![]() |
To je ADM iz formela? Kako taj ide? Vidim da nije skup, ali nisam baš našao nešt o toj memoriji
|
Citiraj:
Mislih na SuperTalent (STT) iz Acquisitum Magnum-a. (ADM) :) Evo LINK Mislim da postoji sansa da je gore UCCC i da ide bolesno. @ swarm Eh, nisam love imao, kad sam skupio para kupil sam grafu. :D Sad je vrijeme za memu.:chears: Svakak javim kak idu kad ih kupim. |
vidim da je thread jos ziv pa da spomenem
mema iz siga - 500mhz na 2.7V, 3/3/3/8 iliti default. cijena je negdje oko 600 za keks, mozda i manje, ja sam svoje rjesio po 640 ali samo zato sto to bila jedina trgovina koja bi meni dala na rate :D Samsungovi UCCC chipovi su na njoj. |
Evo kupih SuperTalent CL3 u ve-milu za 545kn po kom.
Bojim se da nije UCCC. Probao ga odmah na 500MHz bacit, al nece u vindoze. Koji je max napon UCCC-a? I latencije? |
stavi 2,7V ili 2,8V
latencije 3-3-3-9 ili 3-4-4-9 |
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=42232
Evo ti jedna tema sa ST CL3 koji imaju HS na sebi, nažalost nisu bili UCCC nego Nanya čipovi |
Citiraj:
|
Citiraj:
Prime i to necu vrtit jer nemam volje. Zasto pitas? Jel moze kaj bit memi ak ju tak drzim? :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam kupio 2 komada od 1 gb kingmax ddr400 i trenutno sretno kuca nekoliko dana bez prestanka i uz poneke torture testove na 500 MHz. Još nisam pokušavao smanjiti latencija, a sad su (redom) 3-4-4-8
|
Da li ima tko da je uspio natjerat UCCC da radi na cas 2.5?Kod mene se konkretno radi o Transcend-u.Jucer sam copio memu i nece na 2.5 sve da i na trepavicama hodam:stoopid: Govorim o DDR400.Sutra kad copim novo napajanje budem ga iscjedio kolko ide pa me jos zanima jel se mogu nadati kakvih 250/260mhz na cas 3 i dal moze UCCC podnest 2.9V ili da preko 2.8V ne idem?
|
Pa UCCC uglavnom i radi na CAS 2.5 ? Moj npr. nije htio vidjeti CAS 2, samo 2.5 i 3.
Sa 2.5-3-3-7 na 2.6V je išao na 480-490Mhz, sa CAS 3 na 500Mhz ako ne i više. Moj UCCC nije volio voltaže veće od 2.7V; sve iznad toga je pucalo :stoopid: u testovima... |
Moj UCCC me je... vec 3 dana.Jedva sam ga uspio natjerat da radi na CAS 3-4-4-8 @ 245mhz.Ploca Lanparty ultra-D.Isto tako nece preko 2.7V tj na visoj voltazi postane nestabilan.Na ovom clocku sve je stabilno osim osim obliviona i OCCT ne prolazi:stoopid:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:13. |