PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Diskovi SSD/HDD (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Ni Baracude nisu kaj su nekad bile (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=4551)

Black Dragon 10.06.2003. 16:45

Ma svi piskaraju ne znam više šta, ovakve i onakve tablice pa se meni desio napad dosade i idiotizma pa sam išao zbrajati šta sve MisterX i ja imamo u LANu pa eto da to negdje i napišem, naj se brinuti budem maknuo taj zadnji red za koji dan:beer:

Stipe 10.06.2003. 16:50

BD tablica pokazuje očiti neukus za boje autora..:D Previše je tamna i izražajna probaj malo sa hladnim bojama(plavom) u svijetlijim nijansama tobože djeluju pozitivno na koncentraciju:p

Jelc 10.06.2003. 17:03

Je...je...istina...

Od nekog tko dela u MAX-u sam i ja očekivao nekaj bolje:D

E sad...ono kaj ti zamisliš i ono kaj ti ispadne nije baš isto...

No dobro...bar ima 8500...i mačka...makar... o porjeklu ovog drugog bi se dalo razgovarat...:D

msvrtan 10.06.2003. 17:05

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Je...je...istina...
Od nekog tko dela u MAX-u sam i ja očekivao nekaj bolje:D

kaj bd je u king crossu..hi hi onda sam na njega naletio mozda xy puta...ako je na prodaji afkors...

Black Dragon 10.06.2003. 17:31

... vas tablica kada bude najbolje mogla:D Aj, portruditi ću s i napraviti toplu, nježnu tablicu:) Ali kada zahladi, možda većeras.

Jelc 10.06.2003. 17:36

Citiraj:

Originally posted by Black Dragon
... vas tablica kada bude najbolje mogla:D Aj, portruditi ću s i napraviti toplu, nježnu tablicu:) Ali kada zahladi, možda većeras.

Ajd roza tablicu....onak sa kontra farbom:D

Black Dragon 10.06.2003. 18:09

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Ajd roza tablicu....onak sa kontra farbom:D
Ma mislio sam jednu takvu sa kontrom od fliroscentno zelene, znaš ono kombinacija #00FF00 sa #FF99FF ali monitor mi se počne čudno ponašti:D počne voda iz njega lketjeti prema meni, da znam da nije anorganski mislio bi da pljuje:D Eto, tablica komada jedan, nježnih boja, u kombinacijama i bez zbunjujućeg trećeg reda:beer: Promjene moguće bez predhodne najave:beer:

Black Dragon 11.06.2003. 15:20

Citiraj:

Originally posted by msvrtan
kaj bd je u king crossu..hi hi onda sam na njega naletio mozda xy puta...ako je na prodaji afkors...
Promjenio sam tablicu, bojice, ... maknuo treći zbunjujući red i eto tebi sam još ostao dužan demant, ne ne radim u king crossu. Ono Jelcovo radi u MAXu se odnosilo na 3D studio MAX. btw ja sam propali vkečni student ali mi se možda omakne pa napokon i diplomiram barem na jednom faxu do kraja ove godine. Ali zašto nemaju kampanju sa faxa u penziju ... :confused:

Black Dragon 11.06.2003. 15:20

Citiraj:

Originally posted by msvrtan
Promjenio sam tablicu, bojice, ... maknuo treći zbunjujući red i eto tebi sam još ostao dužan demant, ne ne radim u king crossu. Ono Jelcovo radi u MAXu se odnosilo na 3D studio MAX. btw ja sam propali vkečni student ali mi se možda omakne pa napokon i diplomiram barem na jednom faxu do kraja ove godine. Ali zašto nemaju kampanju sa faxa u penziju ... :confused:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:18.