PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   NBA (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=56545)

Big Al 25.01.2007. 17:13

da dobro

i kakav je mix?

morph 01.05.2007. 19:53

Kao prvo velika isprika zbog dizanja teme...

Citiraj:

Autor thedream (Post 617562)
;) Dale Davis ti je čovjek sa najviše tehničkih u povijesti Portlanda..eto,toliko o njemu kao ne-razbijaču..provjereno našao u NBA enciklopediji..ni Rasheed Wallace nije mu do koljena šta se sranja tiče...

Upiši na youtube-u Dale Davis fistfight il tako nešto..pa onda editiraj post..;) : lol2 :

...i tako kopka mene sto nisam nigdje nasao podatak o tehnickima u NBA, ne da mi crvic mira nikako, a nikako naci taj podatak...

I tako danas ulovim malo vremena i napokon nadjem trazeni podatak (treca tablica, stupac tech, od sezone 91/92 se vodi ta statistika)
Dale Davis od sezone 91/92 90 tehnickih gresaka, a "Razbijac" Mutombo 120 tehnickih
Npr. za usporedbu:
Karl Malone 216 tehnickih (evo vec trecu sezonu ne igra)
Anthony Mason ne igra vec 4 sezone a prikupio je 194
Gary Payton 244

A spomenuti Rasheed Wallace je skupio 262 , a u jednoj sezoni u portlandu 40 komada ili 2 vise nego Dale Davis u svoje 4 sezone u Portlandu.

Ova spomenuta dvojica ne samo da nisu razbijaci nego su imaju manje tehnickih od dosta igraca koje sam gledao...kad se vec samaramo podacima i pozivamo na editiranje postova. Pozdrav. :fiju: :kafa:

Starsailor 12.12.2011. 14:18

Kakav psihopat

http://img402.imageshack.us/img402/5444/psiho.jpg

Za one koji nisu u toku, novo ime Rona Artesta

blackened 12.12.2011. 21:25

Stara je to vijest, negdje od svršetka zadnje sezone. Ali ajde kad si digao ovu staru temu htio bih reći da se veselim početku sezone, makar i takve okaljaštrene. Mislim da cu ove godine uzeti nba pass, prosle godine sam se svercao sa frendovim :)

Flood 13.12.2011. 13:10

Na Božić dobra ponuda:)
Treba vidjeti tko ce kamo:)

Lud76 13.12.2011. 14:31

Besplatni League Pass od 25.12 do 9.1...odlicno jedva cekam

Matth€w 13.12.2011. 15:49

Ma daj??? Too! ^^

EDIT: Čisto da malo prokomentiram cijenu ovogodišnjeg LP-a -> Pljačka.

EDIT2: Di si našao tu informaciju uopće, nemrem nigdje naći, ako imaš neki link, TIA.

Lud76 13.12.2011. 16:51

Eto

https://ilp.nba.com/nbalp/secure/registerform

Matth€w 13.12.2011. 16:53

Aha, vidi stvarno, opće nisam vidio tu crvenu traku gore. :D

Šole 28.12.2011. 14:40

Počela sezona, Miami i Oklahoma dobro krenuli, LAL, Dallas i Celticsi slabije.

Ludy 28.12.2011. 21:58

Oklahoma mi izgleda dosta slabo bez obzira na pocetne pobjede, Durant bolji nego ikad, ali se ne vidi ta kemija u momcadi, cini mi se da je Westbrooku malo dosadilo biti u sjeni Duranta :D

Matth€w 29.12.2011. 00:20

Hm, Dallas... Iako je tek početak sezone, čini se kako će im to biti prvi i zadnji put da su osvojili prvenstvo...

flyer1 29.12.2011. 00:31

nakon 4 odgledane utakmice (od čega 2 heat-a vs. dallasa i noćas bostona) ovo je možda malkice preuranjen zaključak :D, ali miami izgleda da bi moga do kraja ove sezone...

@Ludy: ne bi složia da je oklahoma slaba, štoviše, meni su oni čak i najozbiljniji kandidat za pobjedu na zapadu...

trouble 29.12.2011. 00:50

Mogao bi ali....polako,prekratka je predsezona bila,bolje prolaze momcadi sa ulazom nego suterske momcadi...zato Miami tu dominira....daleko je play off :)

mighty 30.12.2011. 12:05

samo gurajte miami u krug favorita, bit će mi slađe kad sezona završi a oni opet ne uzmu naslov... :D umjetne tvorevine nikad ne završe dobro

Starsailor 30.12.2011. 12:26

Oklahoma slaba :roller:
Westbrook itekako zna svoje mjesto, neidu njemu završne lopte već Durantu, koji je btw jučer u zadnjoj sekundi pogodio sa 8 metara.
Momentalno igraju najbolju košarku u ligi, ali daleko najbolju.
Dobri su mi i neki što govore kako su Lakersi slabi, ali također, isto kao i za Oklahomu, izgledaju fenomenalno, samo su ove sezone pojedinačno malo slabiji od jedne Oklahome di nemoraju baš sve lopte ići 1 ili 2ici igrača. James Harden je npr. sinoć odigrao fenomenalno.
Dok sam gledao tu tekmu za vrijeme poluvremena i pauza sam prebaciva na Houston - San Antonio, taj San Antonio je takav raspad od ekipe da je to nevjerovatno, ako je itko kandidat za zadnje mjesto u ligi nakon onakve igre jučer to su oni, totalna katastrofa od napada, imaju sreću što je i Houston nakon 23 razlike zaspa inače bi izgubili sa 50 komada od prosječne ekipe.

blackened 31.12.2011. 11:13

Rose se lijepo razigrao noćas protiv Clippersa, dva skoka falilo do triple doublea. Gledao sam neki dan Bullse protiv Golden Statea i nisu bili ni za k. Doduše Golden State ih fino momčadski nadigrao, igraju dobro, mogli su dobiti i prvu protiv Clippersa, šteta što im se Curry stalno ozljeđuje.

A Westbrooke je izgleda skontao da se mora malo skulirati inače mu ne gine trejd :D.

trouble 26.01.2015. 04:12

Citiraj:

Autor mighty (Post 2061389)
samo gurajte miami u krug favorita, bit će mi slađe kad sezona završi a oni opet ne uzmu naslov... :D umjetne tvorevine nikad ne završe dobro

Omašio si fudbal jbiga :D :D

Citiraj:

Autor Starsailor (Post 2061398)
Oklahoma slaba :roller:
Westbrook itekako zna svoje mjesto, neidu njemu završne lopte već Durantu, koji je btw jučer u zadnjoj sekundi pogodio sa 8 metara.
Momentalno igraju najbolju košarku u ligi, ali daleko najbolju.
Dobri su mi i neki što govore kako su Lakersi slabi, ali također, isto kao i za Oklahomu, izgledaju fenomenalno, samo su ove sezone pojedinačno malo slabiji od jedne Oklahome di nemoraju baš sve lopte ići 1 ili 2ici igrača. James Harden je npr. sinoć odigrao fenomenalno.
Dok sam gledao tu tekmu za vrijeme poluvremena i pauza sam prebaciva na Houston - San Antonio, taj San Antonio je takav raspad od ekipe da je to nevjerovatno, ako je itko kandidat za zadnje mjesto u ligi nakon onakve igre jučer to su oni, totalna katastrofa od napada, imaju sreću što je i Houston nakon 23 razlike zaspa inače bi izgubili sa 50 komada od prosječne ekipe.

Takođe, razvoj je bio takav da je Wes postao igrač na kojeg idu sve lopte u završnici i to ih je kostalo naslova 2012.

A San Antonio je tolko raspadnut da je dve god zaredom igrao finale i jednom osvojil.

Danas je u razumno vrijeme bilo Cleveland - OKC.....LBJ wins.

Ispričavam se na nekrofiliji :)

mighty 26.01.2015. 13:48

hoćeš tako mi tako odgovoriti i na drugoj košarkaškoj temi za 10 godina kad dwight howard postane najbolji centar svih vremena?
samo mi još reci da ti je lebron najbolji igrač u povijesti pa da završimo sve ikad započete rasprave....

trouble 26.01.2015. 13:54

Aha,tam si isto probao bit pametan? Ček,da nađem :D

explorer 4 26.01.2015. 19:10

@trouble - :lol2:

Nego, jel netko malo detaljnije prati Hawkse? Igraju prebolesno u zadnje vrijeme.

adaksinjo 26.01.2015. 19:11

Spahiji bi to mogla biti odlična odskočna daska za buduće angažmane, tko zna, možda i za trenera neke NBA momčadi.

trouble 26.01.2015. 21:06

Citiraj:

Autor explorer 4 (Post 2725812)
Nego, jel netko malo detaljnije prati Hawkse? Igraju prebolesno u zadnje vrijeme.

Podsjećaju me na Detroit Pistonse iz 2004.

Nema istančane superzvijezde,grind totalni,bolesna timska obrana bez istančanog blokera ali sa super skakačima. Prvi obrambeno u NBA(djele prvo mjesto s Miamijem. Efikasni u napadima. Dio razloga leži u Korveru koji igra sezonu života,najbolji prosjek ikada u tricama...čovjek šuta 53% sa trice uz skoro 6 pokušaja po tekmi :D E sad kolko će to trajat....

Iskopali su jednog Demaree Carrolla...lik koji ima tešku bolest jetre i treba translataciju,lika koji ima psihičkih problema jer su mu oba brata umrla a njega propucali . Lika kojeg su 4 puta waive-ali(otpuštali) iz 5 momčadi... su pretvorili u jendog od najboljih 3&D malih krila,koji svojim kvalitetama pokriva pozicije od 2 do 4 i daje taktičku fleksibilnost.

Nisu lijepi za gledat,but they make the job done! I šta je najvažnije,pobijeđuju velke dečke NBA lige.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:24.