PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD Radeon (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   anketa: da li bi po vama pinsla umro za ATI? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5090)

greg SE 29.06.2003. 16:28

Citiraj:

Originally posted by segregator

Vidiš Greg, meni nije teško naći link za ono što tvrdim, iz jednostavnog razloga što nemam potrebu izmišljati stvari...

mozda zato sto ovdje pricas o opce poznatim stvarima o kojima ljudi pisu.....pitam se kako bi reagirao da ti dam link na 100 mb tezak pdf file s financijsko tehnickim izvjecem manilija za 1/2 2003 godine????skidao bi ga???sumljam

segregator 29.06.2003. 17:37

Citiraj:

Originally posted by greg SE
mozda zato sto ovdje pricas o opce poznatim stvarima o kojima ljudi pisu.....pitam se kako bi reagirao da ti dam link na 100 mb tezak pdf file s financijsko tehnickim izvjecem manilija za 1/2 2003 godine????skidao bi ga???sumljam
Samo daj, imam na poslu 155Mb liniiju, biti CMU admin ima i svojih prednosti :p

Ajmo ajmo, ja čekam...

msvrtan 29.06.2003. 17:52

Citiraj:

Originally posted by segregator
Samo daj, imam na poslu 155Mb liniiju, biti CMU admin ima i svojih prednosti :p

Ajmo ajmo, ja čekam...

da ima prednosti...slazes random engine kome cmu nece raditi....niko te ne pita zasto nis ne radi...brza veza..drzavna placa..radno vrijeme od 8 -16 s time da je pauza za rucak od 12-15 a za jutarnju kavu je od 9 - 11..htjeli su vam dati i duze pauze ali morate malo opterecivati mrezu skidanjem filmova ..znas da nebi bilo da je to neiskoristena brzina a ulozilo se tolko para u nju..

ali najvaznije imas brzu vezu...fakat to je jedina prednost

pinsla 29.06.2003. 19:05

Citiraj:

Originally posted by msvrtan
a da mi uvedemo neko pravilo ignoriranja bahate klincadije koja nemoze legalno niti kupiti cigarete i pivu?
A da se mi dogovorimo za tu pivu kaj trebaš platiti???
:D :D :D

segregator 29.06.2003. 20:49

Citiraj:

Originally posted by msvrtan
da ima prednosti...slazes random engine kome cmu nece raditi....niko te ne pita zasto nis ne radi...brza veza..drzavna placa..radno vrijeme od 8 -16 s time da je pauza za rucak od 12-15 a za jutarnju kavu je od 9 - 11..htjeli su vam dati i duze pauze ali morate malo opterecivati mrezu skidanjem filmova ..znas da nebi bilo da je to neiskoristena brzina a ulozilo se tolko para u nju..

ali najvaznije imas brzu vezu...fakat to je jedina prednost

i plaća 3500kn dok je ZG prosjek 4900, i koristiš CMU engine koji je netko drugi složio, a tebi korisnicii seru zašto ne radi, i moraš ganjati ove sa kaazaa-om po firmi jer ti od Columbie stižu prijetnje zatvorom...
A inače sam otišao iz firme gdje sam imao plaću >6000kn jer sam htio mirnije radno mjesto, to stoji.

>>>KUKY<<< 29.06.2003. 22:25

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
......ljudi ak vam nestane doma plina .... a imate plinski šparet ... uzmite AMD i kuhajte i pečite do milje volje ... a ak vam se je pokvaril fen za kosu onda uzmite nvidiu ...

de bolje suti. nemas pojma sta govoris.
:grrr:
Ovo me strasno zivcira. Za zadrte i glupe ljude AMD ce uvijek biti procesor koji se puno vise grije od "hladnog" INTELa samo zato sto se thunderdbird jezgra stvarno grijala. Sada su stvari puno drugacije i oni koji prate sve ovo znat ce o cem govorim.
zamislite ovo... od mog frenda profesor predaje informatiku i kao kuzi se u AMD i pazi sad. Reko mu je nemoj uzimat AMD tb 1700+ zato sto njegov radi na 60°c :rolleyes: na 60 stupnjeva. prvo sto sam pomislio je to da ima samo pasivac ili neko tesko sranje kao sto je titan,jer ovo je stvarno prevelika temp... i tako sam jedva frenda nagovorio da uzme athlona jer se profa kune na intel....seljak......:rolleyes:

Stipe 29.06.2003. 22:36

Sad ću se igrat Pinsle:Ice stari de adresu da te dođem lijepo ubiti sabljom

pinsla 29.06.2003. 22:38

Citiraj:

Originally posted by K82
de bolje suti. nemas pojma sta govoris.
:grrr:
Ovo me strasno zivcira. Za zadrte i glupe ljude AMD ce uvijek biti procesor koji se puno vise grije od "hladnog" INTELa samo zato sto se thunderdbird jezgra stvarno grijala. Sada su stvari puno drugacije i oni koji prate sve ovo znat ce o cem govorim.
zamislite ovo... od mog frenda profesor predaje informatiku i kao kuzi se u AMD i pazi sad. Reko mu je nemoj uzimat AMD tb 1700+ zato sto njegov radi na 60°c :rolleyes: na 60 stupnjeva. prvo sto sam pomislio je to da ima samo pasivac ili neko tesko sranje kao sto je titan,jer ovo je stvarno prevelika temp... i tako sam jedva frenda nagovorio da uzme athlona jer se profa kune na intel....seljak......:rolleyes:

Titan cooleri nisu sranje barem nije onaj kojeg ja imam

pinsla 29.06.2003. 22:40

Citiraj:

Originally posted by Stipo
Sad ću se igrat Pinsle:Ice stari de adresu da te dođem lijepo ubiti sabljom
Daj fakat prestani sa sranjem nemoj spominjat moj cjenjeni nick a kaj se ostalog tiče možeš pričat kaj hoćeš, Ali tog sranja mi je već dosta

msvrtan 29.06.2003. 23:15

Citiraj:

Originally posted by pinsla
A da se mi dogovorimo za tu pivu kaj trebaš platiti???
:D :D :D

kad i gdje? utorak,cetvrtak il petak negdje popodne u centru? javi na pm ..

>>>KUKY<<< 29.06.2003. 23:39

Citiraj:

Originally posted by pinsla
Titan cooleri nisu sranje barem nije onaj kojeg ja imam
Pa bas se i nebi slozio... daleko su od konkurencije

IceFisherman 30.06.2003. 14:19

..........ko mene sabljom ja njega ribičkim štapom ...... pa idem pecati moreske pese .....
..... neki nebuju nikad shvatili da je INTEL bolji ....
...... da je AMD bolji onda bi metal na procesore brojku koja stvarno označava radni takt procesora ...... a ne kaj meče 2000+ i slično .... jer njih je strah da ak dene gore pravi radni takt da to nebu niko kupil .....a u i pravu su .... oni još nisu ni prešli 3ghz sa svojim procesorima jer onaj na kojemu piše 3000+ ne dela na tolko nego jedva na 2.4ghz .....
.... AMD uopče nebi smel uspoređivati svoje procesore sa INTEL-ovima jer ih nemre uspoređivati ......
.... ima stvari u kojima je INTEL procesor bolji i ima u kojima je AMD bolji ... i po tome onda ti se procesori nemreju na takav način uspoređivati kak dela AMD ....
... kad buju počeli pisati pravi radni takt procesora onda ja več nem pljuval po njima ......
.. a kaj se tiče grijanja ... i dan danas se grije puno više od INTEla ...
... a ak slučajno neznaš čim ti je temperatura procesora viša njegove mogučnosti se smanjuju .....

STRMX 30.06.2003. 14:25

s kim se ti svadjas:(

IceFisherman 30.06.2003. 14:37

.. sam sa sobom .... ošl mi je pozitronski mozak .....
.. mo mi Laforge ugraditi intele .... pa bu sve u redu ....:gringo:

tor 30.06.2003. 15:01

Citiraj:

.. sam sa sobom .... ošl mi je pozitronski mozak .....
.. mo mi Laforge ugraditi intele .... pa bu sve u redu ....:gringo:

Ma odi na newse na flame pa tamo seri...
Oladi malo:rambo:

IceFisherman 30.06.2003. 15:21

.. evo hladim ... ali prestani pucati da se mogu do kraja ohladiti ...

>>>KUKY<<< 30.06.2003. 18:17

Ice fisherman nemas pojma sto govoris..vjeruj mi
jednog dana ces to shvatit..

tor 30.06.2003. 20:25

Ahhhhhhh, evo još jedan metak:rambo:

BSA<AK-47> 30.06.2003. 23:45

mene samo zanima koji je taj 1 koji je reko NE??????:D
da nije možda sam PINSLA???

ko li je samo?????

:beer:

BSA<AK-47> 30.06.2003. 23:46

ono kao da bi nas zbunio!!!

ko li je samo?????

cyberphere 30.06.2003. 23:50

Citiraj:

Originally posted by BSA
ono kao da bi nas zbunio!!!

ko li je samo?????

Pa jesam ti rekao da pitaš administratora

BSA<AK-47> 01.07.2003. 00:04

Citiraj:

Originally posted by cyberphere
Pa jesam ti rekao da pitaš administratora
pa kad admin šuti.....
možda bi progovorio za pivu?? :D :beer:

cyberphere 01.07.2003. 00:06

Citiraj:

Originally posted by BSA
pa kad admin šuti.....
možda bi progovorio za pivu?? :D :beer:

Pa malo ga podmitiš i sve ide

pinsla 01.07.2003. 19:14

Citiraj:

Originally posted by BSA

ko li je samo?????

ja nisam ja sam glasao za broj tri:D

Jelc 01.07.2003. 20:53

Citiraj:

Originally posted by cyberphere
Pa malo ga podmitiš i sve ide
Ma ja sam dao glas:D

dario-RUS 02.07.2003. 02:47

Iceman što imaš tolko protiv AMD-a i nVidie???
Ok Intel od 6000kn je brži od AMD od 3000 kn istina nove ATIce su trenutno bolje, ali nije mi jasno zašto ih toliko mrziš????
Mislim da tvoj problem zadire dublje u psihu.....ali nebi sad o tome!!!
Mene muči jedino što ja jako volim Datu, a ti mi nekako kvariš taj lik..!!:rambo: Makni Datu iz Avatara pa seri kolko te volja, pa te ja ignoriram i svi sretni

IceFisherman 02.07.2003. 13:37

..... zato jer ih jednostavno mrzim .... dobro ... moždam ustvari ne mrzim nvidiu .. nego sam samo srdit kaj su delali sa futurmarkom ...... ali amd 100% mrzim .. to mi je u mojem pozitronskom mozgu zapisano i niko nebu to zbrisal ....
.... a kaj se tiče avatara .. nema šanse da ga promenim ....
.... moreš mi dati najnoviji ATi i Intel ... ali ja ga promenil nebum .....

msvrtan 02.07.2003. 14:39

Citiraj:

..... zato jer ih jednostavno mrzim .... dobro ... moždam ustvari ne mrzim nvidiu .. nego sam samo srdit kaj su delali sa futurmarkom ...... ali amd 100% mrzim .. to mi je u mojem pozitronskom mozgu zapisano i niko nebu to zbrisal ....

daj ohladi vise....

>>>KUKY<<< 02.07.2003. 15:25

Citiraj:

stvarno si zabrijo i ne znas sta pricas.....
bi kul..:cool:

pinsla 03.07.2003. 00:12

Citiraj:

Fakat si ti malo puko! Tolko gluposti izgovorit u kratkom vremenu. Ak tak nastaviš na dobrom si putu da uskoro prestigneš grega po broju postova i postaneš modernizirana verzija istog:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:58.