![]() |
Jel se u operi može to isključit sa nekom skriptom il nekak?
|
Reklame su zle i smrde, no ako je bas to potrebno za prezivljavanje PCEa...
Citiraj:
|
Meni ne smeta ništa.
Što se tiče ljudi kojima smeta, nadam se da se nećete uvrijedit, ali čini mi se da su to oni isti koji plaču zašto se s 5000 kn ne može složit uber gamersko računalo koje će jest sve igre za doručak sada, ali i za dvije godine. |
1 privitaka
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Neka neka, blažen je Google Adsense. Još sada kad su službeno podržali hrvatske stranice, bit će i više hr oglašivača.
|
Bez suza, od njih boli guza.
|
baš sam htio pitat koji k.. ali vidm sad šta je :(
ma reklame... evo buljichu ja ih se riješio :) opera rulz :) --> Privitak 6850 sa dodatnim prčkanjima ... --> Privitak 6851 |
Citiraj:
|
dajte, sto nije dosta da bude pri vrhu i dnu stranice ko do sad? ja mislio da je post na prvi pogled...
|
operom se jednostavno miču , vidi 2 posta gore
a postoji i OperaAdBlocker http://www.diplo.co.uk/design/operatools.php |
Ajde, nemojte vise biti pain in the ass, i imajte barem malo razumijevanja.
Horza je sve napisao o tome, pa da ne ponavljam bezveze. Dzizs... |
Citiraj:
|
Osobno nemam nista protiv tih oglasa jer znam kako je tesko naci love za odrzavanje servera i linka... pa imajte barem malo razumijevanja, ipak ste svi tu za dzabe, forum je tu zbog vas, ljudi rade, trude se itd. Moraju od necega zivjeti. Iskreno se nadam da ce sad forum radit brze i pouzdanije, barem u vecernjim satima :beer:
|
ma sve super, nisam ja nista reko.
svaka čast :) |
Malo je bad sto se pocinje s reklamama, da su to barem banneri ili nešto na dnu ili vrhu stranice..al ovako je gej..no ako se mora..***iga..
|
Ako treba lova šta je tu je.
Ali ako već imamo 2 banera na početku neka budu reklame na kraju. Uglavnom početak i kraj. |
Citiraj:
skuzio sam, al sam mislio da jednostavno do sada nisam naletio na njih. ne zugajte, ako je to to od reklama, zahvalimo velikom bogu Profitu, jer je ovo blagoslov P.S. - kliknuh, FTW |
Citiraj:
Kako o kako, enlight me, znam da se nalazi pod Preferences, Blocked Content ali kako? EDIT: Netreba hvala, skuzio sam kako i dosao do ovoga: http://www.imagesforme.com/thumbs/4736Clipboard01.jpg tak mi je kad odma postavljam pitanja bez da probam sam :D, jedno sto mi sad izmedu postova stoji onaj "Oglasni Prostor", prazan je, al je tamo, jel se moze to kako maknuti? |
Aj sad napišite kako ste ih se rješili :)
|
ma ja to uopce neprimjecujem vise,koda je tu vec 100 godina....
|
Meni ne smeta. Al kad bi bilo vise linkova vezano uz hardware ja bi stalno klikao. Ne trosim nista a pomazem. gdje ces bolje??? Ni Majka Tereza nije to mogla a bila je zena stoljeca.
|
...ma sta seruckate bez veze...kao da su ti oglasi preko cijele stranice i da se ucitavaju pol minute pa sad jooooj treba cekat i to ide na zivce....srackate bez veze...i to srackaju oni koji i inace srackaju jer misle kako su time sto su jednom ujaku popravili komp kojem je otislo napajanje najvece mange u IT svijetu...: evil :
oglasi su toliko mali i neprimjetni i dobro uklopljeni u cijelu stranicu da se ni ne kuze ...a zasto su tu? hm....sto mislite od cega se sve ovo financira? od dobrovoljnih priloga forumasa mozda? : bonker : a tko je sef? pogledajte malo i oc ekspert stranicu, ne samo forum:p |
@flare, popij jos jednu kavu :D
|
meni te nič smeta ... ali misim da bi stvarne bile pune efikasnije da su reklame "hardware & software related " a ne tipa
Citiraj:
ipak je ovo site/forum vezan uz kompove i slicnu tehnologiju pa bi i reklame takvog tipa bile puno efikasnije od onih na kojima se reklamira sir , vrhnje i štruklji |
treba proći neko vrijeme da google adsense prepozna točan sadržaj i prilagodi se kak spada.... iako to nikada neće biti savršeno, s vremenom će biti bolje
|
Citiraj:
ali ako reklamiraju npr. trgovine hardverom koje nisu "generalni uvoznici kojecega" to bi jos i progutao. uglavnom, nenametljivo je zasada, i neka pcekspertovcima omoguci lagodan zivot i puno novog hardvera. i godisnje odmore u tropskim krajevima usred zime. da bozich slave kraj cura u toplesu. :beer: |
... ili za početak da omogući ekipi PCE-a da ne mora ulagati pare svoje pare da bi održao PCE na životu? (ovdje se ne misli na sve nas, nego samo na šefa koji je ono... skoro propo da bi PCE preživio.) ... ostali samo trud i vrijeme.
a što se tiče objektivnosti... mislim da se to već godinama dokazuje i da oko toga više nema sumnje. |
Citiraj:
.. uglavnom .. tu se ne radi o "direktnom" reklamiranju nekakvog proizvođača .. tj ak je reklama za intel ne plača intel direktno PCexpertu nego intel plača google-u koji onda plača pcekspertu ... tak da pcekspert nebi dobil nič s tim da za nekakav loš proizvod napiše da je dobar jer google plača samo klikove is lične stvari .. .. barem mislim da je tak .. kolko sam uspel skužiti taj google adsense i slične stvari .. .. ak sam u krivu .. slobodno me ispravite |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:35. |