PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   provala jednog mog poznanika (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=57098)

mislav_os 16.01.2007. 19:53

eh...da ga bar imam,taj cooler je odavno u smeću.........:(......a ne bi mi ni koristio,kad je za socket 478.........heh........

Yoman 17.01.2007. 01:12

Citiraj:

Autor zare (Post 620755)
1)2) sporije mi kopiraj da bolje ispadne (kopiranje na disketu)

mom starom su decki na poslu (velki hakeri) provalili da mu na auto CD-player u stekaju CD-i jer sam ih ja na jako velkoj brzini przio, da se to nesmije iznad 4x i lik me sad ***e kad god mu nekaj przim da nesmijem iznad 4x i to jako traje i traje...
ja mu tvrdim da mu je CD-player u banani al ne decki na poslu su rekli....

idem do frenda i nosim mu rame. prije toga idem po jos jednog frenda i onda zajedno do ovog kojem nosim rame
sad pozvonim ja lik izlazi i posto su mi rami u ruci bili a kaj ti je to? ja ma to su ti rami...
sad tutlek razmislja raszmislja i onda se napokon usudio pitat za kaj to sluzi?
na kaj mu je moj odgovor bio ma to kad stavis poveca ti kapacitet Harda za 50% i podsmjeh (nisam fakat znao kak da mu objasnim), na sto je njegov odgovor bio da jel se može vise tih stavit da njemu to treba...

Yoman 17.01.2007. 01:24

Citiraj:

Autor mislav_os (Post 620776)
a ne bi mi ni koristio,kad je za socket 478.........heh........

kaj vent koji je bio spojen na 478 maticnu nemožeš spojit na 939 am2 ......???
hehe

micro 17.01.2007. 01:34

Citiraj:

mom starom su decki na poslu (velki hakeri) provalili da mu na auto CD-player u stekaju CD-i jer sam ih ja na jako velkoj brzini przio, da se to nesmije iznad 4x i lik me sad ***e kad god mu nekaj przim da nesmijem iznad 4x i to jako traje i traje...
ja mu tvrdim da mu je CD-player u banani al ne decki na poslu su rekli
prema, mojoj skromnoj procjeni, prije bi bio problem u varijabilnom kodiranju pjesama (VBR), primijetio sam kod nekih playera takve probleme.

Yoman 17.01.2007. 11:40

Citiraj:

Autor micro (Post 621105)
prema, mojoj skromnoj procjeni, prije bi bio problem u varijabilnom kodiranju pjesama (VBR), primijetio sam kod nekih playera takve probleme.

ma radio je star ko biblija kupi lik orginal CD i nakod 10 perslusavanja kaj se CD malo podere od vrtnje u playeru vise mu ga necita

micro 17.01.2007. 20:29

Citiraj:

Autor Yoman (Post 621307)
ma radio je star ko biblija kupi lik orginal CD i nakod 10 perslusavanja kaj se CD malo podere od vrtnje u playeru vise mu ga necita

sorry, moja greška, sad sam vidio da nije u pitanju mp3 player :), ne vidim da bi bilo problema kod snimanja i na 8x do maks 16x za audio cd-e, to pričam po sjećanju i onima koji više rade takve stvari.
Citiraj:

a to je druga stvar onda, pa nisu više ni cd-radiji tolko skupi, ja bi to bacio u smeće, da mi to radi.

iggyone 14.03.2007. 02:13

Situacija: prva godina FER-a, na nekom računalnom labosu:

Osoba X pored mene daje (posuđuje) frendu Y preko puta cd s mp3-cama i kaže Y-u da mu proba čim prije vratit, da ga je i Z tražio da mu posudi, na što će mu Y:"Ok, čim dođem doma, budem si ja to instalirao, pa ti sutra vratim."

Ok, nije tip puno fulao...ali za čovjeka koji je upisao fer...bilo je to prije 4 godine...a što je najtužnije, sad osoba Y svakodnevno prodaje zubnu gimnastiku ispred stadiona u maksimiru. I da, pogađate, više nije na fer-u. Odavno.

;)

Gabre 14.03.2007. 03:39

Citiraj:

Autor Yoman (Post 621307)

:lol2: :dobar:

KnezTame 14.03.2007. 09:29

Tja zaboravili ste onaj legendarni:

Pun krcat HDD s podacima je fizicki tezi (u kg) od praznog HDD-a :D

svebee 14.03.2007. 09:37

Citiraj:

Autor KnezTame (Post 674386)
Tja zaboravili ste onaj legendarni:

Pun krcat HDD s podacima je fizicki tezi (u kg) od praznog HDD-a :D

:care:

pa možda i jest :lol2:

Big Guy 14.03.2007. 13:37

postoji program kojeg instalirate na komp i onda vam monitor (bilokoji) postane touch screen

:banned: from pc forever
:D

Deathwish 14.03.2007. 14:05

Evo par provala mojih poznanika
1.CD rom mi ne čita DVD-ove ?
2.A dal bi se dalo overclockat napajanje ak je preslabo(radilo se o LC poweru)
3.Stalno zuji taj tvoj "pjutor" ili "ekran" /"kutija"

Bartuc 14.03.2007. 14:16

Meni najbolja provala :)

Pitam nekog nooba: "Koji komp imaš?", a on meni: "Windows XP!" :lol2:

Kaj je najgore, bilo je više takvih s tim odgovorom :goood:

thedream 14.03.2007. 14:35

Ajmo jedno brzinsku,još iz vremena osnovne školice..kila perja ili kila željeza..šta je teže?:D :D :D

DrTom 14.03.2007. 15:12

Citiraj:

Autor thedream (Post 674663)
Ajmo jedno brzinsku,još iz vremena osnovne školice..kila perja ili kila željeza..šta je teže?:D :D :D

Bez obzira na to što možda misliš da smo mi tu totalni :stoopid: odgovor je, oboje je jednako teško. :kafa:

Mattheous 14.03.2007. 15:27

Poznanik pita:
Jel brža giga ili giga rama? :stoopid:

pipe 14.03.2007. 21:44

Meni je jedan lik rekao: Skini ventilator s grafe i okreni ga naopačke i dobit ćeš još 256 mb na grafi. Ja se puko smijat...

I, da ovog koji komp imaš: win xp ima mnogo. Jako puno.

Ladybug 14.03.2007. 22:05

Bugin tata drži mish:
http://img340.imageshack.us/img340/9670/img2737fa2.jpg
"Daj mi odi na vebsajt..... E sad tu mi je negdje XY poslao e majl" wOOt....

Kako tata namješta tajmer da snimi seriju na video: vrati se doma s posla da stavi rec tak da nitko ne skuži da on ne zna namjestit tajmer :)

Bug je njub na tatu :D

Matijac 14.03.2007. 22:10

Kak je ova slika s mišom dobra :lol2:.

svebee 15.03.2007. 10:40

Citiraj:

Autor Bartuc (Post 674645)
Meni najbolja provala :)

Pitam nekog nooba: "Koji komp imaš?", a on meni: "Windows XP!" :lol2:

Kaj je najgore, bilo je više takvih s tim odgovorom :goood:

ma ovo mi je već normalno :kafa:

ili - kolko imaš megabajta? :care:

thedream 15.03.2007. 10:55

Citiraj:

Autor DrTom (Post 674697)
Bez obzira na to što možda misliš da smo mi tu totalni :stoopid: odgovor je, oboje je jednako teško. :kafa:

Otišao forum definitivno u 3pm..to je fora bila..kužiš Tom..fora..ra-fo..:lol2: :D :chears: ...cijeli thread je za***ancija i provala..pa zašto se ne prisjetiti one na koju smo svi padali u osnovnjaku..ja included..:goood:

RAK 15.03.2007. 11:04

Citiraj:

Autor Yoman (Post 621088)
ja mu tvrdim da mu je CD-player u banani al ne decki na poslu su rekli....

Dobro su mi i rekli hakeru. Obzirom da je CD player star, veće izglede za ispravno čitanje CD-a ima ako ga snimiš na manjoj brzini. Imao bi tu Visage još podosta stvari za dodati. ja ne bi ulazio u dubinu problema jer se ima za pričati jako puno. Visage je bio razočaran što taj-i-taj DVD ne može pržiti na 1x. Misliš da je on noob?

Citiraj:

Autor Deathwish
...
2.A dal bi se dalo overclockat napajanje ak je preslabo(radilo se o LC poweru)
...

Postojala su napajanja koja su se dala "overclocirati". Ima ih i danas. Jedino što to nije najspretniji izraz za taj postupak.

Odgovor na pitanje koji komp imaš nije smiješan ili žalostan. Meni je simpatičan. Bolje takav odgovor od nekoga tko ništa ne zna, nego preseravanje od onih koji misle da puno znaju.

Amdejac 15.03.2007. 11:23

JA sam prije dvije godine susjedu slagao komp.
Susjed je bio totalna livada.
Bugin tata je PC Freak za njega. :D
Uhvatio je prvi put mišonju i nosio po zraku.
A kad sam mu rekao da vuće po stolu, vukao je s desnom a s lijevom kliktao po mišu. :D
Ali imao je volju. Šta nije znao pitao je i imao je bilježnicu i zapisao si postupak.
Danas se služi sa SkyStar 2, prži CD, DVD, crackira igrice.
Stvarno nisam vidio veći napredak

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:54.