PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   "Ve-Mil" - SMEČE OD TRGOVINE (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=53233)

Bran 30.11.2006. 14:35

Citiraj:

Autor Ph03n1x (Post 580419)
lockajte ovo...

btw samo da napomenem...sve ovisi od osobe do osobe i od poslovnice do poslovnice. kod nas u Vz i decki u ve-milu su maksimalno susretljivi, a i decki u hgspotu su ok. Neki od tamo zaposlenih su i na ovom forumu...

Slažem se. Isto je i u Čakovcu.

nicko 30.11.2006. 14:43

Citiraj:

Autor schofter (Post 580439)
Zašto lockati? Zato što netko priča loše o ve-milu a ne priča loše o nekim drugim firmama? Nakon par loših iskustava sa ve-muljom neću više nikad kročiti nogom u tu rupčagu, makar jedini imali robu koja mi treba.

Zbog ovoga.
Mislim, ovako otvarat threadove bez veze : nono :

bass_pleya 30.11.2006. 14:55

ja mialim da sve....ali SVE trgovije imaju svojih dobrih i losih strana...

ja sam recimo u ve-milu imao samo dobra iskustva....

dok sam u hgspotu uvjek imao "problema" sa time sto su mi uvjek stjeli uvalit no name stvari...

jedina firma koju bi stvarno pohvalio je MEDIALAB u puli...

alimilano 30.11.2006. 15:47

Citiraj:

Autor Ph03n1x (Post 580419)
lockajte ovo...

btw samo da napomenem...sve ovisi od osobe do osobe i od poslovnice do poslovnice. kod nas u Vz i decki u ve-milu su maksimalno susretljivi, a i decki u hgspotu su ok. Neki od tamo zaposlenih su i na ovom forumu...

vjerujem da sve ovisi od osobe do osobe i od poslovnice do poslovnice...ali šta kad je poslovnica u .urcu....tribala bi reagirat centrala ali ovdje je problem šta je i centrala u .urcu (iz vlastitog iskustva)

Gabre 30.11.2006. 15:53

ma ljudi, sve su te trgovine stvarno podjednake.

kad tad ćete imati lošeg iskustva. Vjerujte. Sve ovisi koliko često kupujete hardver. i kakve ste lude sreće, ili nesreće.

Imam frenda koji je stvarno pehist, on gdje god da kupi, ima probelm sa komponentama...

Hrvoje xyz 30.11.2006. 15:59

Citiraj:

Autor Gabre (Post 580235)
Ovakve teme ne bi trebale postojati.
Svi smo mi imali pozitivnih i negativnih iskustava sa raznim inf. dućanima, ali ne treba o tome odmah pisati.
.

sta si ti neki UDBA-š ? najbolje sve zataskavat , jel ?

koje razmisljanje oj živote..

IMO ovakve teme mogu bit jako korisne da se vide koliko se koji ducani trude oko kupaca i kakva i mej uslug.aNITKO ne sili nas koji citamo da vjeruju tavim natpisima , ali ako 10 članova ovdje napise da neka tamo XY firma uvijek drzi komponentu koju smo dali u servis mjesec dana i vise , onda valjda ima istine u tome ***iga..

tor 30.11.2006. 16:13

Ma sve je super, sve je za pet ali...
Ispucali se jeste, napisano je što je trebalo i, kao što bi Tito rekao, ZDRAVO.

duggi 30.11.2006. 16:15

Citiraj:

Autor Rivi (Post 580288)
Ali mi je smiješno kako to konfiguracija ne radi zbog dvdrw uređaja??? Daj mi to objasni?! :D

I još jedna stvar. Testiranje tvoje komponente možda traje 15-20 minuta, ali ako si jedini koji je donio komponentu na reklamaciju. A šta u slučaju da je taj dan pristiglo 15 komponenti, a ti si 16.???

dosao sam u 9:05 i dao komponentu na reklamaciju,jucer!

dvd rw- nije se dalo otvoriti ladica

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:37.