![]() |
Citiraj:
|
Sorry, double post, ubija me sporost foruma pa kad javi errorr mislim da nije otislo a ono ipak je :)
|
Sad mozes i izbrisat dupli post :)
Nego, za 31k kn si mogao ubost 2x dual core xeona i sl. Po meni bi ti to bilo puno bolje za renderiranje, nego E6600...ali dobro...sto je tu je... |
Koji monitor si uzeo jer briem da dođe bar 10k?
|
Citiraj:
Da sam imao Xeona (i tad je bio opcija) nebi to prodao nikome jer oni kojima to treba je nakon 2-3 godne pre spor a nekome za igranje po kuci definitivno ne treba. Tako da sam odlucio u biti kupiti jake "gamerske" komponente tak da kasnije mogu utopiti barem za kakve takve novce :). Sto se tice sto je bolje za renderinng imam ja Benchamrkove sa hrpom procesora i C2D je stvarno jak u tome jer moj 3D program koristi sve SSE instrukcije i hrpu toga pa dobija na brzini a Xeon se neda tako clockati kao C2D pa niej tolika razlika. Sv eu svemu Xeon bi me kostao u konacnici barem jos 5000 Kn vise kad dodam drugi CPU i skuplji Ram/plocu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo, pogledaj sto tvoj cpu moze: http://www.xtremesystems.org/forums/...63&postcount=1 |
Citiraj:
pa kako gledaš u to, koliko daleko stojiš mislim i jel te boli vrat od okrećanja :D |
Ma jednostanvo je , za sat dva se naviknes i onda se pitas kak si mogo bez toga :). Probao sam priej kupuvin 24" verziju i to je super ali kad sam vidio 30ku i otvorio LightWave 3D u 2560*1600 rezi bilo je gotovo, zaljubio sam se u 30" na prvi pogled a i stvanro lijepo izgleda srebrno/crni ogvir/stalak :). BTW stalak je metalni ;).
Gledam sa 65-70cm bez beda, ne boli vrat. U drugom cosku imam moju staru 22" CRT iiyamu i to sad izgleda kao "patuljak" naspram ovoga :). |
bez brige znam kako izgleda jer ja imam njegovog puno mlađeg brata 2007WFP ;)
|
Onda sve znas, sto da ti pricam. "isti" ko tvoj ;).
|
ma da monitor je pravi eyecandy. Pored toga šta ima predobru sliku koja je pravi gušt i on sam je preljep. ;)
|
UPDATE !
Evo mene sa namontiranim SilverStone Nitrogen N06. Koje su to muke bile namontirati na Gigabyte DQ6, pa poludio sam jedno 2-3 puta pa malo pauzirao, prisetao da se scooliram da ju ne bacim kroz prozor :). Nakon 2,5 sata uspio sam sa zamjenom coolera. Slikao sam cijeli proces pa ako ima zainteresiranih mogu nabaciti 10ak slika u procesu montaze ???? rezultati -- isplatila se muka :). Temperatura u idelu je 13-14C manja dok je pod full load 15-16 C manja a Vent sam smanjio na 1500 rpm (max mu je 2400) :). P.S. Zanimljivo je da sad i 8800GTX ima 10C manju temperaturu u Idle ? Valjda zato sto ovaj cooler ispuhuje zrak Van/gore doj je intelov stock ispuhivao bocno a kartica je ogromna pa se svakako nadje na putu. |
Eto, ljepi rezultati ;)
Ajde nabaci te slikice i daj uslikaj i monitor sa nekom kewl slikom :o |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:51. |