![]() |
Joj, kulen, spek, kobase, krvavice, zelje, snicli....Jos dva dana pa ce se mast cijedit niz bradu i vrat....Zder, Zder, Mljask, Mljask!
Osli smo oftopik, jos cu popit bananu zbog spamanja! (Iako, moram bar do 20 postova nagurat!) |
Citiraj:
Nemaš Amigu. Ni pesa. A koliko sam vidio-nemaš ni sklonost ženama u borosanama:p |
Eeeek! Jelc, jel ti to imas nekakvu crnu biljeznicu di sve zapisujes, i onda kad se neko pojavi nakon XY godina pocnes vadit "crne" detalje??? :D
(Oohhh, VOLEM brkate tete u borosanama!!! I to plavim!!!) |
Citiraj:
Full bundle tak jasno uključuje i brčiće, jeftine najlonke+proširene vene:p Trajna. Podrazumjeva se i koja kilica viška.... |
Citiraj:
|
Full bundle: lol...pa kaj ima neka druga boja osim plave? I da, zaboravio si dlakave noge, ko` u srne.
|
Citiraj:
Bijela. Ali to se ne priznaje-samo plava dolazi u obzir:p |
ovdje su moderatori najveci spameri:p
on topic... nije da se zalim ali stari skin mi je bio bolji. i svidalo mi se sto su postovi bili u dvije boje |
Oprostite što dižem staru temu ali možda je netko nakon 2 godine promijenio mišljenje, što mislite o nekom novom divljem) sleek black piano finish glossy skinu? I nove ikonice u kompletu? Ako je situacija ista kao i prije 2 godine i ubetonirali ste se za zaštitu od napretka vizualnog, molim vas da me ne popljujete, samo ignorirajte dok topic pada u zaborav opet. Pozz
|
Nije stvar do toga, već su sad neke druge stvari prioritet pa...
|
Nema veze. Kad rješiš prioritet smatram da ne bi bilo loše razmisliti o ovoj mogućnosti. Mislim da se 96% registriranih korisnika na forumu ne bi ljutilo kad bi malo osvježili izgled.
|
Citiraj:
|
Meni je iskreno svejedno, ali su mi ipak bitniji sadrzaj i funkcionalnost od dizajna.
To je vjerojatno i Bubba zelio reci, samo se on izrazio uz pomoc carapa. :) |
Citiraj:
|
Funkcionalnost je super, zadovoljan sam...
No, sjecam se da je netko prije prigovarao nekim stranicama kako su iz proslog stoljeca po dizajnu, a po funkcionalnosti i sadržaju ispred vremena... E, pa PCE je takva. |
ja bi htio dva tri skina jos :D
jebiga vizualan sam tip... mislim nije neki problem ubaciti skin. al kako ocete.... |
Imamo poprilično isti stav (mi iz PCE-a) oko toga, a to je ili ovako kako je ili budemo jednog dana složili nešto što će pratiti cijelu priču, neće biti napadno itd. Ovi generic skinovi su mi onak, bezveze i ne idu uz ovakve stranice.
|
Nemojte ništa mjenjat inače ću morat prebit nekoga. Točka.
|
nemorate mijenjat.stavite samo mogućnost da korisnik sam mijenja kako se njemu sviđa
|
Točno na to sam i mislio, da se ubaci još par skinova na izbor, da je na defaultu ovaj, a ako korisnik oće drukčiji samo si prebaci. To uopće nije neki posao. Ta opcija mi se jako svidjela na jednom forumu. A i mnogim drugim članovima.
Ali rađe bih da prvo sredite probleme sa EDITiranjem, i ostali sitni problemi. Hvala na čitanju. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:52. |