![]() |
Ja sam baš gledao i u COD2 ne vidim tearinga... tako da mi i dalje ostaje na OFF....
|
Citiraj:
Tako da od skoro forsiram Vsync+triple buffer, preko DXTcontrol programa. U DXTcontrol progamu kreiram profil igre, ukljucim triple buffer i stoga bude nikakav ili jako mali pad performansi. Zakon stvar. Jedino kaj me jos zeza je sto mi zasteka cim framerate padne ispod frekvencije osvjezavanja. Cini se da jedino kad je broj FPS-ova jednak refresh-u monitora sve ide skroz glatko(ovo sam cini mi se vec pisao, sad se ponavljam). Mozda je i do mog monitora, do konfe nije. No uskoro ce LCD... |
ne znam, ja sam za probu upalio vsync, i osim sta mi prikolje komp pa trza, nema mi razlike u slici ništa...
|
Citiraj:
Inace tearing je najuocljiviji kad gledas u pod i kreces se. Ili u neki zid... |
ma probavao sam gledat na sve moguće strane, a ako dosada nisam našao, neću ni sada :)
ja nastavljam po starome :) |
pa ako nevidi zasto da uopce pali nesto sto bi mu makar 1 fps smanjilo: bonker :
|
Citiraj:
|
Ja sam u cod 2 imao taring zbog puno FPSa, kod malo ne... i zato je Vsync i TB upaljen preko ATTa u profilu i sad radi savršeno....
|
Citiraj:
Steta sto ni nvidija ni ati u driverima ne daju opciju da se i u D3D ukljuci TB. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali mi je nekako ugodnije sa Vsync-om, nestala su najgora stekanja, recimo u NFS:MW i Riddicku. :) Jednostavno mi se valja navic da mi igre ne mogu ic glatko, jer sto sam vise isfrustriran s tim sve mi vise trza :D. Morat cu primjenit opusteniji pristup :smoke: |
Dakle - NE i NEMAM teringa - nikada... : Machineg
|
Citiraj:
Nego, kopkalo me zakaj recimo Riva tuner nema opciju za forsiranje TB-a, pa sam naletil na ovo : http://forums.guru3d.com//showpost.p...1&postcount=15 Unwinder je inače, lik koji dela RT. |
Bez Vsynca ne igram :)
Po defaltu je kod mene stalno na ON :) |
Citiraj:
|
sad sam ti pogledao u sig, vidio "See King" i doslovno odvalio od smjeha:clap:
inače, uvijek koristim Vsync |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:48. |