![]() |
Eh..
Vi ste divni... Stvarno.. Jeste... Ja sam u međuvremenu saznala da dotični traži torbu za laptop.. E sad.. Jel ima negdje neka luda torba koja bi poslužila svrsi, da ima neki ludi dezen il nekaj... (suncokreti bi tu i prošli) Pod uvjetom da je kvalitetna, ne bi mu baš neko sranje poklonila...;) Znam da sam napor, al ***iga... Ljubim vas sve... |
http://www.mikronis.hr/shop/category.asp?catid=55
...pa skok na 3 i 4 stranicu, mozda nadjes stogod zanimljivoga. |
odi u escadu ili tak nekaj i fino mu kupi onda neku dizajnersku :D
|
E Atha.. ti si divan... Jesi, jesi... Našla sam mu torbu, prvo sam mislila kupiti onu crvenu al mu je ta premala... Pa sam onda našla neku sivu.. Uglavnom, pol problema riješeno... Na kaj da potrošim preostalih 540,47 kn??
A da ja jednostavno skratim sebi i vama muke i kraj one torbe stavim neki whiskey..? Ili...... Isuse kak sam pametna... da mu kupim onaj laptom za klince, onaj na kojem se uči abeceda i brojke i to.... ko npr. ovo http://www.turbolimac.com/ShopCode/ProductList.asp (da, u pravu ste, neznam staviti link)... Kak bi vi reagirali... S tim da znate da vam cura nije baš najnormalnija...;) |
A pardon, ispada da znam staviti link :)
|
iz nekog samo bogu poznatog razloga link je za madrace, na turbolimachovoj stranici utipkajte "računalo"...
|
Mislis ovo?
Je fora i za***ancija, ali ostatak novaca mozes i bolje utuci. Torba je svakako super, i imati ce je uvijek sa sobom. Pretpostavljam da se vecera racuna i da ne ulazi u tih 1000kn, sto znaci da imas jos tih ~500kn na raspolaganju. Hm... edit: And yes...! Pripazi kod kupovine torbe dali ti dragi ima 15" ili 17" lap, da ne dodje do zabune. ;) |
Citiraj:
Recimo kakav izlet negdje u blizini gdje niste bili dao bi se iskemijati za ostatak love... |
@atha: prvo mi je za oko zapela ona crvena torba, ali je za 15'' laptop, što je premalo za njegov... stoga je odluka pala na sivu...;)
joj neznam... idem sam po tu torbu... a ostatak, nemam pojma.. go with the flow, I guess... Hvala svima još jedanput... I sad kad bi mi još netko objasnio kak da se ja izbrišem sa ovog foruma, to bi bilo to...;) Pozdrav...! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nema potrebe za time, niti za brisanjem threada.
Tko zna kada ti opet moze zatrebati pomoc na PcE. ;) |
atha cura je zauzeta nemoj sada tu neke ulete bacati :D :D :D
nego drago nam je da smo mogli pomoci. |
Ma joj nijedan prijedlog se ne može porediti s onim od željca - Stacker :D:D:D:D Dobro je reko, sretan do idućeg rođendana, lol
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:47. |