![]() |
ako slucajno nekog zanima i recenzija koja je objavljena u vidiju moze si ovdje : http://www.oki.com.hr/PressReview/PC...s_Ergo_525.pdf
procitati |
Citiraj:
Genius još odavan proizvodi dobre miševe, malo ej pao u odnosu na logitech ali to ne znači da proizvodi smeće. Kako god bilo svog Mx1000 ne dam jer nema žicu, ažic emi diu na nerve.;) |
imam tog erga otprilike 2 mjeseca i malo mi je bio prebrz na 2000dpi ali kad se navikneš, super je. miš je najbolje što se za te novce može dobit. toliko od mene :)
|
zna li netko jel ima tog mišonju negdje u Os za kupiti?
|
malo sam proguglo i nisam ga nigdje nasao jedino sto http://www.jware.hr/cjenik/Misevi/ ima genius miseve pa mozda mogu naruciti
|
ej a kakve su mu noge, jesu skliske ko kod logitechovih 510 518 g5 itd....?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
hvala na imformaciji :burn: |
Citiraj:
Mislim da je ovaj topic pravo mjesto da se i ja pohvalim da sam ponosni vlasnik takvog plavog ljepotana :) |
welcome to the club of inGenius people! :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
je li uspioo tko konfigurirati dodatne tipke na mišu da rade u igrama?
meni više ni srednja tipka ne radi u igrama... da ne govorim o bočnim... |
Citiraj:
|
e da, a onda mi nemaju smisla u windowsima te tipke.... a želim imati nanjima back ,forward.. close, copyy... razumiš?
|
evo nakon mjesec dana druženja s mišom, miš je otegao svoje male papke...
samoje prestao raditi nakon ednog paljenja kompa.. a bio je još jedan slučaj takav tu an forumu unazad par dana... ne vjerujem da ovo sad znači da su svi u kuxcu, ali eto, desilo se meni.. ionako mi ništa nije dugo krepalo... I zamijenio sam i doplatio za Logitech MX400 Laser... meni zasada odličan, super mi leži u ruci, bolje nego Genius |
I taman nakon svih procitanih postova dok odlucim kupiti mis vidim ovo : nono :...
|
pa kupi ga, ja sam bio prvi u Linksu koji ga je reklamirao... ;)
iako ga nemaju više... |
znaci gabre: hvali genius drž se logija ?
|
A čujte,kao što sam već rekao,možda su oni baš naletili na neku lošu seriju miševa.
Moj radi bez greške. |
Zanima me samo koliko je dugacak u cm jer ga kod nas u KC nema pa nemogu vidjeti u zivo koliko je zapravo velik... meni je bitno da je velik i da sto bolje sjedi u ruci...moj je dugacak 12.5cm pa mi je dosta mali (govorim o misu da nebi bilo komentara :D), tj. smeta mi sto moram dosta "skvrciti" prst da mogu kliknuti....
|
evo jucer stigao mis, onaj sivi sa podlogom... ja sam odusevljen za sad. Jos moram par stvari skuziti ali sama podloga i mis su super. Super pase u ruku, sve je bomba... ;)
|
Ma mišić je skroz ok, pogotovo za te pare.... ali meni je osobno prelagav i malo "raskliman"... ok s***ana kvaliteta plastike i završne obrade su klasika kod Geniusa... ali hej, 174 kune sjedi i vozi... jedini mali problem s ergonomijom (doduše i mx1000 ima isti) je taj što ja ne znam kamo ću sa 4vtrim prstom (prstenjak, onaj do malog), nit stane pored desne tipke, nit ga je udobno držati sastrane...
kako god, držim se ja mx518ice i ne bi je mijenjao za ništa drugo... (pa ni G5, fali mu jedna tipka... šmrc) |
Citiraj:
sry na spamu, al ne mogu izdrzati :D |
Trazeci odgovor zasto je moj mis misteriozno i pod nerazjasnjenim okolnostima ispustio dusu (iako nije radio ni mesec dana) obreo sam se na ovom forumu. Moj mis je (bio) Genius Ergo 525. Kopajuci po internetu o problemima vezanim za ovaj mis naisao sam na jos pacenika koji su se usrecili poput mene. Sasvim je sigurno da ovaj model ima ozbiljan problem. Dok radi, radi besprekorno sve do jednom...Ako jos uvek neko razmislja da li da kupi ovaj ili neki drugi mis, neka dobro razmisli.
|
bozzic, i tebe je zahvatila sudbina ko i mene i mog Geniusa...
ali ne mogu reć, sad sam kao zamjenu nakon reklamacije uzeo leogitecha MX400 (i doplatio 100kn) i mogu reć da je Genius bio bolji.. |
Moj još uvijek radi :) (kuc kuc drvo)
|
imao ga,ali se plastika počela micati pa ga zamjenio sa MX518...nema šta-Logitech pobjeđuje ali je bome i skuplji.: cheers2
|
da malo osvježim, da li ima još tko ovog geniusa, i kako vas služi? :)
|
imam ga za sad 6 mjeseci i još nikad nije zaštekao. glupo mi je samo da kad su instalirani driveri od miša volume na mišu se mijenja 5-6x sporije nego bez drivera, a imam labtecov headset bez volume potenciometra pa mi je ovo važno :) super je isto da se da mijenjati sensitivity bez instaliranih drivera
ionako u igrama koristim samo lijevi+desni+middle mouse buton/scroll i to je to, oni koji koriste ekstra gumbe su vjerojatno rođeni 80-ih u černobilu pa imaju par prstiju viška ;) |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:08. |