![]() |
PAZI STO SI SAD REKAO;)
http://img118.imageshack.us/img118/2362/blabe8.jpg ak ovak nastavis cu ti ju nabubat na 1milju...(da i to mogu) a ako jos nastavis ces ic avn kupovat stvari;) pa ce te doc 10tak milja... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sranje bem ti nabava.net:D (sala decki, pozz od mog buraza josip znas ga);)
ovak ati ide van!!!jerbo ima smao 1 pcie 16x... |
Znate kako cemo, evo dam ja njemu svoj komp za 100.000kn pa nek prica kako ima masinu od 100.000kn :D:D:D
|
Citiraj:
eeeeeeee pala mi je ideja...uzet cu jos jednostavno rack sa recimo 5 mjesta...i hm 300k x 5 ja?: roller : |
Citiraj:
Ribaaaaaaaaaaa, salji ga van po neko napajanje od bar 1 kW, stavio si diskovlja puno...ali, mislim da je jos uvijek malo :D |
Citiraj:
zaheb...mah...moro bi fakat otic van da slozim to kak sapada jerbo servere kod nas je najbolje kupit(gotove) |
ej stanite malo, ovo je već prešlo u nadmetanje ko će napraviti skuplju konfu, a na kraju to sve neće ni stati u koštulu, pa ću morati imati i još komponente izvan koštule, ako ne želite napraviti ono kaj sam opisal da želim, ne morate više ni slagati konfe, izabrat ću nešto iz ovoga što ste već složili.
|
Ok je tih 4x146GB SAS, ali ja bih dodao jos bar 4x750GB, onako, za podatke :D
|
onda ti je ova Fisheva ok, a ako oces best buy onda ovu moju...
javi sto si kupio, jedva cekam.... |
uz bubin blagoslov(imate srece da nema vremena) cu oti malo u shoping vanka;) vidimos e za 2-3 sata
|
Citiraj:
|
i jos, ako covjeku nebude fancy, nazvat "jacob The Jewlar-a" ugovorit mu termin i kuciste/kucista odfurat da ih optoci platinom i dijamantima. ako se odluci za LCD onda moramo ugovorit i sa swarofski-jem da napravi matricu sa njihovim kristalima! A ako oce tocku na i onda, bi trebali i tipkovnicu ukrasiti sa dragim kamenjem i to sve prikopcat na 1/1 gbps Wi Fi-jem do Tokya....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tiho i hladno |
Citiraj:
ok, ok, kad bas mora...iako, bolje bi bilo 7900 GT pa u SLI :) |
Rekao je brzo i tiho, hladno otom potom...
Hebiga, onda može i uzeti Asrock Conroe Crossfire ploču i upucati na nju 2x X1950XT :p |
ček...ček..
Vi stvarno mislite da će on to kupiti????!!!! NE HRANITE TROLA!! |
Citiraj:
Eeeee, Ribetina ce te silovati, osobno... Citiraj:
|
Citiraj:
Partybrejkeru :p :D |
Citiraj:
|
ma vucka silujem kad stignem...nis novog:D
http://www.fujitsu-siemens.com/produ...ower_2500.html pa nek si zeme ovo...kojih 15mil$ pa ak treba pojacat nek s ejavi;) da se razmemo buba je imao prste u ovom postu:D |
Citiraj:
Ajde sad ozbiljno reci limit, i mozda ti slozimo nesto...nemogu garantirati, ali, probat cemo :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ajde dosta spama, da svi ne poberete bananka. :)
|
limit je ono što sam dobio, oko malo manje (raspucao sam okolo na feštu) znaći 62 230 kn to sve zabiti samo u koštulu ništa drugo, koliko sam vidio da baš neki i ne preferiraju tihi komp, onda neka i zuji, ali ne preglasno ali neka je brz i hladan, ne želim imati problema sa pregrijavanjem jer meni je komp upaljen cirka 15 sati dnevno.
|
Citiraj:
ajde molimte to spusti na 15-17k kn, i mislim da ce te shvatiti ozbiljno. Atha, ne ljuti se, vis da je decko dobio na kladi, pa slavimo s njim :beer: |
o.k. kad nećete slagati konfu za tolike pare dajte onda barem za 20 000 (to vam barem neće biti teško) i molim vas držite se onoga što sam naveo, i ako može cijena komponenata.
|
zaboravio dodati neka komp bude dosta jak da ga neću trebati nadograđivati sljedeće 3 godine
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:48. |