![]() |
Ma sve to ok, lud si Veky.
No ja neželim primati tolko mailova !!! Probat ću maknuti Account pa staviti drugi, pa da vidim šta se događa ! |
Citiraj:
|
Pas mater sad sam i ja počeo dobivati pun qurac mailova. Gadovi jedni od kud im moj mail????
|
Citiraj:
|
A ima tu neke logike :) newsa imam pun q...
Maknem pa vidim ... |
Citiraj:
ma nema spasa dok se malo nesmiri...ina i mailwasher mi ide na nerve, svaki put dolaze s druge jebene adrese i s nepostojeceg servera pa je nemoguce staviti nesto na blacklist..... tako da sam ga odjebao, nije zgodno kad primas po 120 komada na sat ko ja :) sad sam napravio par massage rulesa u OE i sve radi super, provjera maila traje isto ko i kad mailwasher skida ali odmah obrise sve sto u subjectu ima MS, microsoft, support, update, patch itd itd itd :) |
Citiraj:
|
E bome ću i ja skupljati sada imena početaka pa brisati neda mi se više s mailwasherom (isto dobim oko 80-100 na 1-2 h )
Koma. A maknuo sam newse hehehe ... jesam mutav.. Ma maknuo bih ja accaount, no treba mi !! |
Citiraj:
|
zato sam ja i otvorio dodatne mejl accauntove ya takve gluposti tipa news i sl...
drugo rjesenje je da umjesto ime@firma.com napisete ime_MAKNIOVO@firma.com pa ti nemogu nista a onaj ko ti salje mejl ce primjetiti oznaku... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
davez sve u svemu, vecinom odustanem od slanja |
Evo ga prestalo je velikom većinom !
Dobio sam ih samo par, a prošao je cijeli dan, juuupi, znao sam da će doći kraj :) :rambo: |
Ja sam dobivao svakodnevno taj spam od Microsofta... i vurise neke... od jučer prestalo... ne dolazi niš...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:07. |