![]() |
I šta taj može furat 1000+ fsb?
|
mislis moze li tjerat fsb preko 500 (1000 mhz za memu)? moze, moze
|
Mislim da mi je ipak sigurnije pričekat Crucial u Linksu...
Nekako nisam baš optimističan da se 667 može skoro 100% OCat |
Citiraj:
|
Masni mi je i preporučio Balistix, a on zna kako ja razmišljam :devil:
|
Citiraj:
neka netko proba pa nek javi. GoodRam je jako dobra memorija kao što i svi kažu...Crucial za 860kn je cjenovno najisplativiji,dok Kingmax je isto jako dobar. |
Ma GoodRam Pro je dobra memorija ipak ima D9 čipove a to je jako dobro
|
Citiraj:
Crucial,Kingmax,SuperTalent ili GoodRam...sve je to dobar izbor :beer: |
Citiraj:
ili kupujes iskljucivo u linksu? jer mislim da je uz ballistix trenutno jedna od najboljih nama dostupnih memorija taj supertalent c4. al definitvno ako kupis ballistix neces pozalit :) |
Ja nisam isključivo govorio o supertalentu.
Uzet ću Balistix kad dođe u Links jer je on jedini zastupnik za Crucial |
Citiraj:
|
Pa piše mi u sigu, ali nije baš točan...
Mislio sam da je stabilno ali vraga. Imam TeamGroup Xtreme DDR800 4.0-4-4-10 a po njihovim stranicama ima micronove čipove. Meni neće baš puno preko 800 da radi stabilno sa 5.0-6-6-15 Mora da se kolje sa matičnom :( |
Question:
Nema više (trenutno) Balistixa u HR... Da uzmem GoodRAM PRO (1080kn/GB) ili SuperTalent CL4 (1380kn/GB). Koji ide bolje??? edit: Jel trebam pait na posebne oznake memorije? |
Uzmi ST,jer ima d9gkx,ali nećeš pogriješiti niti s jednom.Nemoraš paziti na nikakve oznake...
|
taj supertalent je trenutno ponajbolja ddr2 mema na nasem trzistu. jedna od rijetkih kod nas sa d9gxc cipovima
|
Definitivno ST :)
|
Ali je li se isplati za 300kn više to uzeti?Mislim da ne... Jel gxk ili gxc?
|
ahoj ljudi, jel mi neko može reć da li je 2*512 goodram pro sposoban potegnut na 1000Mhz, i uz koje napone, aj molim vas hitno mi je
|
d9gmh cipovi.
trebalo bi radit na 1000, cl4-4-4-12 sa 2.4V ili na cl5-5-5-15 i nesto nizem naponu |
Mene znima mema u Ve-Milu... 1GB stickovi ili u M-Computersu.
Imaju posebno navedene CL4 i CL5 memorije. Dal su CL4 meme sigurno te sa tim čipovima? Jel mi može netko napraviti uslugu ako živi pored Ve-Mulja da mi ih provjeri i kupi (ja mu uplatim pare)? |
Citiraj:
|
ST CL4 ako su to baš ti čipovi
|
njesra je što moja matična daje samo 2.1V, goodram pro + 2.1V, jel se iplati uzimat, isprike što pilam, al mi je hitno stvarno,
|
Mislim da gxk (ili gxc kako već) trebaju manje struje
|
tesko da ce radit na 1000 Mhz sa samo 2.1V. Mozda i hoce uz latencije cl 5-5-5-15...al stvarno nisam siguran...morao bi se netko javit tko moze to isprobat ili je isprobao...ja sam imao taj goodram pro (plocicu od 512Mb) i sjecam se da sam je natjerao na 1000 sa cl5-5-5-15 ali to je bilo na 2.3V. Tak da ti stvarno nemogu pouzdano reci.
|
ok hvala svima, ak je neko probao ili ima priliku bio bi jako zahvalan da napiše iskustva, hmm, bacam se na vdimm mod, niš mi drugo ne preostaje
|
e da, ako ti ista znaci (informativno)...postoji jedna memorija koja radi cak na preko 1Ghz sa samo 2.1V bez problema. To ti je ova moja iz siga...
isprobano radi na 1000Mhz, cl 5-5-5-15 sa 2.1V...i na 933 Mhz sa cl 4-4-4-12 na istom naponu. Max koji sam dobio iz nje je 1080Mhz, cl 5-5-5-15 na 2.2V (samo je kod corsaira potreban oprez jer se pod istim imenom znaju skrivat razno razni cipovi...kod mene se radi o TWIN2X1024-6400C4 v2.1 ali neznam koji su cipovi jer nisam skidao HS...a i vjerojatno su rebrandirani) |
A kolko koštaju ti tvoji?
jel to 2*1024? |
to ti je twin2x1024 kit , koji se sastoji od 2 cm2x512-6400c4 modula (2x512Mb). platio sam ih 1385kn u linksu prije mjesec i pol, al ih trenutno nemaju u ponudi...
za te pare postoje bolji moduli, ali sam ja trazio iskljucivo te jer su bili sluzbeno podrzani od moje ploce...a s gigabyteom se nije dobro igrati kad je o kompatibilnosti rijec :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:10. |