zašto ti toliko pljuješ po njemu ne znam... kad kažeš "sranje od tilt wheela"..... ti očito samo "gejmaš" i ne radiš ništa pametnog na kompu, pa bi onda i znao cijeniti tilt wheel. za ostale, A4 postoji dugi niz godina, ja sam imao a4 miš prije jedno 6godina... bio je jako dobar koliko se sjećam. |
I ja sam imao jednog isto prije jako puno vremena i bio je isto jako dobar! Jos je imao kuglicu :)
|
Citiraj:
|
opet nisi dao odgovor ili ga izbjegavaš.
nisi zanimljiv za razgovor. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da ne otvaram novi topik samo za ovog miša jel zna netko nešto o ovom Sharkoon-ovom gaming mišu??? Našao sam čak i recenziju i ne izgleda mi loše, ali bi volio znati kakve su mu nožice...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pozdrav |
Uzmi si ove sharkoonove Xurface podloge iz linksa,5 kom 50kn i stvarno su OK! Ja imam ovog A4 na njoj i cak mi je u pocetku bilo i prebrzo ali sad sam se naviknuo i sve 5!!
|
Citiraj:
Danas sam mislio otići po miša, ali nije bilo vremena pa sutra idem najvjerojatnije. Ako slučajno imaju uzet ću x-750f... Možete li mi reći još samo da li ga ima za kupiti(x718f) negdje osim u formelu, jer ako je formel samo jedan (onaj na zagrebačkoj cesti) to mi nije baš usput... |
Koliko znam samo ga formel ima!
|
Onda ću morati do formela sutra ili preksutra:D:D
|
Citiraj:
|
Gle meni je ergonomija super,a sad neznam kak ti volis! Nis na njemu nije cudno,mozda nije ko rukavica na ruci ali jako lijepo lezi u ruci! Gle odi u formel i pogledaj ga uzivo i stavi ruku na njega!
|
Evo, kupio i ja napokon x718F (750 nema) i moram priznati da za sada nisam primjetio ništa loše, jedino mi je nekak zvuk tipki tup, ali naviknuti ću se :D
|
Evo kupio ga i ja.....
ovo je preporod, prije sam koristio neki MS-ov sa 200 ako ne i manje dpi.... Ako rikne ovaj, kupujem ga opet :P |
Koliko je meni poznato nitko se nije za***o sto ga je uzeo, ovaj tanki kabel me odusevljava, stvarno je dojam bezicnog.
|
Tako je.
Uzeo ga u prvom mjesecu - samo pohvale imam za mišonju. Ako oblik paše, nema se šta misliti - daleko najbolja (najisplativija) kupovina trenutno:banana: * *heavy metal banana?!?!:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:33. |