![]() |
Citiraj:
To ti je kao da govno hvališ da ne smrdi, ali kad ga takneš gotovo je. Zato ga ne diraj i uživaj dok radi jer u moju kuću više neće ući. |
..moj radi ko urica..imam ga 2 mjeseca negdje..u biti otkad je stigao u T-com..stvarno nema greške..možeš ti ako se ne varam,i update firmware napraviti..online ide..čini mi se..:chears:
|
takodjer,kod mene dela ko podmazan imam ga oko 5-6mj.,naravno wlan ne koristim.
|
rjesenje- zovite t-hitlera i visite da ne radi ako ste imalo dobri s monterom odma ce te dobiti
555 a sad i d-link koji kolko cujem radi super.oni reagiraju samo ako vices da ces promjeniti firmu. moj je radil ok ali wirles katastrofa mjenjali su firmware 2 puta u tjedan dana i onda mi dali 555 (bilo prije 1g)ako i malo sere zovi samo zovi dok nedaju nesto novo jer ljudi vi ste platili da to RADI. |
moj primjerak zyxela 660 prestige series radi i vise nego odlicno, osim kad t-krmovci ne prtljaju po linijama, ali naravno tu mi ama baš ništa ne pomaže...... btw wlan je na off
|
Frend mi je tehničar i kaže da Siemensa 555 nema.
Zyxel je dobar samo onima koji imaju jedan komp, a njima u principu router niti netreba. Kod mene nije radio nikako jer je imao 4 kompjutera (2 Lan i 2 Wlan) ponekad i 3 Wlana. Jedan komp stalno skida torrente tako da je to za jedan Zyxel previše konekcija i to nemože izdržati. Tko mi ne vjeruje neka proba raditi sa torrentima i prikopčati par kompova da su svi odjednom na netu |
Frend se isto žali da mu na ZyXEL-u stalno puca net na jednom kompu (LAN) gdje skida torrente i to, dok na ostalima kao radi, ima 2 u LAN i 2 u WLAN baš kao i AMD-jac :)
|
Imam problema s zyxel660HW-D3 modemom,stalno mi se gasi lampica dsl i nternet.jel mi moze netko reci u cem bi mogo biti problem.
|
problem je u samoj telefonskoj liniji ili je router neispravan
eventualno što možeš probati je resetirati ga na onaj gumbić "reset" odozada (znači mala rupica i unutra je gumbić, trebat će ti cackalica) i onda ga ponovo konfigurirati sa postavkama od tvoj ISP-a (pretpostavljam T-Com) ako i dalje bude isto, nazovi SZK (T-Com -> 08009000 i stisneš broj 2 kad automat svoje izblebeta) ili možeš eventualno odmah nazvat Službu za korisnike, pa onda zajedno s njima odradit reset i konfiguraciju pa ti odmah mogu prijavit kvar ako i dalje nece radit |
ma vec mi je jedan modem izgorio,a isto tako mi je bilo na onom prije.probo sam ga resetirati i opet bude isto.
|
@Bob marley03 bilo bi dobro ako bi mogao jos malo vecu velicinu fonta izabrat pogledaj tu do koliko mozes http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...snovna_pravila
|
Nitko mene ne sluša.
Zafitilji tog Zyxela Tcom tehničaru u glavu, |
Olymp nije problem,nisam cito pa nisam znao al eto sad znam.
:beer: |
jučer mi je frend dofurao upravo ovaj Gateway iz naslova, i sad.....ja bi trebao prvo osposobiti net kod sebe preko Zyxel-a(trebam nabavit mrežnu, može odma preporuka), a onda bi se on spajao preko wireless-a na net preko mene.....
e sad, glavni zajeb je tu, kaj je ovaj ruter totalno čudan od iza(po priključcima), u uputama je naveden primjer ovakvog rutera, dok je moj primjerak bez phone priključka, slika.... ....trenutno koristim T-com-ovu Kasdu, koji se spaja na komp preko usb-a, e sad me zanima dal je moguće kako spojiti Kasdu i Zyxel-a, tak da može funkcionirati wireless, naravno i net ??? ...veliko hvala, ako je to uopće izvedivio....:) |
Ne vidim sto te muci s spajanjem RJ11 kabla na Zyxel? Mislim, vidim, no budi mastovit. U novije vrijeme mislim dolaze s kablom koji s jedne strane ima RJ11, s druge strane RJ45 ili mozda s adapterom. Ako nisi dobio taj kabel, jednostavno uguras onaj mikro (rj11) telefonski utikac u tu sivu ADSL uticnicu. Mozda izgleda da nece to ici, no radi tako bez problema. Prije routera obavezno stavit splitter, nece radit inace.
Kasdu baci u kos, Zyxel bolje radi sam. Jedino sto ti preostaje je spojit ga na komp, bilo bezicno ili bolje preko UTP kabla. Neznam koju plocu imas, no vecina ih u zadnjih bar 5 godina ima integriranu LAN karticu. Ako ju nemas na ploci nabavis ju za 50 kuna, bilo kakvu. Tad dalje valjda znas. Ako si imao kasdu u bridge modu, kod zyxela kojeg ces vjerujem drzat u router modu ce biti vise podesavanja. No nista komplicirao, a imas i dobre vodice za te stvari na ovom podforumu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Čovjeka buni tel. kabel na ADSL plavi u router... Sređeno. :) |
ZyXEL
ma ja imam na ZyXEL Prestige 660HW-T3 spojen jedan LAN (Local area network) i 2 W-LAN (Wireless Local ....) i nikad problema osim nekad se zblesira PPPoE i nece se spojiti moram napraviti restart rutera i sve ponovo upisati
|
Imam spomenuti ZyXEL od t-coma tjedan dana i Micronet wlan usb adapter. u početku sve bilo super, a prije 3 dana nije se htio spojiti na internet. Resetirao sam router, ponovo ga konfigurirao i sad preko kabla sve super, ali bežićno mreža se spoji, signal odličan, ali internet ne radi.
|
Citiraj:
Ja sam 5-ti na wlanu + komp spojen mrežnom a koristi se i maxtv !! Uopće nemam pojma šta ona četvorica skidaju i kako koriste net i kad gledaju maxtv a kad ne ali meni sve odlično radi pa i torrenti. Wlan sam prebacio u b mod i dodijelio mack-ove za nas 5 i to je to, sve radi kao podmazano. |
Baš mi je drago da Tcom tehničare ne gađaš s njim.
Zakon velikih brojeva kaže da nekome mora i raditi. :D |
Firmware pitanje
Pretražio pcekspert forum i t-comove stranice te nisam našao ništa pa da pitam: ima li možda gdje za skinuti t-comov firmware za zyxel 660hw-d3 V3.40(AZN.0) 09/11/2007? Taj firmware imam trenutno gore, ali bi pokušao staviti zadnji originalni V3.40(AGM.3) 3/21/2007 pa da imam backup riješenje ukoliko taj nebi radio kako treba. Isto tako me zanima ako je već tko stavio taj originalni firmware i uspio složiti iptv (maxtv) da radi na njemu?
Našao sam jedino ovo: http://www.novisf.com/wbb3/index.php...threadID=60396 ali neznam da li je taj fw ispravan i da li je ovaj zadnji t-comov jer je praktički jedino što je google našao vezano uz t-vomov fw....je li netko ovaj fw probao? |
pitanje :D
imam zyxel p-660hw-d3 (od t-coma)...a na internet se spajam preko optime (optidsl) -jel se može s tim zyxelom složit wireless (i kak :D)? :stoopid: |
Citiraj:
Tu imaš sve firmwaree. :) Ako te nešto interesiraj pošalji im mail i netko će ti sigurno odgovoriti. |
Citiraj:
|
Pa ak ima wireles onda se može.
Ne kužim zašto nebi moglo? Kakve imate probleme? |
...da ne otvaram novi topic...
imam zyxel P660HW i Nailed-Up Connection ... dakle svakih 24h mi se spaja na net... jel postoji negdje u c/p-u da ga mogu odspojit i spojit.... (ali da ostane nailed up) *ako bi vec bio u bridge modu, jel onda moguce sa dva kompa ic na net ... odjednom ili u random vremenima... tcom mi je 100puta srao kak "ne pruzaju podrsku za route mod.." jer ga nisam znao postelat na Siemensu C-010-I pa me zanima ovo gore* hvala |
Citiraj:
|
Citiraj:
e da...imam i onaj d-link wireless adapter...jel mi i to treba? :D dajte neki step by step for dummies, pliz http://img137.imageshack.us/img137/6595/molivx8.gif :zdero2: |
Citiraj:
Treba ga samo uključiti u postavkama routera, ako nije uključen i postaviti barem neku minimalnu zaštitu osim ako nemate flat i dobra ste duša da pomognete susjedu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:43. |