![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ajmo ajmo, ja čekam... |
Citiraj:
ali najvaznije imas brzu vezu...fakat to je jedina prednost |
Citiraj:
:D :D :D |
Citiraj:
A inače sam otišao iz firme gdje sam imao plaću >6000kn jer sam htio mirnije radno mjesto, to stoji. |
Citiraj:
de bolje suti. nemas pojma sta govoris. :grrr: Ovo me strasno zivcira. Za zadrte i glupe ljude AMD ce uvijek biti procesor koji se puno vise grije od "hladnog" INTELa samo zato sto se thunderdbird jezgra stvarno grijala. Sada su stvari puno drugacije i oni koji prate sve ovo znat ce o cem govorim. zamislite ovo... od mog frenda profesor predaje informatiku i kao kuzi se u AMD i pazi sad. Reko mu je nemoj uzimat AMD tb 1700+ zato sto njegov radi na 60°c :rolleyes: na 60 stupnjeva. prvo sto sam pomislio je to da ima samo pasivac ili neko tesko sranje kao sto je titan,jer ovo je stvarno prevelika temp... i tako sam jedva frenda nagovorio da uzme athlona jer se profa kune na intel....seljak......:rolleyes: |
Sad ću se igrat Pinsle:Ice stari de adresu da te dođem lijepo ubiti sabljom
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
..........ko mene sabljom ja njega ribičkim štapom ...... pa idem pecati moreske pese .....
..... neki nebuju nikad shvatili da je INTEL bolji .... ...... da je AMD bolji onda bi metal na procesore brojku koja stvarno označava radni takt procesora ...... a ne kaj meče 2000+ i slično .... jer njih je strah da ak dene gore pravi radni takt da to nebu niko kupil .....a u i pravu su .... oni još nisu ni prešli 3ghz sa svojim procesorima jer onaj na kojemu piše 3000+ ne dela na tolko nego jedva na 2.4ghz ..... .... AMD uopče nebi smel uspoređivati svoje procesore sa INTEL-ovima jer ih nemre uspoređivati ...... .... ima stvari u kojima je INTEL procesor bolji i ima u kojima je AMD bolji ... i po tome onda ti se procesori nemreju na takav način uspoređivati kak dela AMD .... ... kad buju počeli pisati pravi radni takt procesora onda ja več nem pljuval po njima ...... .. a kaj se tiče grijanja ... i dan danas se grije puno više od INTEla ... ... a ak slučajno neznaš čim ti je temperatura procesora viša njegove mogučnosti se smanjuju ..... |
s kim se ti svadjas:(
|
.. sam sa sobom .... ošl mi je pozitronski mozak .....
.. mo mi Laforge ugraditi intele .... pa bu sve u redu ....:gringo: |
Citiraj:
Oladi malo:rambo: |
.. evo hladim ... ali prestani pucati da se mogu do kraja ohladiti ...
|
Ice fisherman nemas pojma sto govoris..vjeruj mi
jednog dana ces to shvatit.. |
Ahhhhhhh, evo još jedan metak:rambo:
|
mene samo zanima koji je taj 1 koji je reko NE??????:D
da nije možda sam PINSLA??? ko li je samo????? :beer: |
mene samo zanima koji je taj 1 koji je reko NE??????:D
da nije možda sam PINSLA??? ono kao da bi nas zbunio!!! ko li je samo????? :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
možda bi progovorio za pivu?? :D :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Iceman što imaš tolko protiv AMD-a i nVidie???
Ok Intel od 6000kn je brži od AMD od 3000 kn istina nove ATIce su trenutno bolje, ali nije mi jasno zašto ih toliko mrziš???? Mislim da tvoj problem zadire dublje u psihu.....ali nebi sad o tome!!! Mene muči jedino što ja jako volim Datu, a ti mi nekako kvariš taj lik..!!:rambo: Makni Datu iz Avatara pa seri kolko te volja, pa te ja ignoriram i svi sretni |
..... zato jer ih jednostavno mrzim .... dobro ... moždam ustvari ne mrzim nvidiu .. nego sam samo srdit kaj su delali sa futurmarkom ...... ali amd 100% mrzim .. to mi je u mojem pozitronskom mozgu zapisano i niko nebu to zbrisal ....
.... a kaj se tiče avatara .. nema šanse da ga promenim .... .... moreš mi dati najnoviji ATi i Intel ... ali ja ga promenil nebum ..... |
Citiraj:
|
Citiraj:
bi kul..:cool: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:58. |