![]() |
Citiraj:
|
60min u fiksnoj besplatno
pozivi prema amis fiksnoj mrezi besplatni fiksna impulsi: od7do19: 18lp ili 19 nisam siguran od19do7: 13lp gsm impulsi: od7do19: 1.53kn (milsim, nisam 100% ali tu negdje) od19do7: 83lp evo, sad sam zvao :) DUMA sorry ali uletio si bez ikakvih informacija u raspravu tako da smo te morali napast :D |
@ hash: a naknada za uspostavu poziva ??
i jesi li saznao kada ce staviti cijeli cjenik na net |
YEY, ugovor sa t-comom mi ističe za 13 dana. Kad bi se barem brzo proširili dalje. Najvjerojatnije budem osuđen na t-com barem još pola godine. No, nema veze, konkurencija je zdrava stvar te će t-com morati smanjiti cijene.
|
@Hash Nema bada, shvatit ćeš s vremenom da ja uvijek dajem informacije koje su istinite i s ciljem da razveselim ekipu :beer: : goood :
@B3mt1 Najvjerojatnije će to izaći na sajtu sutra, 1.12. |
Citiraj:
Što se tiče infrastrukture, vjerovao ili ne optika je puuuuuuuno jeftinija ;-); uostalom, ne vjerujem da itko još infrastrukturu gradi na bakru... naravno ako izuzmemu "zadnju milju" bakrene parice, a to i tako nitko ne povlači... ,eventualno kod kakvih većih novogradnji mada mislim da u tom slučaju šibaju optiku direktno do TK ormarića (ovo nije provjerena informacija, upravo sam je bubuo ali zvuči mi logično)... svi alternativci (izuzev Vodatel-a) plate T-Comu njihove 32 kuna za paricu (i još meni nepoznatu cifru za kolokaciju u T centralama) i vozi... |
Citiraj:
A gdje je tek Split, Dubrovnik i ostatak Hrvatske... A da ne spominjem koliko je jos ljudi ugovorom vezano na 12 ili 24 mjeseca. Ja sam totalni pesimist, i nevjerujem da ce se u roku od 1 godine ista bitnije promjenit po pitanju dostupnosti konkurencije. : hitthewa |
zagreb - dubrava, upisao svoj broj u njihovu kućicu, kaze usluga je dostupna...
|
Citiraj:
..hebes net, da vidite razlike po bolnicama..u zagrebu kao da si u apoteci, a u rijeci moraš pazit gdje da sjedneš da se ne zaraziš..odvratno.. |
Citiraj:
|
evo ovo me iznenadilo uglavnom meni je dostupno u Velikoj Gorici tak da jedan + za amis. iako se nadam da mi je i optima dostupan da se konacno maknem sa t-hitlera.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja bi sada svugdje uredio bolnice van zagreba i stavio sveučilišta da se svi ti prodenje sa svojim autima vrate u svoje gradove i jos bi stavio besplatnu vinariju u krapinu i imo bi fino mira i nebi moro cekat po 20min na semaforu u centru grada. I jos bi djelio poticaje da ljudi odu u rovinj, split i ostale gradove tak da meni vise ne smrde tu. I da. Uzimam si apsolutno pravo na cijeli grad. Od podsuseda do sesveta. Prije 10ak godina ovak nije bilo i baš mi je bilo lijepo. |
A čuj, zgrabi poticaj, skupi kofere i u Rovinj :-)
|
@Fleks: tesko ces ti otkazati 2god. maxtv pretplate t-scumu :D:D:D
|
Amis počeo sa novim cijenama: http://www.amis.hr/oamisu_obavijesti.php
T-COM ipak nekonkurentan ....... http://img88.imageshack.us/my.php?image=120407hm6.jpg |
za ekipu iz rijeke- iz amisa kažu:
"Trenutno smo Vam u mogućnosti pružiti usluge naše fiksne telefonije, gdje biste i dalje plaćali svoju dosadašnju preplatu Vašem operateru dok biste pozive obavljali preko Amis Telekoma. Na taj biste način mogli uštedjeti već do 20% što se tiče nacionalnog pozivanja, a i više ako imate navike pozivanja izvan Hrvatske. Što se tiče ADSL usluga naš je plan proširiti se na cijelu Hrvatsku tako da se nadam vrlo skoroj realizaciji suradnje." |
Citiraj:
|
JohnyB lijepo ti to crtash :-)
|
Citiraj:
|
De, odite vrit s tim fakeovima... : baad :
Inace evo pravi cjenik. Isto kak je i prije bio... :( http://www.t-com.hr/privatni/kzona/cjenici/int_adsl.asp |
evo cijene amisa su na netu
http://www.amis.hr/privatni_dvaujednom.php najgore je od svega ugovor na 18mj al nekako mislim da godinu i pol cijene nece ici puno nize od ovog ... |
Citiraj:
|
Centrala u pošti u Dubravi kod placa....
Citiraj:
|
Citiraj:
poslao sam onu online prijavu pa cu vidjet sta ce bit, al 95% da prelazim na njih i to najvjerojatnije ovaj mjesec cim mi posalju ponudu.. javim kak ce napredovat situacija |
eh steta sto samo nude usluge u zg-u :( . ona ponuda dva u jednom je stvarno pre dobra kad se usporedi sa cijenama ostalih provider .
|
Čestitamo!!!
Za uneseni telefonski broj dostupna je Amisova DVA U JEDNOM usluga! Staglišće, Trpanjska :D T-com, od*** je lansiran. Živijooo!! |
Citiraj:
|
Da mi je dostupno, odmah bih odje.... T-scum
|
yupi ye,za mjesec mi ističe ugovor s t-scumom,već sam poslao zahtjev za ponudu od AMIŠ-a
jel iko koristio amis dosad?ikakva iskustva? razlika između statičkog i dinamičkog IP-a? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:52. |