PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Audio, Video, Foto (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Koje slusalice?? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=53217)

newalss 01.12.2006. 16:38

Citiraj:

Autor nicko (Post 581373)
Fora je u tome, sto nemam stvarno vremena ici do sljemenske ceste (ili gdje je taj shop vec),

Eh šta znači živjeti u Zagrebu, daleko vam i na drugi kraj grada otići.;)
Kad se sjetim šta sam sve radio kod kupnji tehnikalija. Pretprošle godine , dan uoči Badnjaka, primjetio u oglasniku povoljno Marantzov CD player. Kupio kartu do Gradiške, ganjao konduktera da mi cvika kartu prije te stanice, više pješice-manje tramvajem išao od kolodvora do Trešnjevke, pokupio player, sa 6 kg skupe tehnike u rukama nazad do kolodvora, karta do Kutine, ganjanje konduktera i sretno stigao kući.
Usput u vlaku upoznao curu iz Beograda al' to je već debeli offtopik.:p
Šta sam ono htio reći...a da...Daj provozaj se do tamo!

nicko 01.12.2006. 16:42

@newalss: Stvarno mi nije problem do tamo ici, ali jednostavno nemam vremena...imam za ucit preko glave, da ne znam odkud krenut...

bobe 01.12.2006. 22:58

Citiraj:

Autor trpi (Post 581381)
bobe, daj reci koje su neguralice bolje od mx450? baš me zanima...:gringo:

neguralice ja ne kupujem i za takve sluše nebi dao preko 30kn, jer zvuk koji daju nikako ne može biti kao kod bubica, a od njih me zabole uši nakon 2 min, i zbog toga ih ne podnosim
e sada, što neki vole dok slušaju glazbu ćut i ljude oko sebe kako pričaju, auta kako prolaze i vjetar kad puše, to ne mogu razumijeti
sa bubicama se sluša ćista glazba bez obzira na vanjsku buku, a zvuk je fenomenalan
da napomenem da bubice možete držati u ušima 10 dana bez prestanka, slušat ih dok spavate na ušima, i ne da nećete osjetit nikakvu bol već kad se nakon nekog vremena naviknete uopće nećete znat da ih imate u ušima, a glazba svira. to je zbilja nevjerojatan osječaj, i ja se pose**m na sve ove sluše koje stoje "vanka" uha,

Citiraj:

Autor nicko (Post 581382)
Znaci, ti si isprobao i Koss i Sony-eve EX51?

I kazes da vrijedi dati 140kn vise?

po meni definitivno, koss nije tako udoban, znaju lako ispadat iz ušiju a zvuk je dosta lošiji od sony-a, iako tom cijenom od 100-njak kn zbilja nemaju konkurencije

edit: sony nisam isprobao već ih imam i ex51 i ex 71, kao i Sennheiser cx300

bobe 01.12.2006. 23:10

Citiraj:

Autor trpi (Post 581381)
bobe, daj reci koje su neguralice bolje od mx450? baš me zanima...:gringo:

eh da, kad već pitaš..... sony mdr-e888 i "poluneguralice" mdr-ed31,
isprobaj te pa ne buš više spominjao sennheiser mx seriju i sl.
istina ove e888 su oko 70€, al da "to" čuješ ostao bi paff, imao ih jedan švabo ovo ljeto koji je stajao kod mene, ja sam ostao bez rijeći:beer:,

nicko 02.12.2006. 00:40

E onda pada sony...

windpath 02.12.2006. 02:55

kako onda taj sony nemoze napravit postene velike zvucnike, sta nije to isti k**** samo je puno veci :)

bobe 02.12.2006. 13:02

Citiraj:

Autor windpath (Post 581882)
kako onda taj sony nemoze napravit postene velike zvucnike, sta nije to isti k**** samo je puno veci :)

nije...;),

reboot 02.12.2006. 18:05

Citiraj:

Autor bobe (Post 581725)
po meni definitivno, koss nije tako udoban, znaju lako ispadat iz ušiju a zvuk je dosta lošiji od sony-a, iako tom cijenom od 100-njak kn zbilja nemaju konkurencije

sorry, al onda fakat moras imati ogromne usi! : roller :

scorpio_007 07.12.2006. 21:01

da ne otvaram novi topic na temu slušalica , zanima me koje sluške do cca 300kn preporučujete uglavnom za gejmanje i muziku , važno da su dobro zatvorene i udobne, i da imaju MIKROFON , znači HEADSET.
Kaj velite na ove "Slušalice Saitek GH20 Vibration Headset" i SHARKOON, Gaming HeadSet GHS1?
vidim da mnogi prepručuju PLANTRONICS GameCom 1 , pa me osim njih zanimaju neke alternative u tom rangu.
thx :beer:

bobe 08.12.2006. 13:18

Citiraj:

Autor reboot (Post 582343)
sorry, al onda fakat moras imati ogromne usi! : roller :

stvar je u tome što imam male uši i one velike gumice mi ne mogu uć dobro, pa su mi zato ispadale kad sam ih slušao;)

@scorpio, ne bih znao iz svojeg iskustva, tu će ti možda neko drugi pomoći, znam da Plantronics Audio350 imaju dosta dobrih komentara po net-u

Stakorcina 11.12.2006. 18:44

Citiraj:

Autor scorpio_007 (Post 587127)
da ne otvaram novi topic na temu slušalica , zanima me koje sluške do cca 300kn preporučujete uglavnom za gejmanje i muziku , važno da su dobro zatvorene i udobne, i da imaju MIKROFON , znači HEADSET.
Kaj velite na ove "Slušalice Saitek GH20 Vibration Headset" i SHARKOON, Gaming HeadSet GHS1?
vidim da mnogi prepručuju PLANTRONICS GameCom 1 , pa me osim njih zanimaju neke alternative u tom rangu.
thx :beer:

Evo ja uzeo Slušalice Sennheiser PC 140 i jako sam zadovoljan njima!
Kao da ih nemam na sebi i nema onih bolova ušiju...i dobar mic...

scorpio_007 11.12.2006. 21:39

mislim da bum zel ipak PLATRONICS , samo se dvoumim još između Audio350 ili GameCOM 1, koje predlažete (ove 350 ljepše izgledaju :) )?

Gargamel 12.12.2006. 12:24

jel tko zna gdje imaju za kossa kupiti silikonski nastavci?

cro_X 12.12.2006. 13:53

Jel zna mozda tko gdje se kod nas mogu nabavit slušalice:

V-Moda Bass Freq

Prema recenzijama na net-u, stvarno su odlične...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:23.