![]() |
eh...da ga bar imam,taj cooler je odavno u smeću.........:(......a ne bi mi ni koristio,kad je za socket 478.........heh........
|
Citiraj:
ja mu tvrdim da mu je CD-player u banani al ne decki na poslu su rekli.... idem do frenda i nosim mu rame. prije toga idem po jos jednog frenda i onda zajedno do ovog kojem nosim rame sad pozvonim ja lik izlazi i posto su mi rami u ruci bili a kaj ti je to? ja ma to su ti rami... sad tutlek razmislja raszmislja i onda se napokon usudio pitat za kaj to sluzi? na kaj mu je moj odgovor bio ma to kad stavis poveca ti kapacitet Harda za 50% i podsmjeh (nisam fakat znao kak da mu objasnim), na sto je njegov odgovor bio da jel se može vise tih stavit da njemu to treba... |
Citiraj:
hehe |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Situacija: prva godina FER-a, na nekom računalnom labosu:
Osoba X pored mene daje (posuđuje) frendu Y preko puta cd s mp3-cama i kaže Y-u da mu proba čim prije vratit, da ga je i Z tražio da mu posudi, na što će mu Y:"Ok, čim dođem doma, budem si ja to instalirao, pa ti sutra vratim." Ok, nije tip puno fulao...ali za čovjeka koji je upisao fer...bilo je to prije 4 godine...a što je najtužnije, sad osoba Y svakodnevno prodaje zubnu gimnastiku ispred stadiona u maksimiru. I da, pogađate, više nije na fer-u. Odavno. ;) |
Citiraj:
:lol2: :dobar: |
Tja zaboravili ste onaj legendarni:
Pun krcat HDD s podacima je fizicki tezi (u kg) od praznog HDD-a :D |
Citiraj:
:care: pa možda i jest :lol2: |
postoji program kojeg instalirate na komp i onda vam monitor (bilokoji) postane touch screen
:banned: from pc forever :D |
Evo par provala mojih poznanika
1.CD rom mi ne čita DVD-ove ? 2.A dal bi se dalo overclockat napajanje ak je preslabo(radilo se o LC poweru) 3.Stalno zuji taj tvoj "pjutor" ili "ekran" /"kutija" |
Meni najbolja provala :)
Pitam nekog nooba: "Koji komp imaš?", a on meni: "Windows XP!" :lol2: Kaj je najgore, bilo je više takvih s tim odgovorom :goood: |
Ajmo jedno brzinsku,još iz vremena osnovne školice..kila perja ili kila željeza..šta je teže?:D :D :D
|
Citiraj:
|
Poznanik pita:
Jel brža giga ili giga rama? :stoopid: |
Meni je jedan lik rekao: Skini ventilator s grafe i okreni ga naopačke i dobit ćeš još 256 mb na grafi. Ja se puko smijat...
I, da ovog koji komp imaš: win xp ima mnogo. Jako puno. |
Bugin tata drži mish:
http://img340.imageshack.us/img340/9670/img2737fa2.jpg "Daj mi odi na vebsajt..... E sad tu mi je negdje XY poslao e majl" wOOt.... Kako tata namješta tajmer da snimi seriju na video: vrati se doma s posla da stavi rec tak da nitko ne skuži da on ne zna namjestit tajmer :) Bug je njub na tatu :D |
Kak je ova slika s mišom dobra :lol2:.
|
Citiraj:
ma ovo mi je već normalno :kafa: ili - kolko imaš megabajta? :care: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Odgovor na pitanje koji komp imaš nije smiješan ili žalostan. Meni je simpatičan. Bolje takav odgovor od nekoga tko ništa ne zna, nego preseravanje od onih koji misle da puno znaju. |
JA sam prije dvije godine susjedu slagao komp.
Susjed je bio totalna livada. Bugin tata je PC Freak za njega. :D Uhvatio je prvi put mišonju i nosio po zraku. A kad sam mu rekao da vuće po stolu, vukao je s desnom a s lijevom kliktao po mišu. :D Ali imao je volju. Šta nije znao pitao je i imao je bilježnicu i zapisao si postupak. Danas se služi sa SkyStar 2, prži CD, DVD, crackira igrice. Stvarno nisam vidio veći napredak |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:54. |