PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Kućišta i napajanja (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=57)
-   -   PLEXI ??? (po stoti put) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5040)

greg SE 01.07.2003. 08:28

Citiraj:

Originally posted by z3D
pusti greg nek' se djecica igraju, stari lovci znaju zanat :D
ma nazivcirali su me jer se bas u supi igram s jednim kucistem od nule (ono sto sam ti pricao na drugom threadu).....
ali me jebe jer smo u fazi seljenja pa mi je sve na dvije lokacije....recimo idem malo brusiti i vidim da brusilica nije ovdje gdje sam sad....kazem starom da mi donese kad bude isao do nove kuce i cekam 5 dana da se on sjeti...zavrsim s brusenjem i da cu uzet busilicu i vidim da ni ona nije ovdje....sad sam na trecem danu cekanja da mi ju donese :D

Ivann 02.07.2003. 11:50

Citiraj:

Originally posted by z3D
pa kakvo Sljeme, ucim se trials (valjda netko zna sta je to) i zbog istog razloga imam tvrdu vilicu, ravnica only, isto kao i ti.
i naravno da sam za voznju covjece...ali bez onih zmajeva koje posjedujemo doma (zene, cure, ljubavnice itd.) :D :D :D

"Skakutanje", Kak napredujes?

Psycho 02.07.2003. 15:01

Citiraj:

Originally posted by greg SE
ma nazivcirali su me jer se bas u supi igram s jednim kucistem od nule (ono sto sam ti pricao na drugom threadu).....
ali me jebe jer smo u fazi seljenja pa mi je sve na dvije lokacije....recimo idem malo brusiti i vidim da brusilica nije ovdje gdje sam sad....kazem starom da mi donese kad bude isao do nove kuce i cekam 5 dana da se on sjeti...zavrsim s brusenjem i da cu uzet busilicu i vidim da ni ona nije ovdje....sad sam na trecem danu cekanja da mi ju donese :D

cuj nitko nije rekao da je lagano, ali nije nemoguće. treba imati iskustva s takvim stvarima i jebeno(excuse my french:)) dobar plan razraditi..
kad cemo vidjeti to cudo "tehnologije"? :D

greg SE 02.07.2003. 19:16

Citiraj:

Originally posted by Psycho
cuj nitko nije rekao da je lagano, ali nije nemoguće. treba imati iskustva s takvim stvarima i jebeno(excuse my french:)) dobar plan razraditi..
kad cemo vidjeti to cudo "tehnologije"? :D

ma kako je krenilo ima srece sto vise nemam kontajner blizu kuce jer bi odletilo....
nisam dugo nista radio, pola alata je netko posudio i nikad vratio, vise od zivciranja neznam ni na sta je trebalo liciti.....stari mi je dofurao busilicu konacno ali sad vise neznam ni sta sam htio busiti.....za poludit :D
ali ajde, dugo je ljeto :)

Psycho 03.07.2003. 10:46

moj mod je gotov. tako da sam si ja ljeto oslobodio:D
trebam samo sada slikati i gotovo. nije nešto, ali prvi pa možda bude kakva utješna nagrada:D

greg SE 03.07.2003. 13:14

Citiraj:

Originally posted by Psycho
moj mod je gotov. tako da sam si ja ljeto oslobodio:D
trebam samo sada slikati i gotovo. nije nešto, ali prvi pa možda bude kakva utješna nagrada:D

jel to ovo u avataru????nice

Psycho 03.07.2003. 14:32

avatar je frendovo kuciste koje sam mu ja izrezao i napravio window...:D
prvo pa muško:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:42.