PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Informatički časopisi ! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5782)

choby 09.09.2003. 08:09

Citiraj:

Originally posted by Horza
jutarnji, večernji... valjda neki lapsus il koji vrag... više se ni ne sjećam.
ne sjećaš se da li je lapsus ili se ne sjećaš da li čitaš večernji ili jutarnji? :D

Elven 09.09.2003. 14:03

Citiraj:

Originally posted by greg SE
kod biosa je jedina prava opasnost nestanak struje....
kod firmwarea ni to....

ma da? sad je kolega na poslu updateo firmware pioneerova DVD 116 i banana. evo, upravo mi ga je poklonio.

horza 09.09.2003. 19:03

Citiraj:

Originally posted by choby
ne sjećaš se da li je lapsus ili se ne sjećaš da li čitaš večernji ili jutarnji? :D
whatever. čitam večernji i kad sam pisao post razmišljao sam o razlici između ta 2 dnevna lista... valjda sam zato krivo napisao. tak svejedno.

Tooma 13.09.2003. 12:36

ja sam do sada kupovao bug
uvik ga procitan od korica do korica
medjutim u zadnjih nekoliko brojeva nista pametno nisam procita
npr. onih 20 caka kako ubrzat racunalo i to preko hrpetine stranica, a najpametniji savjet je da se iskljuce oni efekti i animacije menia i prozora
od sljedeceg cu miseca razmislit o kupovini buga
uz to kupujen mrezu (jos ok) i klik (koji se, usput budi receno, takodjer zadnjih 10 brojeva kontinuirano pogorsava)

horza 13.09.2003. 12:46

ajd ljudi kupite PcChip pa pročitajte Narin članak

Jelc 13.09.2003. 12:57

Citiraj:

ajd ljudi kupite PcChip pa pročitajte Narin članak
Nije da sam neki veliki jezični čistunac-ali sam si uvijek nekak mislil da se veli računalo a ne računar:rolleyes:

msvrtan 13.09.2003. 13:28

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Nije da sam neki veliki jezični čistunac-ali sam si uvijek nekak mislil da se veli računalo a ne računar:rolleyes:
racunar je susjedski naziv..nis lose u tome...

Jelc 13.09.2003. 13:46

Citiraj:

Originally posted by msvrtan
racunar je susjedski naziv..nis lose u tome...
A gledaj-mene osobno to smeta.
Jedno je konverzacija npr. na forumu ili u "normalnom životu" a nešto sasvim drugo je pisanje u nekom inf. magazinu.
Mislim da bi se u ovom drugom slučaju ipak trebalo držat književnog.

horza 13.09.2003. 14:30

Citiraj:

Originally posted by Jelc
A gledaj-mene osobno to smeta.
Jedno je konverzacija npr. na forumu ili u "normalnom životu" a nešto sasvim drugo je pisanje u nekom inf. magazinu.
Mislim da bi se u ovom drugom slučaju ipak trebalo držat književnog.

ma drži se književnoga, ali svakome se može potkrasti pogreška, a malo je problem uz svo to testiranje, pisanje i rokove još za svaku riječ pregledavati stotine pravopisa hrvatskog jezika po stotinu različitih autora od kojih svatko ima drugačije tmačenje sve i jedne riječi mlađe od 10 godina. o tim nebulozama smo pričali i na ovim forumima i fakat mi idu na živce. iako sam završio računaLstvo i to smatram ispravnim, 90% ljudi govori da je to računaRstvo. to je tak. nema pomoći. možemo zvati Ladana svaki put kad koristimo neku novotvorinu... dakle za svaku drugu riječ. :beer:

Jelc 13.09.2003. 14:52

Citiraj:

ma drži se književnoga, ali svakome se može potkrasti pogreška, a malo je problem uz svo to testiranje, pisanje i rokove još za svaku riječ pregledavati stotine pravopisa hrvatskog jezika po stotinu različitih autora od kojih svatko ima drugačije tmačenje sve i jedne riječi mlađe od 10 godina. o tim nebulozama smo pričali i na ovim forumima i fakat mi idu na živce. iako sam završio računaLstvo i to smatram ispravnim, 90% ljudi govori da je to računaRstvo. to je tak. nema pomoći. možemo zvati Ladana svaki put kad koristimo neku novotvorinu... dakle za svaku drugu riječ. :beer:
Ajmo stvari postavit ovako:
Meni je DRAGO da Nara dela, piše, i testira:)
NASLOV mi je digao živce.
PC CHIP je 33 kume.

I na kraju najvažnije-imaju osobu kojoj je posao paziti da se takvo što ne dogodi:rolleyes:

bdw-ovaj mjesec sam kupio i PC-CHIP, BUG i VIDI...bogme bi imao hrpu primjedbi samo da mi se da pisat:D
S naglaskom na izrečene/napisane nebuloze...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:07.