![]() |
Citiraj:
|
Znam da je OT ali zar ne mogu uci u tu kategoriju? Nemam 100kg, a u predsjedništvu Žderonja sam. Valjda je to dovoljna referenca. malo su prestroga pravila.
BMI: 27,5 (znam da nije previše ali iznad toga ne smijem nikako. |
BMI 30.7 blah blah...
[Doktor, nesigurno]: - "Smršavi ili umri polako..." - "Umri!!!"- [odgovorih glasom koji gasi vatru i otvara vrata pakla... prođem kroz bijelu ordinaciju, razvalim vrata nogom te obljubim sestru na ulazu...] - "Bit će ti žao kad smršavim, ljepotice..." - [rekoh tiho] - "Znam..." - [prošapće...] Više ih nikad nisam vidio.... Need I say more??? Samo... nemam dokaza o visini i težini, ali pribavit ću ih do večeras... H: 185 W: 105 BMI 30.7 Mogu se učlaniti u the PCE heavyweight 100+kg demolition squad Crew, XP (XtremePounds) 2007??? : goood : |
dobrodošao :D
oblivion sjedi preko puta mene i mogu reci da je dovoljno masan da uđe :D @rak...daj se uozbilji i nabaci malo kilaže :D |
193 visina
Drito 100 kile zive vage :D BMI - 26.9 jel bu dosta? |
@Oblivion: damn YOU, istih si gabarita ko i ja :) ko ce sad bit iznad kog na listi? :D
@RAK: nadamo se da ce te cijenjena titula dovest u nas klub :D:D |
undeo...može...100kg is fine :)
|
189/111/BMI 31.1
sljikica sutra |
Citiraj:
|
Pazi samo da ne smrsavis, jer cemo te shopat ko gusku :D:D
|
Citiraj:
|
190cm
103KG BMI:28.6, BMI je visok poželjno smanjiti tjelesnu težinu. Sliku nemrem napravit jer mi mob nemre s visne ulovit brojke,( ježiga VGA kamera) |
Citiraj:
a i nisi se zmeril,plesnivec debeli...: bonker : :p |
Member Of PC Ekspert 100+kg Demoliton Squad
moze jedno pitanje? Iako mi je znanje engleskog dosta oskudno ipak mislim da bi trebalo pisat Demolition a ne Demoliton? |
hm..da...ROTFL...imas pravo..a jesmo panjevi..gle kolko ljudi a nitko nije skuzio..uglanvom...treba promjeniti naslov topica :D
|
Citiraj:
svi samo kopirali bez citanja.. lol |
Citiraj:
|
da da sada sam ja kriv :D a dobro jesam..kaj znas da radim greske u pisanju u svakoj rijeci...trebao si provjeriti..
ok..ljudi vi koji to imate po sigovima..promjenite iz Demoliton u Demolition hvala :) p.s- admin/mod..daj promjenite naziv threada :) falja :p |
Citiraj:
Meni je pokazala ravno 100. Inače variram od 90 minimalno i do sad 102.5 max. Ja u stvari nisam snjakma...samo mi je struk 115cm:p |
pazi sada 135kg 190cm visok,unkonwn i hamm su me vidjeli live,budem sutra se vagao pa nabacim sliku,mislim da bi to bilo vodstvo BMI 37.4,a da vic bude veći uopće nisam u lošoj formi treniram i bavim se borilačkim vještinama :D,ovaj BMI pojma nema
|
@Mahera za predsjednika kucnoga savjeta 100+ :D
|
110 kg + 175 cm = 36.4 BMI
(zato i nick) |
|
ima nas dosta 100+ ovdje :D
|
187cm 94kg, biti ću i ja uskoro kako sam krenuo...
|
Uffff, fakat nas ima :) Imat cu posla oko apdejtanja liste :D
|
Decki pozdrav sa broda, nevidim obalu, nije vazno, svjedoke imam (mitzek, zippo61....) Znaci:
190 cm 113 kg BMI 31.4 Neam mogucnost sshotanja ali slijedi nadopuna i edit :D http://img236.imageshack.us/img236/766/dancingbg7.gif |
107kg
185cm Hehe mislim da i ja zaslužujem na listu :D Al hebo sliku svoju,ovako mlad čovjek...pa neću ni 30tu doživjet :( |
|
slabo ti to
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:02. |