![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Prije je imao 98kb:fuming: |
Bar se sada brže otvara, ali ionako nebi trebao stavljat takve slike:rolleyes:
|
Citiraj:
Spolni organi nisu prikazani, jedino sto vidis su noga i lice zene! Ako je to sramota predlazem da se sve zene koje po gradu hodaju u minicama i bez vela na glavi odmah pribiju na stup srama i bicuju dok ne....... dodjem ja:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Trazim jednu slikicu koja nece biti sarena a i dobro ce izgledat, kad ju nadjem obecajem da cu ovo promjeniti! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
E, msvrtane što si napustio jedinsvenu porodicu tabličara?
Ovo sad je :p |
E marac svi sad više gledaju u sliku i pokušavaju odgonetnut šta je na njoj nego što gledaju u tvoj sig, koji se baš dobro ne primjeti.
|
Citiraj:
naime skuzio sam da kicasto vise sluzi ljudima za kurchenje nego da bude citljivo i sl...pa sam zato odustao... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW, po ljeti me se moze prepoznati u gradu kao jedinu osobu na cesti koja ne nosi suncane.:gringo: |
Joj kak je moja uvreda bila niska!:D :D :D
|
...i bolna.:D :D
|
Dobro, nitro mogo si to reć u jednom postu:smoke:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
još malo pa bumo počeli brojat mjehuriće u pivi....:beer: |
1,2,3,,4,5,6,7,8...
Joj, kak ta piva ima puno mjehurića!:D |
Citiraj:
|
Da, ožujsko mi bolje sjeda!:D
|
ja sam jednom probao brojati ali mi stalno nekako bjeze prema gore :D
|
Kad svi svugdje idu off topic idem i ja. U pivu nemojte brojat mjeruriće, zabavnije se kladiti na kikiriki. Uzmeš oljušteni i prženi kikiriki, ubaciš ga u pivo i nakon nekog vremena krene prema gore, pa onda opet padne dole i tako gore dole. Onaj koji popuši mora pojesti taj kikiriki i popiti ti pivo, dakle cilj je izgubiti:beer:
|
Pošto je ovo ipak thread Znate li možda... a mnogi pa među njima i ja su išli off-topic te je vrijeme da se vratimo ozbiljnijim stvarima:
Znate li možda mogu li se u recimo Chieftec Dragon ili Antec (onaj koji je opisam na PCE)stavljati ploče MicroATX formata - znam da je glupo pitanje (micro u server case) al da vas vidimo |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:48. |