![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Euro: 107 engleskih, 84 njemacka, 37 franckuska i 8 spanjolskih servera oko 3m charactera ukupno (lvl10 nadalje) Amerikanci imaju 222 servera, 4m charactera Ima i azijaca ofc, ali neznam za njihove servere igraj se malo s ovime Citiraj:
|
Citiraj:
naravno da dotjeras jer znas di se sta vec nalazi ali meni kao pocetniku je to bilo koma tak da sam ja to grindao vise dana :) je ograniceno je iskustvo u tome nema govora ali sam bio rekao da je netko prije 3 godine prodavao lika sa 60 lvlom kupio bi ga jer meni grindanje u wowu je puno losije nego u gwu. |
wow - pve
GW - pvp gg Igram GW od njegovog početka. Kak su ljudi rekli, prvi dio, prophecies je najbolji, jer je daleko najopširniji.. Igra u biti nema veze s pve-om, jer je sve instancirano do bola, tako da nećeš susrest igrače u explorable area kao u wow-u... Svijet ti se zapravo dijeli na outposte i explorable area. U outpostima trejdaš, nalaziš grupe itd, dok u explorable area.. well... exploraš ;) Čim si prešao lvl 20 i sakupio određeni skill, otključo neke spellove, skillove itd. , prelaziš na pvp dio (ako želiš naravno). Bilo bi šteta preskočit pvp u GW-u jer je daleko najnapredniji od svih ostalih pvp-a u raznim MMO-ima. U gw-u ti ne ovisi pobjeda (ili poraz kako ko gleda :)) o tvom lvl-u i equipmentu, nego isključivo o tvom skillu i iskustvu.. U GW-u svi imaju jednake max dmg weapone, kojima možeš stavljat različite modove, kako ti paše. tipovi pvp-a: GvG - zapravo i sama bit gw-a, guild vs guild battle u kojoj se boriš za mjesto na ladderu, taktika iznimno važna, vent obavezan ;) HA - heroes ascent, po meni najzabavniji i najbolji dio pvp-a u gw-u u kojem se natječeš za osvajanje tzv. Hall Of Heroes-a, svakom pobjedom skupljaš fame, te rank itd.. skill i taktika zapravo najvažniji element (isto kao i u gvg-u :)) TA - team arena, 4 vs 4 igrača, zapravo stadij prije HA, ovdje skupljaš factiona za otključat skillove neke i tako RA - random arena, smeće zapravo, al dobro za početnike ;) HvH - heroes vs heroes - nisam igrao, jer zapravo je to 1 vs 1.. glupost -.- Zaboravio napomenut da su gvg i HA 8vs8 Eto, toliko o GW-u, ako imaš pitanja reci, jer sam ga već doktoriro uzduž i popreko :) |
Čini se vrlo zanimljivo pogotovo ovo da ti pobjeda ne ovisi o equipmentu.
Sad mi je jasno zašto više ljudi igra WoW, jer im se neda mozgat. Naime imam legosa koji je stalno za kompom i piči WoW, ali nikad još nisam vidio da je u PvP-u pobjedio nekog tko je bar 5 levela bolji od njega(još jedan razlog da puštaš korijenje za WoW-om). Ja više naginjem na strategije nego na grind RPG pa mogu reći da sad kod mene opet vodi GW. |
ma meni je gw predobra igra baš ono kaj sam tražio i trebam grafika igrivost ne tjera me da često i puno igram samo mi jedna stvar jako smeta... nema slobode kretanja ko u wowu, nema skakanja, a to bih taaaako želio....:(
a ovo da je loše kaj ljude srećeš samo u gradovima... pih meni baš to dobro... |
Meni iskreno svejedno kaj češ ti igrati :D
|
Citiraj:
i smeta me ona "tocno određena" putanja kojom moras proc...a ne npr, strovalit se niz brdo.... |
Ja sam isto tako istrazivao prije nego sam nabavio WoW! Jednostavno je pobjedila cinjenica da si neogranicen kretanjem, i da susreces druge ljude koji nisu npc-ovi! Skakanje je samo plus! :D
|
Navodno će se sa chapterom 4 uvesti skakanje u GW. Ali ni to nije dosta da se izbjegne osjećaj linearnosti. :(
No, kak sam već rekao, GW je smišljen za napredni pvp ;) Ko voli nek izvoli^^ |
trcis, jump + 180° + shoot + 180° i nastavis trcat. za pvp dusu dalo hunterima
|
Citiraj:
|
Glasine na forumima ;)
no prolly nece nista bit od toga.. :( |
Citiraj:
|
Da ih je tako teško ubiti - nije.
Pogotovo ako si lock :) |
Citiraj:
I sta mage 4 lv veci napise kad ga dobijes u duelu? "Damn fear"! :) Osobno najvise problema imam s priest-ovima! |
4-5 lvl-a večeg je gotovo nemoguće ubiti, zbog DMG migiation i resista.
|
ja igram wow već 5 dana, igra je fenomenalna, jedna sugestija, igrajte s društvom u partijima... puno ćete lakše proći neke questove ako ste noob i imat ćete manje deathova...
wow respect |
Citiraj:
|
Pa bome ni teško, a kamoli nemoguće :D
Evo, danas popodne dobio zaredom 65 shammya (nije mi ni taknuo), 67 shammya (spustio me na 25% healtha) i 65 maga (spustio me na 60% healtha). A u BGu dobio 67 i 68 shadow priesta (istina, skoro me ubio i borili smo se minutu-dve). Znam da je WoW pun n00bova. Al zar sam ja tolike sreće da samo na njih naletavam? :D |
Citiraj:
|
@Trpi
@Trpi @TRpi Ej očisti inbox- ne mogu ti poslati PM. |
Imaš u sigu ;)
|
@ Demon hunter
Ajd pošalji screenshot lika. |
Strpi se dan-dva da nabavim još jedan item :)
|
Ak sretneš blood elfa lvl 49, nosi neki vatreni polearm i zove se Munjeni izazovi ga na PvP i reci da ga je pozdravio Fancy:)
|
mislim da je ovo malo otišlo offtopic :)...ima ona tema "wow help"...
i nitko mi nije odgovorio po čemu je grafika u wowu loša? |
Citiraj:
|
Citiraj:
S druge strane Vanguard je kreativno smeće od igre, ali jako lijepa slikovnica. Tako, ako se netko pali na grafiku, ja mu prodam Vanguard pa može gledati naj likove u MMO igrama IKADA! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:25. |