![]() |
Mislim da će ovaj tjedan krenuti nešto, kako naćuh :D
|
Valjda će dat 3 Mbita za 280 kn.
|
Sinoc sam sanjao da su povecali i brzinu i cijene :D
|
Ja sam se malo raspitivao jer želimn maknut T-scum iz svog doma, i u VM mrežama su mi rekili ovo: " Sredinom tjedna očekujemo novo formiranje cijena i usluga". Nakon razgovora sa svojim informantom koji tvrdi da bi T-ascum trebao ovaj tjedna nekaj zmisliti mi je ona informacija iz VM mreža samo dodatni dokaz da će s enešto pokrenuti.
što s etiče iskona i kotrisničke službe, nažalost ta ekipa tamo mora sva ta glupa pitanja postavljat jer inače dobivaju otkaz, a da nisu sposobni uključiti traženu uslugu je drugi par opanaka :D:D |
VM mreže su formirale cijene.Za privatne korisnike START paket je 1 GB =15 KN.
|
Da li je ovo akcija T-Coma?
Nadam se da ono na T-Comovim stranicama nije ta najavljivana akcija - dovedi MaxADSL korisnika i dobi mjesec dana flat-a za 0'50 kn...ako je...no comments...
|
Citiraj:
ako je istina onda stvarno nemam rijeci :rambo::rambo: Tfucking-com |
Sad smo ziher mirni sljedećih mjesec dana oko nagadjanja o njihovom "pojeftinjenju" :rolleyes:
Akcija traje do 28.02 brijem... |
Citiraj:
|
po 166 put, nema pojeftinjenja dizat će se brzine, u drugoj polovici veljače najvjerojatnije.
|
100% provjerena informacija, do 29.2. brzine idu gore a cijene dole. :)
|
Citiraj:
|
pa nemaju oni baš prostora za dizat brzine.... limit im je 8mbit, a 5 im koristi max tv.... bit će tu svega...
|
Citiraj:
Priprema se ADSL 2 platforma tako da je to samo početak. |
e vidiš, iskon već radi sa ADSL2+, pa ni oni nisu uspjeli nagurat u rijeci preko 10mbit (8mbit inače, 10 samo idealno), tako da bi se guralo brže, trebaju se uložit poprilična sredstva u novu infrastrukturu....
EDIT: ne znam tko ima ko ne, ali ja na elconu kada se ulogiram na njega, mogu vidjeti kolika je maximalna brzina koja se može ostvariti preko te parice... MasterX-u je oko 8.5mbit ako se ne varam, meni je 6.6mbit... pa da ja njih vidim kako ce mi dopeljat 10mbit... a da ne spominjem 24mbit kolko je sposoban ADSL2+... |
Citiraj:
Mislim da us preškrti za taj pothvat. |
pošto radim u malo većoj firmi koja kod ht-a ima svog zastupnika jučer sam malo s tim tipom prošao kroz adsl teme.
od veće brzine vjerojatno ništa, kao što je renesis rekao, limit im je na cca 8,5mb/s 3 je za data - odnosno adsl, 3 za voice, 2,5 max tv. ni za adsl2 nevjerujem da mogu šponuditi bolje brzine jer bi za to trebalo ulagat u infrastrukturu. tako da ako to i ponude, neće biti odmah dostupno. a za pijeftinjenje čovjek kaže da se još ništa ne zna, prođšli tjedan su bossovi imali sastanak. vidjet ćemo da li će biti kaj od toga, ali ne bih se previše nadao... |
budemo onda sačekali kraj drugog pa će mo vidjeti kak će se situacija razvijati....
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:01. |