![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
nekako mi se čini da nvidijin high end brže zastarijeva od atijevog. to bi mogli potvrditi korisnici geforca4 4600 Ti i fx5900 :D |
Citiraj:
sa svojim unificiranim shaderima. a ovaj g80 bi mogao biti jak ko r580, opet ati grabi naprijed.:clap: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma ništa se ne isplati čekat, možeš tako unedogled, a što se tiče usporedbe 7900gt i x1900gt, radije bi drugu ali prvu sam nabavio po super cijeni pa se ne žalim
|
Citiraj:
|
kakva je ovo suša u ve-milovoj ponudi kartica? sad kad sam otvorio stranice hg-spota pomislio sam da sam opet u 2004 godini, vidim tamo se ponosno kočopere 6800gt/ultra po paprenim cjenama..
|
ma cekanje je uvijek najgora opcija , to je ko cekanje Godota . niti znas sto cekas a niti ce pasati na ve postojece tehnologije i ...
kupuje se po potrebi , ako igras samo managera ko ja onda je grafa do 100€ i vise nego dovoljna , ako igras vise onda uzmes recimo do 200€ , a ako se ima , onda se ne pita za cijenu i kupuje high end i gotovo . |
Citiraj:
ocito imaju stare zalihe . od leadteka po 2000 i 3000kn |
Naravno da nisam tražio ve-milovu ponudu na hg-spotovim stanicama, otvorio sam stranice i ve-mila i hgspota.
|
ali si slozio dobru recenicu .
:) |
mislim da sam napisao dvije rečenice, ujednoj ve-mil a u drugoj hgspot. jedino onu drugu nisam započeo sa velikim slovom a nisam znao da to tako bode oči
|
misli stoka nešto zaradit, a kaj se može, nabavili previše 6800,x800 u nadi da će gameri skočit u kupovinu, a onda ih ati i nvidia prestigli novim serijama, a ovima se neda dati pošten popust na stare grafičke.
|
neznam na koji način te trgovačke kuće nabavljaju robu. Konkretno hgspot ako su prije recimo pola godine-godinu dana nabavljali 7800gtx/gt, X1800xt ili onu fantomsku x800xt po tadašnjim(većim) cjenama razumijem da ih sada nemogu spustit u realne okvire. To je onda neka pat pozicija
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:17. |