![]() |
da vidim ko moze nadmasiti ovo klopanje i cuganje: Beograd.
ako treba pojest cu sta mesine i u vase ime. slobodno recite nije mi tesko :) |
Ja kod frenda u našu malu kućicu,bit će nas 20ak do rane zore...
:) |
Citiraj:
Biti ce klope i cuge, u to niti ne sumnjam. Najedi se i napij i sjeti nas se u kojem trenutku. : goood : |
Bwah, tu kraj Orahovice je domah prijelaz preko krndije za Pozegu, i autom sam mislio otic sa curom pred ponoc na vrh di ima jedan kao vidikovac i mogli bi vidit vatromete u jedno 5 mjesta barem(5 vatrometa..cool), ali mi ***eni zakon neda jer nesmijem vozit poslije 23h jos pola godine grrrrrrr!!
Tak da vjerovatno kaf di i inace izlazim, i ne necu se nist bolje obuc, idem van u sirokim hlacama, majci s kapuljacom i siltericom ili zimskom kapom i jakni! Imat cu 20kn, mozda 30, to mi je dosta za cca 4-5 litri bambusa ako se budem planiro napit, jest cu bureka u 3 ujutro kad ogladnim u pekari koja radi 24/7 vikendima....eto tako! :D |
bravo. bas bu te neko po noci za auto klao. Na novu godinu. I to u požegi..... Zicer.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
..reci to ispred zene : wtf : :D ;) ..ako ne budem radio,budem se negdi zapil po lokalnim bircevima : cheers2 |
Citiraj:
|
U sloveniju, blizu Maribora Slovenci organiziraju i bit ce tamo ekipa iz
- Ljubljana - Maribor - Zagreb - Graz - Kaunas - Torino - Naples - ... |
ja bum 50m od kuće :D
rentao sam kafić u kojem bi nas trebalo bit jedno 20tak (ima jos puno kandidata al mali je prostor :( ). narafno sve ce bit nase pocevsi od casa i linije itd.. |
Citiraj:
|
ja ću se doma sa mamom tatom sestrom veseliti paliti prskalice i piti sok a kasnije igrati wow : goood :
zabrij tu novu :D |
E to je gengsta :D
|
Citiraj:
Prije sam se i ja zabavljao po iznajmljenim vikendicama, kafićima i slično, ali zadnjih par godina se samo putuje: Prag x2, Amsterdam, Krakow... Nije da mi se pretjerano ide po treći put u Prag, ali ide ekipa, pa da ne budem crna ovca. Mada bi radje ponovio Krakow (koji je jači od Praga i po cugi, klopi i ženama, a vjerujem i po cijenama) ili neku novu, egzotičnu i još neposjećenu lokaciju... |
putovat je predobro slazem se :) zato mi se i svida tvoja opcija buduci da idete vlakom, 7 dana...
nego vidi gdje se pripremamo za iducu novu :D :D :D ako ne to, Amsterdam ziher. a mozda Sofija. to je jeftinooooooooooo :D |
Citiraj:
nikako nebih preporucio kao destinaciju za ista. |
ozbiljno? kako to? sto je tocno toliko lose? sve sto znam je sto su mi napricali - da je grad lijep i jeftin. daj jos neki info :)
|
Nas 40-50 ide u Krasno,iznajmili smo dom,preko 60 ležajeva...50% ekipe iz zagreba 50% iz rijeke
3 dana 350kn :) |
Citiraj:
|
Doma. Gledat telku. Malo se naspavati za promjenu.
Se*em. Pitaj Boga gdje ću završiti, nemam ništa u planu kao i svake godine. :D |
Nas koliko se god skupi kraj ducana na pive dok se ne zatvori pa pokupiti zalihe cuge i na korzo pit i slusat Let3, a u jutro doma spat...
|
u saloon s ekipom...nas 8.. i to je to...Upad 180kn..***ada
|
Citiraj:
grad je lijep u smislu 5 lijepih zgrada (drzavne ustanove i hotel) te novi autobusni kolodvor. zeljeznicki kolodvor izgleda privlacno socijalisticki...james bondovski rusko..neki moj filing onda izadjes s kolodvora i saznas da skoro svi pothodnici sluze kao wci. onaj odmah uz zeljeznicku stanicu smrdi na 20m od ulaza. grad je neuredjen, prljav i neprivlacan. naravno glavna ulica je cista. ostalo je uzas. neznam koliko si star ali zamisli totalno neuredjen i u raspadnome stanju zagreb. e to je sofija. klopa je kako tako jeftina. mi smo jeli u nekome menza restoranu za 16 kn .. nis specijalno kad je u zg to isto max 25-30 kn ... pljuge jeftinije ali imaju samo svoje marke. cuga neznam centar prodjes u 1 popodne. nista vrijedno da bih potrosio 15 sati da dodjem do tamo. stvarno bih vise preporucio Beograd kao puno bolju destinaciju. zato se i vracam sad tamo... :) mislim da je sofija na 2h voznje od zg ajde spizdi jedan vikend. ici cijeli dan do tamo se nikako ne isplati. |
ak se nesto ne nadje uskoro, mozda posljednju maloljetnicku novu godinu prespavam doma:) to je fency:D
|
Doma s curom:) Diš bolje:smoke:
|
doma s djecom. žena radi (med.sestra)
|
Bit ću doma sa curom [img=http://img165.imageshack.us/img165/2484/curazanovuzh3.th.jpg] i pit ćemo [img=http://img90.imageshack.us/img90/5036/pi263ezanovuoq9.th.jpg] ,bit će totalna ludnica:D
EDIT:uvečao sliku sad je bolje: cheers2 |
Jao Lihto, ovu drugu sliku sa cugom cu si stavit k'o wallpaper......
Inace to je najbolji moguci docek zamisliv, i ja sam htjeo tak, al na kraju idem s curom na neki party, autom i nesmijem pit.....:( :( :( : Machineg : Machineg : Machineg : suicide |
Ipak ce biti cura, malo na Korzu, kasnije malo sami na miru... meni sasvim ok :)
|
E sad posto idem autom da docek i necu pit, ja sam si sad uzo jednu Bavariu i idem igrat preko mreze :D
Imam ideju, ajmo bojkotirat taj zakon 0,0promila, ajmo se svi iz inata napit i vozit pijani, cijela Hrvatska...Stand up for your riight!! :D :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:56. |