![]() |
Javit ću ti se kasnije, sad bi se moj brat igral malo.
|
Znaci ovako za super talent cpu-z kaze pod SPD:
SPD timings table: 166MHz 200MHZ 2.5 3.0 3 3 3 3 7 8 za take MS : 200Mhz 2.5 3 3 8 |
i pod memory pise ovako: 186.2
CPU/13 2.5 clocks 3 3 7 256 |
DTK daj postaj screen ;)
Print Screen (tipka PrtScr obično pored F tipki) Zatim Paint->Paste (Ctrl+V) i save kao JPEG Zatim odeš na http://imageshack.us/ i uploadaš je ... a kad se uploada onda koristiš link koji stoji pored Thumbnail for forums (1) i taj link tu postaš.... BTW tebi RAM radi na 186,2MHz tj DDR390 No on može sigurno raditi na DDR440 barem ST -može jer imaš SuperTalent C3 sa UCCC čipovima a on može na te fekve probaj to vozit na 1/1 dakle na 220MHz (DDR440) na 3-3-3-8 2,8v |
|
|
ne moraš postat dva posta jednostavno možeš nadopunit prijašnji
imaš tipku Edit pa je koristi u buduće ;) inaće rekao sam već u prijašnjem postu da bi o trebalo bez bada raditi na DDR440 Kočiti te može samo TakeMS keks |
Neće, neće i neće. Nikako da proradi, da probam sa 704-2BTA BIOS-om.
|
Probaj... što mene pitaš :D
Vidi... No ako nikako neće u DC-u radit možda ti je kontroler u procu malo lošiji. |
2Kako misliš, meni radi na 2T, ali na 1T neće nikako,. Usput stavio sam onaj 704-2BTA BIOS i performanse memorije su se još poboljšale, pogotovo latencija memorije, sa 52ns na 47ns.
http://img178.imageshack.us/my.php?i...latencylp2.jpg |
kako neće na 1T?
Onda ti je kontroler loš.... ostavi na 2T onda ako radi kako treba. |
Ništa onda ću sve poslati nazad na reklamaciju.
|
Citiraj:
|
@Wolverine
Poslao sam sve nazad na reklamaciju, nakon par dana ih nazovem i kažu mi da sve radi savršeno (ADM). Na reklamaciju sam poslao samo matičnu, proc i memoriju. Sutra mi dolazi sve nazad, pa me zanima dali grafička može biti problem. Dal ima kakve veze jer nisam spojio molex i floppy power cable. |
Može biti i do grafe ali daj prvo spoji sve na ploču dakle i molex i floppy konektor
|
Spojio sam ali i dalje javlja grešku, vidjeti ću to još s grafičkom i napajanjem.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:08. |